NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:11

NRK - 01 feb 23 kl. 09:23

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger. Minst 100 mennesker ble drept og over 220 ble såret da han utløste sprengladningen inne i moskeen, de fleste av dem politifolk. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Peshawar, Khan, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, pågrepet, etter, Peshawar-terror
NRK - 02 feb 23 kl. 08:43

Selvmordsbomber i Pakistan brukte politiuniform

Mannen som sto bak selvmordsangrepet i en moské i Peshawar der 101 mennesker ble drept, skal ha vært iført politiuniform og hjelm, ifølge pakistansk politi. – De som var på jobb, sjekket ham ikke fordi han brukte politiuniform. Det var en sikkerhetssvikt, sier Moazzam Jah Ansar, som leder politiet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen, der Peshawar ligger.

NRK - 31 jan 23 kl. 05:26

Dødstallet etter selvmordsangrepet i Pakistan stiger

Antallet drepte etter selvmordsangrepet mot en moské i Peshawar i Pakistan mandag, stiger til minst 83, ifølge sykehuset i byen. Lady Reading-sykehuset i Peshawar mottok flere drepte i løpet av natten, bekrefter en talsperson for sykehuset til AFP. I tillegg til de drepte er minst 57 personer såret, ifølge talspersonen.

NRK - 30 jan 23 kl. 15:35

47 drept i eksplosjon i Pakistan

Det skriver Reuters, som siterer politisjefen i byen Peshawar. Eksplosjon fant steed i en moské inne i en politibygning i byen Peshawar i Pakistan. – En del av bygningen har kollapet og vi tror at flere personer befinner seg under der, sier polititjenestemann Sikandar Khan.

Klartale - 30 sep 22 kl. 08:56

PST mener terrorfaren er blitt mindre

Etter tre måneder med høy terrorfare mener Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) at det er blitt tryggere igjen. De mener det nå er moderat fare for terror i Norge, som er nivå tre av fire. På det nivået mener PST at det finnes grupper eller personer som «kan ha evne eller vilje til å gjennomføre terror i Norge».

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:53

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til grov terror

Politiet har endret på siktelsen av Arfan Bhatti. De har nå siktet ham for medvirkning til grov terror. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:43

Eksplosjon i Pakistan – minst 22 drept og 80 skadd

Det har vært en eksplosjon i en moské inne i en politibygning i byen Peshawar i Pakistan, melder Reuters. Minst 17 skal være drept i angrepet. Sykehusene har tatt imot over 80 skadde personer.

Klartale - 30 jan 23 kl. 10:13

Eksplosjon i moské i Pakistan

Eksplosjonen var i byen Peshawar i Pakistan. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent ennå. – En del av bygningen har kollapset.

NRK - 30 jan 23 kl. 16:24

Norge fordømmer moskéangrep i Pakistan

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) sier Norge fordømmer selvmordsangrepet mot en moské i den pakistanske byen Peshawar mandag. – Vi fordømmer dagens avskyelige angrep mot moskeen i Peshawar på det sterkeste, skriver Huitfeldt på Twitter. Utenriksministeren uttrykker også sin kondolanse til de berørte og til det pakistanske folket.

Aftenposten - 31 jan 23 kl. 07:33

Nærmere 90 bekreftet drept i selvmordsangrepet i Peshawar

Minst 89 mennesker ble drept og 221 såret i selvmordsangrepet mot politifolk i en moské i Peshawar mandag, viser en….

Aftenposten - 31 jan 23 kl. 07:33

Over 90 bekreftet drept i selvmordsangrepet i Peshawar

92 personer er drept i selvmordsangrepet mot politifolk i en moské i Peshawar mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 45 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com