NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:51

NRK - 07 jun 23 kl. 03:09

Flere skadet etter skyting i park i Richmond

Seks mennesker skal være skadet etter at det ble avfyrt skudd i en park i byen Richmond i delstaten Virginia i USA tirsdag. Skytingen skjedde ved 17-tiden lokal tid under en vitnemålsutdeling på området til universitetet Virginia Commonwealth, ifølge politisjef Rick Edwards. Elever fra en videregående skole og deres familier deltok på arrangementet, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Richmond, Virginia, USA, Virginia Commonwealth, Rick Edwards, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, skadet, etter, skytingi , parki , Richmond
NRK - 10 apr 23 kl. 15:46

Flere skadde eller drept etter skyting i en bankbygning

Flere personer skal være skadde eller drept etter skyting i Louisville, Kentucky. Politiet i byen har rykket ut til bygningen og skriver på Twitter at det er en «pågående situasjon med en aktiv angriper». – Vi bekrefter meldinger om en aktiv skytter på East Main.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

En pågrepet etter at skyting på et kjøpesenter i Bangkok

En person er pågrepet etter at tre personer ble skadet på Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok. Det ble meldt om skyting på kjøpesenteret, og politiet sa innledningsvis at ingen var skadet, men det ble senere korrigert. Videoer i sosiale medier viser at mange mennesker som løper mot utgangsdørene til kjøpesenteret.

NRK - 03 okt 23 kl. 11:36

14-åring pågrepet etter skyting på et kjøpesenter i Bangkok

Personen thailandsk politi mener er gjeningspersonen bak skytinga på et kjøpesenter er en 14 år gammel gutt, melder Reuters. Politiet pågrep en person da tre personer ble skadet på Siam Paragon Mall sentralt i Bangkok tirsdag. Det ble meldt om skyting på kjøpesenteret, og politiet sa innledningsvis at ingen var skadet, men det ble senere korrigert.

NRK - 03 mar 23 kl. 19:45

Fire funnet skadd etter skyting i Malmö

Fire personer er funnet skadd etter meldinger om skyting i Malmö fredag kveld, opplyser svensk politi. Politiet skriver på sin hjemmeside at skuddvekslingen fant sted utenfor en matbutikk 18.45-tiden fredag.

NRK - 14 okt 23 kl. 16:58

To pågrepet etter drap og skyting i Sverige

To personer er pågrepet etter skyting i Västberga hvor en far ble drept og hans kone og barn ble skutt, bekrefter politiet i Sverige ifølge Aftonbladet. Det var natt til torsdag at det var skyting i huset til en barnefamilie i Västberga sør i Stockholm. Den ene forelderen ble drept, mens den andre ble fraktet til sykehus med skuddskader.

Klartale - 05 maj 23 kl. 08:21

Flere drept etter skyting i Serbia

Flere medier meldte om skyting ved Mladenovac rundt midnatt. Det ligger sør for Beograd. Åtte er drept og 13 er skadet, ifølge kanalen RTS.

NRK - 19 jul 23 kl. 22:40

Flere skadd i skyting i Aukland på New Zealand

Store politistyrker er på plass i sentrum av Auckland på New Zealand der en mann med skytevåpen skal ha forskanset seg på en byggeplass. Flere skudd skal være hørt, og flere mennesker kan være skadet, skriver avisa New Zealand Herald. Minst en arbeider på byggeplassen skal være skadet.

NRK - 16 feb 23 kl. 03:12

En drept og tre såret i skyting på kjøpesenter i Texas

En person ble drept og tre andre ble såret i skyting på Cielo Vista kjøpesenter i El Paso i Texas onsdag, ifølge politiet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. En mistenkt person er pågrepet og varetektsfengslet og politiet søker etter en annen mulig mistenkt i saken, opplyser talsmann for politiet Robert Gomez.

Klartale - 04 maj 23 kl. 13:43

Serbia i sorg

Serbia sørger. Åtte barn og én voksen er revet bort. En 13-åring skjøt og drepte dem på skolen i Beograd.

NRK - 27 sep 23 kl. 18:58

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com