NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 17:04

NRK - 19 juli 19 kl. 14:44

Flere skadd etter eksplosjon i Kina

Flere personer skal være skadd etter en kraftig eksplosjon på et gassanlegg i Kina. Eksplosjonen har knust vindusruter i en 3-kilometers radius. Det statlige nyhetsbyrået Xinhua sier at mange er skadd, men det er så langt ikke meldt om dødsfall..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Xinhua

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, skadd, etter, eksplosjoni , Kina
Aftenposten - 11 juni 19 kl. 15:26

Politiet etterforsker Linköping-eksplosjon i sammenheng med annen eksplosjon

Svensk politi undersøker om det er sammenheng mellom fredagens eksplosjon i Linköping og en annen mulig eksplosjon 5. juni..

NRK - 13 nov. 20 kl. 16:06

Flere skadd etter eksplosjon i USA

Flere er alvorlig skadd etter en eksplosjon ved et veteransykehus i delstaten Connecticut i USA, melder AP. Sykehuset ligger i byen West Haven, omtrent 100 kilometer nordøst for New York. Det skal dreie seg om en dampeksplosjon..

NRK - 02 juli 20 kl. 11:27

Afghanistan: To døde i eksplosjon

Minst to personar er døde etter ein eksplosjon ved eit militærsjukehus i Nord-Afghanistan. Ein taxisjåfør vart lettare skadd i den første eksplosjonen. Ein annan eksplosjon skjedde da tryggingsstyrkar kom til staden, opplyser det lokale politiet..

Aftenposten - 30 juli 20 kl. 06:32

Én død og flere skadd i eksplosjon i Japan

Én person er bekreftet død og minst 17 er skadd etter en eksplosjon vi en restaurant nordøst i Japan torsdag morgen, melder nyhetsbyrået Kyodo..

NRK - 30 juli 20 kl. 06:36

Én død og flere skadd i eksplosjon

Én person er bekreftet død og minst 17 er skadd etter en eksplosjon i en restaurant i byen Koriyama nordøst i Japan torsdag morgen, melder nyhetsbyrået Kyodo. Årsaken til eksplosjonen skal være en gasslekkasje, men det er ikke bekreftet..

P4 - 06 aug. 19 kl. 22:59

Eksplosjon i København

Politiet i Danmark har fått flere meldinger om en kraftig eksplosjon i København. Det skal ryke fra bygget til skattevesenet, og Ekstra Bladet melder at flere vinduer er knuste. Området er nå avsperret.

Aftenposten - 13 des. 19 kl. 10:24

Mange skadd i eksplosjon i boligblokk i Tyskland

Minst 25 personer er skadd i en eksplosjon i et hus med flere leiligheter i den tyske byen Blankenburg, opplyser tysk politi..

P4 - 13 des. 19 kl. 10:23

Minst 25 skadd i eksplosjon i Tyskland

Minst 25 personer skal være alvorlig skadd etter en eksplosjon i den tyske byen Blankenburg. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig ukjent. Nødetatene er på stedet, og det utelukkes ikke at skadeantallet vil øke..

Aftenposten - 27 april 19 kl. 07:51

Kvinne luftet hunden. Skadd i enda en eksplosjon i Malmö.

En kvinne ble lettere skadd i en eksplosjon i Malmö natt til lørdag. Kvinnen i 40-årene skal ha vært ute og luftet hunden da hun ble rammet av sprengladningen..

NRK - 07 aug. 19 kl. 00:18

Ingen skadd i eksplosjon

Ingen personer skal være skadd i en eksplosjon i København tirsdag kveld. Det sier politiet til Ekstra Bladet. Årsaken til eksplosjonen er fremdeles ukjent, og politiets bombegruppe jobber på stedet, ifølge avisa..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

49 nye smittede i Ørsta og Volda

I Ørsta og Volda er det meldt om til sammen 49 nye smittetilfeller. Dermed er det nå registrert 69 smittede personer i de to kommunene. Selv om teststasjonen nå blir bemannet opp, fører så mange smittede på en gang til store utfordringer i arbeidet med smittesporing, skriver de to kommunene i en felles pressemelding torsdag ettermiddag.

NRK - 30 minutter siden

En til sykehus etter tunnelulykke

En person er sendt til sykehus etter en kollisjon i Mjønestunnelen i Åstfjorden. Tre andre får helsetilsyn på stedet. Det satt en voksen og to barn i den ene bilen, og en person i den andre.

NRK - 15 minutter siden

Brann i campingvogn i Råde

Nødetatene rykker ut til en brann i en campingvogn på Røstad familiecamping i Råde. Politiet opplyser på Twitter at personer på stedet muligens skal ha slukket brannen..

NRK - 15 minutter siden

Brann i campingvogn i Rygge

Nødetatene rykker ut til en brann i en campingvogn på Røstad familiecamping i Rygge. Politiet opplyser på Twitter at personer på stedet muligens skal ha slukket brannen..

NRK - 15 minutter siden

Fortviler over pukkellaks i Sverige

Den uønskede pukkellaksen som har invadert Norge er nå oppdaget i Sverige. Totalt har syv pukkellaks blitt registrert foreløpig, opplyser Erland Lettevall, forsker ved det statlige forvaltningsorganet HaV, til SVT. Han er svært bekymret for at pukkellaksen skal etablere seg i Sverige, der den er observert flere steder på vestkysten..

NRK - 45 minutter siden

258.000 Pfizer-doser til Norge

Det kommer 258.000 ekstra vaksinedoser fra Pfizer til Norge. Det opplyser statsminister Erna Solberg til NRK..

NRK - 1 time siden

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..

NRK - 1 time siden

18 sivile drept i angrep i Niger

Minst 18 sivile er drept i et nytt angrep vest i Niger, nær grensa til Mali, opplyser en lokal tjenestemann onsdag ifølge NTB. Angrepet fant sted i landsbyen Deye Koukou i Banibangou-området, der 14 sivile ble drept søndag, opplyser en lokal folkevalgt til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 1 time siden

Advarer mot «kjøttetende bakterier»

Ti personer har fått infeksjoner fra «kjøttetende bakterier» etter bading i Oslofjorden i sommer. FHI ber folk være på vakt hvis et sår endrer seg etter en tur i sjøen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt