NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:56

NRK - 15 sep 21 kl. 01:22

Flere slåsskamper i Oslo

Politiet melder om slåsskamper i Oslo natt til onsdag. Flere personer var involvert i en slåsskamp ved Europarådets plass. – En person blør fra hodet, og vil få behandling av ambulansen, skriver politiet på Twitter. Også i storgata var det slagsmål med flere involverte. – Ingen fremstod skadet, men det var ampert da vi ankom med flere patruljer tvitrer politiet i Oslo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Europarådets, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, slåsskamperi , Oslo
NRK - 20 jun 21 kl. 07:45

Russebråk i Asker

100–150 russ i flere russebusser var samlet ved McDonalds ved E18 i Asker da det brøt ut flere slåsskamper i 5-tida i natt. – Vi dro dit med en patrulje for å roe gemyttene. Da vi kom frem var det flere russ som sloss og de avsluttet ikke selv om politiet var der.

NRK - 01 aug 21 kl. 21:11

Militæret mot opptøyer før valg

Zambias president Edgar Lungu har bedt militæret om hjelp mot vold knyttet til valget 12. august, skriver AFP. I flere deler av landet har støttespillere for det ledende partiet og opposisjonen vært i flere slåsskamper med macheter, økser.

NRK - 01 aug 21 kl. 21:11

Ber militæret gripe inn før valg

Zambias president Edgar Lungu har bedt militæret om hjelp mot vold knyttet til valget 12. august, skriver AFP. I flere deler av landet har støttespillere for det ledende partiet og opposisjonen vært i flere slåsskamper med macheter, økser.

NRK - 21 aug 21 kl. 00:53

Roligere i Frognerparken

Oslo-politiet melder at festingen i Frognerparken der opptil 2000 ungdommer var samlet, er i ferd med å løse seg opp. Det ble meldt om slåsskamper, men ingen er pågrepet eller skadet. Like etter midnatt meldte patruljene på stedet at festen var i ferd med å avta og at folk var på vei ut av parken, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB..

NRK - 28 maj 21 kl. 04:42

Russeslagsmål i Vestfold

Et titalls russ fra Drammen og Horten barket sammen på Kopstad utenfor Horten litt før klokka fire i natt. Også sist helg var Circle K-stasjonen ved Kopstad åsted for avtalte slåsskamper mellom flere russebusser, melder politiet i Sørøst. En russ fikk et blått øye, og to andre sprukket leppe, melder politiet..

Dagbladet - 13 jun 21 kl. 10:43

Flere tusen samlet seg

Det ble en travel natt for politiet da de måtte rykke ut til både store ansamlinger, slåsskamper og russeoppstyr over hele landet..

NRK - 22 aug 21 kl. 02:49

Stor utefest avsluttet i Ålesund

Politiet i Ålesund har avsluttet en utefest med flere hundre ungdommer på Voldsdalsberga etter meldinger om slåsskamper, fyll og rus. Politiet måtte be foreldre hente ungdommene sine hjem. En person er innbrakt til fyllearresten.

NRK - 03 sep 21 kl. 23:54

Politiet: Mange mindreårige ute

Politiet Innlandet melder om svært mange mindreårige ungdommer som er samlet i Årettadalen ved Lillehammer. De oppfordrer foreldre til å ringe sine håpefulle og få dem trygt hjem. – Det er mørkt på stedet, og vi ønsker å unngå skader på ungdommer, tvitrer politiet Innlandet.

VG - 13 jun 21 kl. 02:32

Travel natt for politiet: – Det er svært hektisk

Feststøy, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten er hektisk for politiet rundt om i landet..

VG - 13 jun 21 kl. 02:32

Travel natt for politiet: – Hektisk

Feststøy, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten har vært hektisk for politiet rundt om i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 1 time siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 1 time siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt