Klartale > Nyheter

Wednesday, 06 December, 08:49

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeangrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene. Men politiet sier til avisa The Jerusalem Post at det var bomber. Politiet skal mistenke at det var palestinere som har ansvar for bombene.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ha, The Jerusalem Post, Jerusalem, Kobi Shabtai, Israel, Yosef Haim Gabay, AFP, Ramot, AP, Yair Lapid, Vestbredden, jerusalem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, skaddog , døde, etter, bombeangrepi , Israel
NRK - 24 jul 23 kl. 14:44

Mor og baby skadd i påkjørselen i Drøbak

En mor og en baby ble skadd i påkjørselen i Drøbak søndag. Babyen var kritisk skadd, men betegnes nå som lettere skadd. – Det er snakk om en baby som ble ansett som kritisk skadd.

Klartale - 01 jan 23 kl. 06:00

Krig, krise og klima preget nyhetene fra verden

Januar5. januar: Det er mange protester i Kasakhstan. Presidenten erklærer unntaks-tilstand i landet.

NRK - 18 jul 23 kl. 15:17

To døde og flere skadd i selvmordsangrep i Pakistan

En person ble drept og flere andre er skadd i et selvmordsangrep i byen Peshawar nordvest i Pakistan tirsdag. En angriper ble også drept, ifølge politiet. – En er død, sju er skadd, men alle er stabile, sier en høytstående polititjenesteperson til Reuters.

NRK - 11 maj 23 kl. 10:13

Titalls barn skadd i Finland etter brokollaps

Flere barn i byen Esbo, i nærheten av Helsingfors, skal være skadd etter at en gangbro kollapset. Det uttaler sykehuset, sitert av nyhetsbyrået Reuters. Det ble først meldt at 27 barn var skadd i varierende grad.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Klartale - 26 aug 22 kl. 08:28

Voldsom brann ødela biler og fylte hjem med røyk

Minst fem parkerte biler er ødelagt. Flere leiligheter er umulig å bo i. Det brant voldsomt på Enerhaugen i Oslo fredag morgen.

NRK - 02 jul 23 kl. 20:01

Ni personer skadd i skyting i Kansas i USA

Ni personer ble skadd da flere gjerningspersoner åpnet ild i en nattklubb i delstaten Kansas i USA natt til søndag. Sju personer ble såret av skudd, og ytterligere to personer ble skadd da det oppsto trengsel mot utgangsdøren, ifølge politiet. Ingen ble drept, men en person er kritisk skadd.

NRK - 01 jun 23 kl. 13:20

Flere elever er skadd i et knivangrep i Sverige

Flere elever er skadd i et knivangrep i Eskilstuna, melder svenske TV4 Nyheterna. Tre personer er sendt til sykehus. Ifølge et vitne på stedet som Aftonbladet har snakket med skal det vært et slagsmål, hvor 20 personer gikk mot 20 andre.

NRK - 30 jan 23 kl. 17:42

Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd. Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa. I den ene bilen satt et par i 20-årene.

Klartale - 14 sep 22 kl. 07:05

Slik jobbet de for å få flere til å stemme ved valget

I helgen var det valg i Sverige. I mye i landet ble det meldt om at rekordmange svensker brukte sjansen til å stemme på forhånd.– Det er også inntrykket vi har her, sa Adina Mehmedovic til Klar Tale sist uke.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

To personer funnet døde i natt

De to døde er ikke identifisert. Men politiet har en anelse om hvem de er. Det skriver Politiet i Vest i en pressemelding.

Klartale - 1 time siden

Ukens oppgave nr 48 - kt nr 48

Ukens oppgave er utviklet av spesial-pedagog Lisen Engh for Klar Tale. Med oppgaven kan du lære hva vanskelige ord betyr. Du kan svare på spørsmål fra ukens artikkel og informasjonen du finner i oppgaven.

Klartale - 2 timer siden

Sanksjoner

---SanksjonerAUF er ungdoms-partiet til Arbeiderpartiet. AUF og nestleder Gaute Børstad Skjervø vil ha sanksjoner mot Israel. Det skriver avisa Klassekampen.

Klartale - 2 timer siden

Slik påvirker syklusen kvinner

Mathilde Pilskog og Siri Moseng Reiersen er begge opptatt av kvinners helse. De har lært seg mer om kvinners syklus. Begge forteller at de lærte for lite da de var unge.

Klartale - 2 timer siden

De 28 viktige dagene

Mensen har vært tabu å snakke om. Også i moderne tider. Nå skjer det heldigvis en endring.

Klartale - 2 timer siden

Podcast nr 48

PODCAST NR 48
.

Klartale - 16 timer siden

Nye utgravninger skal gi flere svar om Norges eldste by

Tønsberg blir ofte kalt for Norges eldste by. En gang lå Norges største borg fra middelalderen der. Det ligger på Slottsfjellet.

Klartale - 18 timer siden

Norske elever har blitt dårligere i matte, naturfag og lesing

Norske 15-åringer har blitt dårligere i flere fag siden 2018. Det gjelder matte, naturfag og lesing. Det viser den nye PISA-undersøkelsen.

Klartale - 18 timer siden

Johny Vassbakk frifunnet for drapet på Birgitte Tengs

Birgitte Tengs ble voldtatt og drept på Karmøy i Rogaland. Dette skjedde i 1995. Tengs ble bare 17 år gammel.

Klartale - 21 timer siden

Noe av det sunneste du kommer til å spise i julen

Jula er tiden for god mat og hygge. Den tradisjonelle maten står sterkt blant de fleste. Hvert år går den samme diskusjonen: ribbe eller pinnekjøtt?


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com