VG > Utenriks

Saturday, 13 August, 08:53

VG - 27 jun 22 kl. 01:54

Flere nødsituasjoner - Boeing 737 Max skal granskes igjen

Minst seks nødsituasjoner i luften og titalls startforbud. Det er fasiten for den ulykkesrammede flytypen Boeing 737 Max etter at amerikanske luftfartsmyndigheter FAA ga klarsignal til å fly igjen..
Les mer på VG


Les mer om:
Boeing, Max, FAA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, nødsituasjoner, Boeing, 737, Max, skal, granskes, igjen
NRK - 28 feb 22 kl. 09:38

Norwegian leaser flere fly

Flyselskapet Norwegian har inngått avtale om å lease flere nye Boeing 737-fly. Åtte av flyene settes i trafikk denne sommeren, skriver NTB. Norwegian har inngått avtaler om å lease ti fabrikknye Boeing 737 Max 8.

NRK - 18 jul 22 kl. 14:11

Delta med gigantbestilling fra Boeing

Det amerikanske flyselskapet Delta har kunngjort at det bestiller hundre 737 Max 10-fly fra USAs tidligere kriserammede flyprodusent Boeing. Ordren er verdt 13,5 milliarder dollar – tilsvarende 136 milliarder kroner med dagens kurs. Delta har også lagt inn opsjoner på ytterligere 30 fly.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

WSJ: China Eastern-fly vart styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrka i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9.

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

Kinesisk fly truleg styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrta i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9000 meter.

E24 - 30 maj 22 kl. 13:23

Analytiker om Norwegians Boeing-avtale: – På vei tilbake

Norwegian har inngått en intensjonsavtale med Boeing om kjøp av 50 fly av typen 737 Max 8. Analytiker ser dette som et signal om at Norwegian er på vei tilbake etter en krevende tid..

NRK - 02 mar 22 kl. 02:51

Boeing stanser driften i Russland

Den amerikanske flyprodusenten Boeing stanser støtte til russiske flyselskaper og innstiller driften i Moskva. – Vi har innstilt større operasjoner i Moskva og midlertidig stengt kontoret vårt i den ukrainske hovedstaden Kyiv, sier en talsperson for Boeing. – Vi har også innstilt støtte med deler, vedlikehold og teknisk service for russiske flyselskaper.

E24 - 28 feb 22 kl. 08:01

Norwegian skal lease ti nye Boeing 737 Max-fly

Norwegian øker flyflåten..

Aftenposten - 21 mar 22 kl. 09:23

Boeing 737 med over 130 om bord har styrtet i Kina

Et passasjerfly fra China Eastern Airlines har styrtet nær byen Wuzhou i Guangxi-regionen i Kina, ifølge statlige….

NRK - 22 mar 22 kl. 09:11

Kina setter flytype på bakken etter styrt

China Eastern Airlines har satt alle sine Boeing 737-800-fly på bakken etter mandagens ulykke som kostet 132 mennesker livet. Årsaken til at rute MU5735 fra Kunming til Guangzhou styrtet i en fjellside sør for Wuzhou er ikke fastslått. Ifølge kinesiske luftfartsmyndigheter meldte ikke flygeren fra om problemer før flyet plutselig mistet fart i 9.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 21:04

Washington Post: FBI så etter atomvåpen-dokumenter da de ransaket Trump

Det amerikanske justisdepartementet har bedt om å offentliggjøre ordren som førte til ransakingen av Mar-a-lago denne uken. Trump kan ende opp med svarteper, sier ekspert..

VG - Igår: 00:35

– Så galt som det kan få blitt

Torsdag meldes det om flere kamper ved atomkraftverket i Zaporizjzja. Bellona-leder Frederic Hauge følger situasjonen med uro..

VG - Igår: 12:53

Væpnet mann pågrepet – tok bankansatte som gisler i Beirut

En væpnet mann holdt ansatte som gisler i en bank i Beirut torsdag. Han skal også ha truet med å sette fyr på seg selv dersom han ikke fikk pengene han hadde på konto..

VG - Igår: 14:57

Knyttet til fryktet IS-celle - pågrepet på britisk flyplass

Aine Davis antas å være et av de fire medlemmene i den svært brutale IS-cellen som henrettet 27 gisler. Nå er han pågrepet utenfor London..

VG - I førrgår: 07:28

Ryanairs billigbilletter forsvinner

Ryanair er kjent for billettene som nærmest symbolsk har vært priset til 1 eller 10 euro. Men nå er det slutt på det, sier Ryanair-sjef Michael O'Leary..

VG - I førrgår: 03:09

Klima-drevet krisetørke rammer Europa: – Kommer til å bli den nye normalen

Europas mest alvorlige tørke på flere tiår kan være en advarsel om fremtidens «nye normal», nemlig tørre vintre, glohete somrer og vannmangel drevet av global oppvarming..

VG - I førrgår: 09:13

Kraftkommunen Suldal vurderer å tilby strøm til 50 øre

Lokalpolitikerne i kraftkommunen Suldal ønsker å tilby innbyggerne sine strøm til 50 øre per kilowattime (kWh). Kommunen skal vurdere tiltaket i september..

VG - 10 aug 22 kl. 03:46

Trump-støttespiller raser mot FBI: - Bananrepublikk

Kongressmannen Scott Perry sier FBI har beslaglagt telefonen hans. Han er knyttet til en en av de mange juridiske flokene som kan stå i veien for Donald Trump, hvis han vil bli president igjen..

VG - 09 aug 22 kl. 21:39

Putin skaper ny krise for Tikhanovskaja

To år etter at hun ble frontfigur for kampen mot det autoritære regimet i Belarus, strever opposisjonsleder Svetlana Tikhanovskaja med å innfri som forventet..

VG - 07 aug 22 kl. 16:51

Våpenhvile på Gaza: – Alt blir verre

Det har vært en helg med harde kamper i Gaza. Søndag skal det derimot være enighet om våpenhvile fra klokken 19.00 norsk tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com