VG > Innenriks

Sunday, 24 October, 11:38

VG - 17 jun 21 kl. 09:31

Flere unge svarer på epost- og SMS-svindel

En ny undersøkelse fra Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) viser at nær en av ti gir fra seg personopplysninger i epost- og SMS-svindel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norsk, SMS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, unge, svarer, epostog , SMS-svindel
NRK - 20 apr 21 kl. 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

NRK - 01 apr 21 kl. 12:25

FHI advarer mot epost-svindel

Folkehelseinstituttet advarer mot en falsk epost sendt i instituttets navn med overskriften «registrert smitte». E-posten er ikke sendt fra FHI, og de ber mottakere om å ikke åpne vedlegget som følger med..

NRK - 01 apr 21 kl. 17:33

Svindel-epost var aprilspøk

Folkehelseinstituttet vart informert om ein svindel-epost som vart sendt i namnet til instituttet torsdag. No har det vist seg at eposten vart sendt til ein person og var ein aprilspøk, opplyser FHI på Twitter..

NRK - 26 maj 21 kl. 14:42

Skatteetaten advarer mot svindel

Svindlere prøver igjen å lure nordmenn ved å utgi seg for å være Skatteetaten på epost. Nytt i år er at det hevder det handler om ubetalt eiendomsskatt. Nå advares det.

NRK - 01 sep 21 kl. 07:20

Medgir at systemet ikke fungerer

Flere, blant annet Elevorganisasjonen, er bekymret for hvordan smittesituasjonen påvirker barn og unge. Til tross for rekordhøye smittetall skal skoler holdes åpne. Nå er helsemyndighetene mer opptatt av tall på innlagte enn av smittetall, bekrefter FHIs Camilla Stoltenberg til NRK.

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

Klartale - 07 okt 21 kl. 10:38

Flere land stanser Moderna-vaksinen

Sverige og Danmark meldte onsdag at de stanser å gi korona-vaksinen fra Moderna til unge mennesker. Årsaken er at den kan føre til betennelse i hjertet. Nå sier også Finland at de stanser Moderna-vaksinen.

NRK - 12 aug 21 kl. 06:34

Undersøkelse: Skepsis til EØS

Norsk Utenrikspolitisk Institutt (Nupi) har spurt hva folk ville stemt i en folkeavstemning om norsk deltakelse i EØS-avtalen. Bare 44 prosent svarer at de ville stemt for, mens 32 prosent svarer at de ville stemt mot. 24 prosent svarer «vet ikke».

NRK - 11 aug 21 kl. 20:23

Nekter fagorganiserte bonus

Ved elleve varehus i Norge har Elkjøp-ansatte valgt å fagorganisere seg med tariffavtaler. Det har gitt dem ulempetillegg og bedre pensjonsopptjening. Men det gjør samtidig at de ikke lenger får ta del i kjedens månedlige bonusordning.

NRK - 14 apr 21 kl. 20:30

Bekymret for konsekvensene for barn

For mange barn og unge vil følgene av pandemien følge dem gjennom livet, frykter koronakommisjonen. Barneombudet mener regjeringen må følge opp. Barn og unge bærer en stor byrde, understreket kommisjonsleder Stener Kvinnsland da han la fram kommisjonens rapport.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Dette påvirker strømprisene: – Kraften vil alltid flyte dit prisen er høyest

Synes du strømprisene er forvirrende? Her er en kjapp innføring i hvorfor de er så høye for tiden – og hva som påvirker dem..

VG - 13 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim

To personer er sendt til sykehus etter to knivstikkinger lørdag kveld. Uvisst om det er sammenheng, sier politiet..

VG - Igår: 21:04

Derfor er det usikkert om Kongsberg-angrepet var terror

Hypotesen om at det var sykdom som førte til at Espen Andersen Bråthen (38) drepte fem personer er styrket. Er det likevel terror?.

VG - Igår: 16:48

Første pågripelse etter Mortensrud-drapet

Politiet har nå pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan (20)..

VG - Igår: 13:52

Gjentatte varsler om T-bane-skytteren: Farlig, syk og bevæpnet

Flere personer varslet febrilsk politiet om at den forvaringsdømte mannen var bevæpnet og farlig. Så skjøt han to unge menn..

VG - Igår: 13:10

Sier nei til økt studiestøtte

Ola Borten Moe (Sp) svarer kontant nei på student-krav om høyere studiestøtte nå. Det får mange til å reagere – håpet var 160 000 kroner i året..

VG - Igår: 12:28

Sanner-saken tas opp i kontrollkomiteen

SV vil stille spørsmål til Finansdepartementet om etter at tidligere finansminister Jan Tore Sanner (H) forsinket dokumentinnsyn «i en oppjaget valgkampinnspurt». Ap sier det er flere ubesvarte spørsmål..

VG - I førrgår: 11:10

Slik blir helgeværet – typisk høstvær med lavtrykk i kø

Det er fortsatt Trøndelag og Møre og Romsdal som får det verste været, mens Østlandet kan fortsette som værvinneren..

VG - I førrgår: 23:39

Alvorlig feil ved kreftstudie avslørt av medisinstudent

En medisinstudent skal ha avslørt feilen ved studien som kan ha gjort noen kreftpasienter sykere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt