NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:54

NRK - 07 nov 21 kl. 12:40

Flere personer i vannet utenfor Karmøy

Et barn ble reddet opp av vannet av en person på surfebrett utenfor Sandve Havn på Karmøy i ettermiddag. Barnet skal være ved bevissthet. Politiet i Sør-Vest skriver at det befinner seg fem personer i vannet hvorav en er bevisstløs. Flere av disse skal ha bidratt til redningen av barnet. Et redningshelikopter er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandve Havn, Karmøy, Sør-Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerepersoner i , vannet, utenfor, Karmøy
NRK - 15 okt 21 kl. 15:42

Båtforlis ved Karmøy

To personer er hentet opp av vannet etter at en båt forliste ved Karmøy. Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte først at en person var plukket opp av vannet av folk ombord i en fritidsbåt. Om lag 20 minutter seinere meldte HRS at også den andre personen var funnet.

NRK - 26 jul 21 kl. 11:32

Leteaksjon etter person i vannet

Politiet har fått meldinger om en person i vannet i Venneslafjorden. Legehelikopter, dykker og overflatefartøy er på stedet, der nødetatene jobber med å lete etter personen. Utgangspunktet var en melding om en person som var 20 meter fra land, skriver politiet i Agder på Twitter.

NRK - 15 okt 21 kl. 17:21

En død etter Karmøy-forlis

En person er bekreftet omkommet etter at en båt forliste ved Feøy i Karmøy i ettermiddag. Pårørende er varslet, skriver Politiet i Sør-Vest på Twitter. En annen person ble reddet opp av vannet av mannskapet på en fritidsbåt..

NRK - 07 nov 21 kl. 04:56

Flere personer slått ned på Karmøy

En gutt i slutten av tenårene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Karmøy i Rogaland natt til søndag. Ifølge politiet skal gutten ha blitt slått bevisstløs. Også flere andre personer skal ha blitt slått ned, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 31 okt 21 kl. 18:05

Kvinne reddet opp fra vannet

Klokken 18.05 skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter at de har fått inn meldinger om en kvinne som ligger i vannet. Nødetatene er på vei til stedet, står det i meldingen.

VG - 07 nov 21 kl. 12:51

Barn i vannet reddet av surfere - én person bevisstløs

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at flere personer er i vannet på Karmøy. De skal ha prøvd å redde et barn..

VG - 07 nov 21 kl. 12:51

Barn i vannet reddet av surfere - én person til sykehus

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at flere personer er i vannet på Karmøy. De skal ha prøvd å redde et barn..

NRK - 17 sep 21 kl. 19:10

Død person funnet i Nordmarka

En død person er funnet i et vann i Nordmarka i Oslo fredag ettermiddag. Turgåere så personen og meldte fra. – Vi fikk melding klokken 17.

NRK - 06 aug 21 kl. 03:17

Mann truet politiet på Karmøy

En mann i 20-årene ble pågrepet på Karmøy etter å ha truet to politibetjenter med en skarp gjenstand og kaste stein på dem. Foranledningen var flere meldinger om en mann som skrek og banket på vinduer i et boligområde i Veavågen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 26 jul 21 kl. 06:13

Brann på Karmøy - beboere evakuert

Det brenner i en hagestue på Karmøy. Brannbildet tilsier fare for spredning til et nabohus og derfor er beboere evakuert, skriver politiet på Twitter. Ingen personer er skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt