Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 19:03

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:30

Flere titusener må rømme fra enorm flom

På tre dager har det regnet like mye som det normalt ville gjort på et helt år. Det har ført til en rask og enorm flom i delstaten New South Wales i Australia.Så langt har over 50.000 personer fått ordre eller varsel om at de må rømme fra hjemmene sine som følge av flommen. 30.
Les mer på Klartale


Les mer om:
New South Wales, Australia, Sydney, Camden, Nepean, Hawkesbury, Hawkesbury Gazette, , Jane Golding, Watt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, titusener, rømmefra , enorm, flom
Klartale - 19 jul 22 kl. 14:42

Kan du å svømme?

Mange kan ikke svømme lenger enn 200 meter. Én av tre sier at det er nok for dem. Det viser en undersøkelse.

NRK - 21 sep 22 kl. 12:07

Navalnyj: – Mobilisering vil føre til enorm tragedie

Den fengslede opposisjonspolitikeren og regimekritikeren Aleksej Navalnyj sier den varslede «delvise mobiliseringen» i Russland vil føre til enorm tragedie. – Dette vil føre til enorm tragedie, til en enorm mengde dødsfall. For å beholde sin personlige makt invaderte Putin et naboland, drepte folkene der og sender nå en enorm mengde russiske borgere inn i denne krigen, sa Navalnyj i en video fra fengselet..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

VG - 31 mar 22 kl. 12:10

Forsøker å evakuere Mariupol: - Titusener av liv avhenger av det

Torsdag skal det gjøres et nytt forsøk på å redde ut flere innbyggere fra den hardt rammede byen Mariupol. Titusener av liv avhenger av at operasjonen er vellykket, sier Røde Kors..

NRK - 18 aug 22 kl. 22:30

Kraftig brann i russisk ammunisjonslager

To russiske landsbyer ble evakuert etter at det brøt ut en kraftig brann i et ammunisjonslager i nærheten av grensa til Ukraina torsdag. Brannen skjer bare dager etter eksplosjoner på en militærbase og i et ammunisjonslager på den russisk-okkuperte Krim-halvøya, som Russland kaller sabotasje. Brannen fredag oppsto i nærheten av landsbyen Timonovo, som ligger mindre enn 50 kilometer fra grensa til Ukraina i Belgorod-provinsen, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov.

NRK - 09 jul 22 kl. 11:42

Ber Kina fordømme Ukraina-invasjonen

USAs utenriksminister Antony Blinken oppfordrer sin kinesiske motpart Wang Yi til å fordømme Russland invasjon av Ukraina. Det melder AFP og NTB. Blinken møtte Yi på G20-ministermøtet på Bali lørdag og diskuterte blant annet spørsmål knyttet til menneskerettigheter, Taiwan, Hongkong og Ukraina.

Klartale - 04 aug 22 kl. 06:30

FN sier vi må gjøre oss klare for millioner av klimaflyktninger

Hvert år må rundt 21,5 millioner mennesker reise fra sine hjem som følge av naturkatastrofer. Det viser tall fra verdens-organisasjonen FN. Ifølge FNs klimapanel kan 143 millioner bli tvunget på flukt etter hvert som jorda blir varmere.

NRK - 21 aug 22 kl. 09:25

Enorm pågang på gratis utlån av utstyr

Ideell organisasjon opplever en enorm pågang til gratistilbudet. Stadig flere benytter seg av lånemulighetene til BUA-filialene rundt om i landet. Etter pandemien har utleietallene eksplodert..

Klartale - 14 sep 22 kl. 07:05

Slik jobbet de for å få flere til å stemme ved valget

I helgen var det valg i Sverige. I mye i landet ble det meldt om at rekordmange svensker brukte sjansen til å stemme på forhånd.– Det er også inntrykket vi har her, sa Adina Mehmedovic til Klar Tale sist uke.

NRK - 10 mar 22 kl. 01:26

Økonomiprofessor spår enorm prisvekst på mat

Krigen mellom to korngiganter gir sjokkvekst i råvareprisene: – En må regne med enorm prisoppgang. Folk vil merke det, sier økonomiprofessor. Russland og Ukraina står til sammen for nesten en tredel av verdens eksport av bygg og hvete, ifølge nyhetsbyrået AP.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 4 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 5 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 6 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 7 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 8 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 8 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 8 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 9 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 10 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com