NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:12

NRK - 09 aug 23 kl. 14:57

Flere områder mangler internett- og mobildekning

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, Nkom, skriver i en pressemelding at flere av de flomrammede områdene har mangelfull eller helt bortfall av internett- og mobiltilgang. – Både Telenor, Telia og Ice er i beredskap og jobber for å rette feilene, men det er blant annet utfordrende å komme frem for å inspisere skadene og løse problemet, sier avdelingsdirektør for sikkerhet i Nkom, Elise Lindeberg. Det jobbes nå med å se på ytterligere tiltak for å løse situasjonen der folk mangler dekning. Spesielt viktig er det at innbyggere har mulighet til å kontakte nødetatene. – Husk at du kan ringe nødetatene også om du mangler mobildekning fra ditt mobilselskap.
Les mer på NRK


Les mer om:
Telenor, Ice, Nkom, Lindeberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, områder, mangler, internettog , mobildekning
Klartale - 05 nov 23 kl. 06:00

Derfor er det krig mellom Israel og Hamas

Lørdag 7. oktober gikk bevegelsen Hamas til angrep på Israel. De drepte 1.

Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

Klartale - 09 okt 23 kl. 11:00

Historien til verdens vanskeligste konflikt

Forholdet mellom staten Israel og palestinere er dårlig. Det har blitt kalt verdens vanskeligste konflikt. Konflikten handler blant annet om landområder.

Klartale - 26 apr 23 kl. 14:10

Hvor mye bruker du internett og mobil hver dag?

Nesten alle mellom 13 år til 44 år er på internett i løpet av en dag. Mens halvparten av de som er 80 år eller eldre bruker internett daglig. Det viser tall far Norsk mediebarometer.

NRK - 20 jun 23 kl. 05:42

Zelenskyj: Ukraina har ikke tapt områder så langt i motoffensiven

Ukrainas motoffensiv går sakte framover, og president Volodymyr Zelenskyj sier de så langt har unngått å tape områder. På russisk side meldes det om sårede. – I noen områder beveger styrkene våre seg framover, og i noen områder forsvarer de posisjoner og motsetter seg okkupantens angrep, sa Zelenskyj i sin daglige videotale mandag kveld.

NRK - 11 aug 23 kl. 13:08

Politiet: Derfor fikk noen nødvarsel mange ganger

Direktoratet for sikkerhet og beredskap (DSB) og politiet har sammen med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet og mobiloperatørene gjennomgått nødvarslene som ble sendt ut for å advare innbyggere og turister om ekstremværet «Hans», og har gjort noen foreløpige funn. Mange mottok varselet flere ganger, også i områder utenfor rødt farevarsel. Politiet presiserer nå at nødvarslene ikke bare ble sendt ut til «røde områder», men også til flere omkringliggende områder.

NRK - 01 dec 23 kl. 09:23

Færre utsatte områder i Sverige – men høyt problemnivå

Svensk politi sin liste over såkalte utsatte områder har minket noe. Problemene er fortsatt store, og utviklingen anses som stagnert. – Det viser at de kriminelles påvirkning er blitt sementert og at den blir stadig mer motstandsdyktig, sier Charlotta Höglund ved politiets nasjonale operative avdeling.

NRK - 10 aug 23 kl. 16:27

Ekstremværet Hans påvirker internett- og mobildekningen

Nkom jobber med å reetablere elektronisk kommunikasjon i de mest utsatte områdene. – Statsforvalterne og kommunene har gjort en god jobbe med å prioritere hvilke områder som det er mest kritisk å få opp tjenestene igjen, sier Elise Lindeberg som er sikkerhetsdirektør i Nkom i en pressemelding. Det vil fortsatt være utfordrende med fremkommelighet, og i arbeidet med å utbedre skader på ekomnettet.

Klartale - 28 aug 23 kl. 05:58

Mange unge dropper å stemme. Hva gjør partiene?

Ytringsfrihet, demokrati og stemmerett. Føles det fjernt? Norge har alt sammen.

Klartale - 13 nov 23 kl. 06:00

Flykter i frykt med barna på slep

Barn og voksne røsker med seg det de klarer å bære. Med frykt i blikket flykter de for livet. 26.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com