NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 05:40

NRK - 15 mai 21 kl. 02:43

Flere slåsskamper i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen fikk politiet melding om en større slåsskamp. En person skal ha blitt sparket i hodet, som snere skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Det skal være en russesamling på stedet. Også ved Kronstad i Bergen melder politiet om slåsskamp mellom mange personer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hodnesskogen, Bergen, Vest, Twitter, Kronstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, slåsskamperi , Bergen
NRK - 20 juni 21 kl. 07:45

Russebråk i Asker

100–150 russ i flere russebusser var samlet ved McDonalds ved E18 i Asker da det brøt ut flere slåsskamper i 5-tida i natt. – Vi dro dit med en patrulje for å roe gemyttene. Da vi kom frem var det flere russ som sloss og de avsluttet ikke selv om politiet var der.

NRK - 12 juli 21 kl. 06:19

Fleire slåsskampar i Bergen i natt

Fleire barka saman i ulike slåsskampar i Bergen natt til mandag. – Ingen er alvorleg skadd, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Ole Ronny Olsen. To personar vart køyrd til legevakt for sjekk etter slåsskamp med Brann stadion.

NRK - 28 mai 21 kl. 04:42

Russeslagsmål i Vestfold

Et titalls russ fra Drammen og Horten barket sammen på Kopstad utenfor Horten litt før klokka fire i natt. Også sist helg var Circle K-stasjonen ved Kopstad åsted for avtalte slåsskamper mellom flere russebusser, melder politiet i Sørøst. En russ fikk et blått øye, og to andre sprukket leppe, melder politiet..

Dagbladet - 13 juni 21 kl. 10:43

Flere tusen samlet seg

Det ble en travel natt for politiet da de måtte rykke ut til både store ansamlinger, slåsskamper og russeoppstyr over hele landet..

VG - 30 april 21 kl. 21:54

Politi bekymret for ungdomsfyll og slåsskamper

Natt til 1. mai er en velkjent festkveld for de fleste. Politiet ber foreldre om å ta ekstra godt vare på barna sine, og være klare til å måtte hente dem..

VG - 13 juni 21 kl. 02:32

Travel natt for politiet: – Det er svært hektisk

Feststøy, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten er hektisk for politiet rundt om i landet..

VG - 13 juni 21 kl. 02:32

Travel natt for politiet: – Hektisk

Feststøy, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten har vært hektisk for politiet rundt om i landet..

VG - 13 juni 21 kl. 02:32

Travel natt for politiet

Feststøy, knivstikking, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten har vært hektisk for politiet rundt om i landet..

NRK - 13 mai 21 kl. 23:24

Slåsskamp ved Fana i Bergen

Ved Fana i Bergen fikk politiet torsdag kveld melding om flere slagsmål blant unge voksne og russ. Det skal ha vært kaotisk på stedet da politiet kom frem, og mange forsvant fra stedet. En 15 år gammel gutt skal ha slått til en russ, som førte til at mange blandet seg.

NRK - 29 mai 21 kl. 00:51

700 samlet i park i Bergen

Politiet i Bergen anslår at det er samlet 700–800 personer i Nygårdsparken i sentrum. Politiet melder at det har kommet en jevn strøm med klager på høy musikk og støy, samt meldinger om slåssing og fyll. Politiet beskriver stemningen i parken som den rene «festivalstemningen» og skriver at det er vanskelig å få oversikt over situasjonen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 15 minutter siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 15 minutter siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 minutter siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 30 minutter siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.

NRK - 1 time siden

Skuffet Tufte avsluttet med tårer

Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund. Den norske dobbeltfireren endte på 9.

NRK - 1 time siden

Kantret fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten kantret på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..

NRK - 1 time siden

Veltet fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten veltet på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt