NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:53

NRK - 10 mai 21 kl. 06:52

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre. Revidert nasjonalbudsjett legges fram tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
VTA, Dagbladet, Høyre, Venstre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, tilrettelagte, arbeidsplasser
NRK - 10 mai 21 kl. 06:52

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 12:54

Regjeringens første store valgløfte

I revidert nasjonalbudsjett blir det blant annet 300 flere varig tilrettelagte arbeidsplasser. Nå lover de tre regjeringspartiene ytterligere satsing på dette, dersom de får fortsette i regjering..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:10

Krever tiltak mot grensehandel

Fremskrittspartiet er kritiske til at regjeringen i forslaget til revidert nasjonalbudsjett ikke reduserer grensehandelsavgiftene. – Det er ingen tvil om at kuttene Frp fikk gjennomslag for i budsjettavtalen før jul, har vært med å skape flere nye arbeidsplasser. Dette blir enda viktigere når grensene åpnes, sier finanspolitiker Hans Andreas Limi i Frp.

NRK - 10 mars 21 kl. 09:06

109 koronautbrudd på arbeidsplasser

Det ble rapportert om 109 smitteutbrudd fordelt på 1.205 smittetilfeller på norske arbeidsplasser i fjor. De fleste fra brakkerigger, verft, skip og fabrikker.

NRK - 10 mars 21 kl. 09:10

63 smitteutbrudd på arbeidsplasser

Hittil i år er det registrert 63 smitteutbrudd på arbeidsplasser med totalt 689 tilfeller, skriver FHI på sine sider. Det er i gjennomsnitt 11 tilfeller per utbrudd, men med en stor variasjon fra 2 til 70 tilfeller. De fleste utbrudd på byggeplasser har skjedd i Viken og Oslo, sier avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold..

E24 - 10 mars 21 kl. 09:16

109 coronautbrudd på norske arbeidsplasser i fjor

Det ble rapportert om 109 smitteutbrudd fordelt på 1.205 smittetilfeller på norske arbeidsplasser i fjor. De fleste fra brakkerigger, verft, skip og fabrikker..

E24 - 10 mars 21 kl. 09:16

172 coronautbrudd på norske arbeidsplasser

I hele fjor ble det rapportert 109 smitteutbrudd på arbeidsplasser i Norge. Så langt i år er det registrert over 60 slike utbrudd..

NRK - 09 juni 21 kl. 10:25

Ap krever jobbmilliarder

Arbeiderpartiet mener budsjettenigheten mellom Frp og regjeringen svikter de arbeidsledige. Nå legger partiet milliarder på bordet i sitt alternativ, «En redningsaksjon for langtidsledige» I den alternative planen lanserer Ap tre tiltak for å skape flere arbeidsplasser: 1) Om lag 500 millioner kroner i økt støtte til hardt rammede bedrifter. 2) Nærmere 500 millioner kroner til aktivitetsskapende tiltak for næringslivet i regi av kommuner og fylkeskommuner.

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:26

Politirazzia i Hviterussland

Flere enn 20 journalister, fagforeningsledere og menneskerettighetsaktivister i Hviterussland har fått hjem og arbeidsplasser ransaket av politi. Myndighetene etterforsker massedemonstrasjonene som har preget landet etter presidentvalget, melder AFP..

NRK - 25 mars 21 kl. 09:52

Høy testaktivitet i Oslo før påske

Onsdag koronatestet 8.000 personer seg i Oslo. Nå vil kommunen teste enda flere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Håpefull Putin foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

NRK - 15 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 1 time siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 3 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt