NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:10

NRK - 07 jun 23 kl. 03:09

Flere skadet etter skyting i park i Richmond

Seks mennesker skal være skadet etter at det ble avfyrt skudd i en park i byen Richmond i delstaten Virginia i USA tirsdag. Skytingen skjedde ved 17-tiden lokal tid under en vitnemålsutdeling på området til universitetet Virginia Commonwealth, ifølge politisjef Rick Edwards. Elever fra en videregående skole og deres familier deltok på arrangementet, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Richmond, Virginia, USA, Virginia Commonwealth, Rick Edwards, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, skadet, etter, skytingi , parki , Richmond
NRK - 10 apr 23 kl. 15:46

Flere skadde eller drept etter skyting i en bankbygning

Flere personer skal være skadde eller drept etter skyting i Louisville, Kentucky. Politiet i byen har rykket ut til bygningen og skriver på Twitter at det er en «pågående situasjon med en aktiv angriper». – Vi bekrefter meldinger om en aktiv skytter på East Main.

NRK - 03 mar 23 kl. 19:45

Fire funnet skadd etter skyting i Malmö

Fire personer er funnet skadd etter meldinger om skyting i Malmö fredag kveld, opplyser svensk politi. Politiet skriver på sin hjemmeside at skuddvekslingen fant sted utenfor en matbutikk 18.45-tiden fredag.

Klartale - 05 maj 23 kl. 08:21

Flere drept etter skyting i Serbia

Flere medier meldte om skyting ved Mladenovac rundt midnatt. Det ligger sør for Beograd. Åtte er drept og 13 er skadet, ifølge kanalen RTS.

NRK - 19 jul 23 kl. 22:40

Flere skadd i skyting i Aukland på New Zealand

Store politistyrker er på plass i sentrum av Auckland på New Zealand der en mann med skytevåpen skal ha forskanset seg på en byggeplass. Flere skudd skal være hørt, og flere mennesker kan være skadet, skriver avisa New Zealand Herald. Minst en arbeider på byggeplassen skal være skadet.

NRK - 16 feb 23 kl. 03:12

En drept og tre såret i skyting på kjøpesenter i Texas

En person ble drept og tre andre ble såret i skyting på Cielo Vista kjøpesenter i El Paso i Texas onsdag, ifølge politiet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. En mistenkt person er pågrepet og varetektsfengslet og politiet søker etter en annen mulig mistenkt i saken, opplyser talsmann for politiet Robert Gomez.

Klartale - 04 maj 23 kl. 13:43

Serbia i sorg

Serbia sørger. Åtte barn og én voksen er revet bort. En 13-åring skjøt og drepte dem på skolen i Beograd.

NRK - 18 apr 23 kl. 20:18

Tvil om våpenhvilen holder i Sudan

En 24 timers våpenhvile mellom de stridende partene i Sudan er formelt trådt i kraft, men fortsatt meldes det om skyting i hovedstaden Khartoum. Innbyggerne sier de fortsatt hører skyting og eksplosjoner i forskjellige deler av byen. Særlig virker det å være kamper rundt militærets hovedkvarter og presidentpalasset.

Aftenposten - 19 jul 23 kl. 22:30

Skyting i VM-byen Auckland – to personer døde, flere skadet

AUCKLAND, NEW ZEALAND / OSLO (VG) To personer, inkludert gjerningsmannen, er døde etter skyting ved det norske….

NRK - 26 maj 23 kl. 20:35

Politiet sier området nå er trygt etter skyting i Trondheim

Politiet rykket ut med bevæpnede styrker i kveld etter at det kom meldinger om skyting med luftvåpen i bydelen Valentinlyst i Trondheim. Litt etter kl. 19 sier politiet til NRK at det nå er trygt å oppholde seg i området.

NRK - 3 timer siden

Ber om tips etter skyting på Nordstrand

Oslo-politiet ber publikum om tips etter skytingen i bydel Nordstrand tirsdag kveld. Politiinspektør Grete Lien Metlid sier de så langt ikke har pågrepet noen. – Det jeg kan si er at vi har interessante og konkrete opplysninger å jobbe med.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 30 minutter siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 1 time siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 2 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 2 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet etter knivstikking i Harstad natt til onsdag

En person er pågrepet etter en voldshendelse natt til onsdag i Harstad. Den første meldingen til politiet gikk ut på at en person var blitt stukket med kniv på en adresse i Harstad-området. Gjennom natten og formiddagen har politiet arbeidet for å få kontroll på den antatte gjerningspersonen, inkludert ulike gjennomførte etterforskningsskritt, avhør og åstedsundersøkelser, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Norsk statsborger arrestert i Sveits med 46 kilo khat

En mann i 50-årene ble tirsdag arrestert i Zürich i Sveits. Han ble tatt med 46 kilo khat på flyplassen i Zürich. Ifølge sveitsiske myndigheter hadde mannen reist fra Johannesburg i Sør-Afrika til Zürich, og var på vei videre til Barcelona i Spania.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com