VG > Nyheter

Saturday, 23 September, 05:57

VG - 27 jun 22 kl. 13:21

Flere sykehus øker beredskapen på grunn av flystreik

Ved Finnmarkssykehuset er over 80 pasientreiser kansellert. Sykehuset er nå i grønn beredskap..
Les mer på VG


Les mer om:
Finnmarkssykehuset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, sykehus, øker, beredskapen, grunnav , flystreik
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 07 apr 22 kl. 11:23

Økt beredskap ved olje- og gassanlegg på Vestlandet

Politiet har økt beredskapen ved olje- og gassanlegg på Vestlandet etter PSTs trusselvurdering om økt risiko for russisk etterretningsvirksomhet. Beredskapen er økt ved Stureterminalen og Kollsnes i Øygarden kommune, skriver Bergens Tidende/E24. – Vi er kjent med trusselvurderingen til PST, og vi iverksetter noen tiltak knyttet til den vurderingen, opplyser Morten Ørn, politiinspektør og leder av politiet i Stor-Bergen.

NRK - 06 aug 23 kl. 16:51

Strømselskapet Elvia øker beredskapen under ekstremværet

Elvia øker beredskapen for å opprettholde strømleveransene under det kommende ekstremværet. Mandag er det meldt kraftig vind og ekstreme nedbørsmengder i Sør-Norge. Strømselskapet Elvia opplyser i en pressemelding at de har avtalt med deres beredskapsentreprenører at de kan mobilisere store styrker hvis det skulle bli behov for det, i tillegg Elvias egne mannskaper.

NRK - 06 aug 23 kl. 22:20

Telenor øker beredskapen før ekstremværet

Telenor, som eier og drifter samfunnskritisk infrastruktur, øker beredskapen før ekstremværet starter mandag. Telenor øker nå bemanningen og beredskapen for å opprettholde viktige kommunikasjonstjenester og holde nordmenn på nett de neste dagene, opplyser teleselskapet. – Et ekstremværvarsel som dette kan i verste fall føre til store ødeleggelser, som kan få konsekvenser for vår drift, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør for Telenor Norge.

NRK - 30 dec 22 kl. 12:32

St.Olavs øker beredskapen

St.Olavs hospital i Trondheim øker beredskapen ett hakk. Årsaken er mer virus de siste ukene, noe som belaster både akutt- og lungeavdelingen.

NRK - 30 okt 22 kl. 10:03

Forskere og Røde Kors: Beredskapen i Norge må oppskaleres

Både frivillige organisasjoner og offentlige instanser venter at behovet for beredskap vil føre i framtiden, og frykter at dagens kapasitet er for dårlig. Det kommer fram i en rapport som Røde Kors og Institutt for samfunnsforskning har samarbeidet om. – Ett av hovedfunnene er at beredskapsaktørene på tvers av frivillig og offentlig sektor venter at beredskapspresset øker i framtiden, og peker på at dagens beredskapskapasitet ikke nødvendigvis vil være tilstrekkelig, sier Vibeke Wøien Hansen og Marte Slagsvold Winsvold ved Institutt for samfunnsforskning i en pressemelding.

Klartale - 04 jul 22 kl. 11:04

Beredskapen i København hylles

Tre personer ble skutt og drept på et kjøpesenter. To av dem skal være 17 år gamle. Det skjedde i København i Danmark søndag kveld.

VG - 02 jan 23 kl. 15:45

Ytterligere to sykehus øker beredskapen

Mandag øker både Sykehuset Østfold og Sørlandet sykehus Arendal beredskapen..

NRK - 28 sep 22 kl. 14:53

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.

NRK - 10 jun 23 kl. 17:58

Styrker beredskapen for skogbrannhelikoptre

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap styrker beredskapen for Statens skogbrannhelikopter med ytterligere en maskin på deres hovedbase Værnes. Det skriver Statens skogbrannhelikopter på Twitter. – DSB styrker beredskapen ytterligere med en maskin på vår hovedbase Værnes til og med imorgen.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Ber Høyre snu – vil ha ny aksjeliste

Det er flere ubesvarte spørsmål om aksjehandler og Erna Solbergs habilitet som vi ikke får svar på, mener Marie Sneve Martinussen (R). Nå oppfordrer hun Høyre å sørge for at en ny komplett liste blir lagt fram..

VG - 15 timer siden

SV-krav til Erna: Vis frem hemmeligholdte dokumenter

SVs Audun Lysbakken vil be Erna Solberg (H) legge frem detaljer om ektemannens aksjekjøp og bidra til at de får se hemmeligholdte SMK-dokumenter..

VG - 16 timer siden

1200 kilometer med nedbør forsvinner – bedre vær i helgen

Et 1200 kilometer langt nedbørsområde preget fredag været i store deler av landet. Helgeværet blir mye bedre, men ikke for alle..

VG - 17 timer siden

Ringte sønnen – kort tid etter var han død

– Regjeringen må jobb hardere for å stoppe kriminelle og mord på barn, sier moren til den drepte Giovanni Farias (19) til VG..

VG - 17 timer siden

To døde og to såret i skyting på pub i Sverige

To menn er døde etter at de ble skutt på en pub i Sandviken nord for Stockholm torsdag kveld. Den ene var trolig et tilfeldig offer. To andre personer er såret..

VG - 18 timer siden

Første måling etter aksje­skandalen: Ingen velger­flukt fra Erna

Høyre-leder Erna Solberg kan puste lettet ut – enn så lenge. VGs ferske partibarometer viser at ektemannens aksjehandel til nå bare har ført til en moderat nedgang..

VG - 19 timer siden

Pågripelse av flere personer i kriminelt miljø i Oslo

Denne uken har politiet gjennomført en målrettet aksjon mot fem personer mellom 17 og 19 år i Oslo. Politiet mener at disse har tilknytning til et kriminelt miljø..

VG - 22 timer siden

Ap-nestor Martin Kolberg: – Partiet er i krise

Martin Kolberg mener Arbeiderpartiet er i krise etter valgnederlaget 11. september..

VG - 23 timer siden

Svensk lærer skal ha funnet på overgrepssaker om seg selv

En nyansatt lærer i Sverige skal ha fabrikkert overgrepssaker om seg selv, slik at han kunne få sparken og få utbetalt flere månedslønner som kompensasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com