VG > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 17:54

VG - 20 mars 21 kl. 13:52

Flere tusen evakuert etter rekord-uvær i Australia

SYDNEY/OSLO (VG) Hundrevis av millimeter regn har øst ned over delstaten New South Wales i Australia natt til lørdag. Over 17.000 mennesker er evakuert fra sine hjem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sydneyoslo, New South Wales, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleretusen , evakuert, etter, rekord-uværi , Australia
NRK - 21 feb. 21 kl. 02:45

Uvær og stengte veier i nord

Uvær gir en rekke stengte og kolonnekjørte veier i Troms og Finnmark. Folk oppfordres til å kjøre etter forholdene og fylle ekstra drivstoff. Blant annet er E6 natt til søndag stengt over Kvænangsfjellet på grunn av uvær..

Klartale - 21 jan. 21 kl. 16:11

Uværet Frank gir store utfordringer

Uværet Frank har blitt ekstremt. Det blåser nå 50 meter i sekundet på Helgeland, og uværet har blitt ekstrem-vær..

VG - 22 feb. 21 kl. 11:29

Uvær i Nord-Norge: Her blir de evakuert etter bygden ble isolert

Mandag morgen fortsetter det kraftige uværet og vinden å herje nord i landet. I Skillefjordbotn måtte en familie på fire redde seg selv ut etter at de ble sperret inne av snøras..

NRK - 25 april 21 kl. 20:17

Flere evakuert etter brann

Ti personer er evakuert på grunn av brann i en bygning på Borgen på Kløfta. I bygningen er det bilverksted og leiligheter. De som er evakuert opplyser at det ikke skal være flere personer til stede i leilighetene, opplyser politiet.

NRK - 24 feb. 21 kl. 06:44

Flere evakuert etter brann i Risør

Et titalls personer er evakuert som følge av brannen i Risør sentrum, opplyser politiet i Agder. Det brenner i totalt tre bygg, og politiet har kontroll på at alle som har bostedsadresse i disse bygningene er evakuert..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:09

13 evakuert etter brann på Otta

13 personer er evakuert og tatt med til legevakt etter at det brant i en bil på Otta. Bilen skal ha stått inntil en husvegg og beboerne ble evakuert på grunn av røyk. Brannen er nå slukket..

NRK - 09 feb. 21 kl. 08:41

Elever evakuert etter brann

Skolebarn er evakuert fra skolebuss i Toppentunnelen på Grytøya i Harstad kommune etter at det oppstod brann i bremsene/hjulet framme på bussen. Alle sju barna er evakuert ut av tunnelen. Ingen personer er skadd, og nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 06 mars 21 kl. 16:08

Stenger flere fjelloverganger

Uvær sørger for at flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag. Ifølge Vegtrafikksentralen Vest er riksvei 7 over Hardangervidda midlertidig stengt på grunn av uvær. Det samme gjelder fylkesvei 51 over Valdresflye og Fylkesvei 53 Tyin-Årdal..

NRK - 10 april 21 kl. 21:23

En død i kraftig uvær i Louisiana

En person er død og minst syv andre er skadd etter at en tornado raserte et nabolag i Lousiana lørdag. Flere andre mottok behandling på stedet. Uværet forårsaket også store materielle skader, melder FOX 23 News, som siterer den lokale TV-kanalen KLFY..

NRK - 10 april 21 kl. 19:08

Hardangervidda åpnet etter uvær

De fleste fjelloverganger i Sør-Norge er lørdag ettermiddag gjenåpnet etter uværet tidligere i uka. Riksvei 7 over Hardangervidda ble åpnet for fri ferdsel lørdag ettermiddag etter, opplyser Vegtrafikksentralen vest..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Reagerer på manglende rulle-regler: – Helt horribelt

Mens det er forbudt å samle flere enn 20 barn på fotballtrening utendørs i Oslo, er det ingen begrensninger når det kommer til antall personer i en russebuss, ifølge avdelingsdirektør i FHI Line Vold..

VG - 1 time siden

Høie, Guldvog og Stoltenberg må vitne i ankesak mot hytteeiere i Sverige

Bent Høie kunngjorde i februar at staten anket rettsavgjørelsen i hytterettssaken, som ga hytteeierne medhold. Neste uke må han selv vitne i retten..

VG - 7 timer siden

Sønn siktet for drap på mor (88) i Lyngdal: Knytter skytevåpen til handlingen

Sønnen i 50-årene som er siktet for drapet på sin mor (88) i Lyngdal er tvangsinnlagt, etter å ha blitt vurdert som psykotisk av sakkyndig psykiater..

VG - 6 timer siden

Tørres (3) omkom etter påkjørsel: - En glad, smilende og aktiv gutt

Det var mange som hadde møtt opp i kirken i Vikedal for å ta et siste farvel med Tørres Helgevold (3), som døde etter å ha blitt påkjørt ..

VG - 10 timer siden

Nye sammenstøt i Jerusalem: – Dette ødelegger livene våre

Fire palestinske familier frykter å miste hjemmene sine i nabolaget Sheikh Jarrah i Øst-Jerusalem til fordel for israelske bosettere..

VG - 15 timer siden

Demonstrasjonene i Colombia: – Lukten av tåregass gjennomsyrer hele byen

Demonstrasjonene sprer seg i Colombia. Generalsekretær i Caritas, Martha Rubiano Skretteberg, mener sinnet mot regjeringen kan sette fredsavtalen i fare..

VG - 19 timer siden

Ap-Henriksen: – Erna Solberg har sviktet på beredskap

Etter 22. juli-granskingen lovet Erna Solberg bedre beredskap, bedre samordning og gjennomføringskraft. Hun har ikke levert på flere punkter, mener Aps Martin Henriksen..

VG - 20 timer siden

Kan bli opp mot 20 varmegrader til uken

Det dårlige været ligger an til å snu. Østlandet og Trondheimsområdet kan få opp mot 20 varmegrader mot slutten av uken..

VG - 21 timer siden

Hadde Sven vært skilt kunne han ha sluppet karantenehotell

Sven Erlandsen (48) reiste hjem fra Dubai for å ha samvær med tvillingdøtrene på 10. Men siden han er gift, slipper han ikke karantenehotell..

VG - 22 timer siden

Tønsberg-siktet fengslet: Tidligere dømt for likskjending

En mann i 20-årene ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet for drapet på Bård Lanes (33) i Tønsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt