VG > Innenriks

Friday, 24 March, 11:26

VG - 08 feb 23 kl. 12:23

Flere melder om nett-bedrageri til politiet

I 2022 økte tallet på meldte bedrageri-saker med hele 44 prosent..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, melderom , nett-bedrageri, til, politiet
NRK - 09 mar 23 kl. 13:03

Forretningsmann dømt til fengsel for grov hvitvasking

To menn, blant dem en norsk forretningsmann bosatt i London, er i Oslo tingrett dømt til 2 år og 5 måneder og 2 år og 3 måneders fengsel for å ha vært med på hvitvasking av drøye 17 millioner kroner. Det Økokrim i en pressemelding. Pengene var utbytte av et CEO-bedrageri begått i Belgia i 2017, og ble deretter forsøkt hvitvasket gjennom en norsk bank.

NRK - 06 mar 23 kl. 17:50

Siktet for bedrageri av flere eldre – vil ikke forklare seg

En bedragerisiktet polsk mann har ikke ønsket å forklare seg for politiet. Det opplyser hans forsvarer Charlotte Tuven Eriksen til NRK. Lørdag ble han varetektsfengslet i to uker.

NRK - 14 mar 23 kl. 16:32

E24: Kunstner dømt til ett års fengsel for bedrageri i Werner Jensen-saken

John Hedemark er dømt i Oslo tingrett til ett års fengsel for bedrageri i Werner Jensen-saken. Det melder E24. I tillegg er han dømt til å betale til sammen 653.

NRK - 10 mar 23 kl. 15:12

Mann dømt for heleri av og bedrageri med fluorholdig gass

En mann er i Oslo tingrett dømt til fire års ubetinget fengsel for grovt heleri av innsmuglet fluorholdig gass til en verdi av minst 11 millioner kroner, samt grovt bedrageri av en statlig refusjonsordning for gass, melder Økokrim i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Østfolding dømt for millionbedrageri av 94-åring

En mann fra Østfold er i Oslo tingrett dømt til ett år og elleve måneder ubetinget fengsel for grovt bedrageri på omtrent 1,9 millioner kroner. Den fornærmede er en nå avdød 94 år gammel kvinne, skriver Økokrim. Mannen skal ha fått i oppdrag fra kvinnen og hennes advokat å reise til USA og forsøke å få tilbake penger som kvinnen hadde tapt i et tidligere bedrageri.

NRK - 14 mar 23 kl. 16:32

Kunstner dømt til ett års fengsel for bedrageri i Werner Jensen-saken

John Hedemark er dømt i Oslo tingrett til ett års fengsel for bedrageri i Werner Jensen-saken. – Kommer du til å anke? – 100 prosent sikkert, skriver Hedemark i en SMS tll NRK I tillegg er han dømt til å betale til sammen 653.

NRK - 22 dec 22 kl. 21:37

Eiendomsinvestor dømt for grovt bedrageri

En 40 år gammel eiendomsinvestor er i lagmannsretten dømt til fem år og seks måneders fengsel for grovt bedrageri. Dermed blir dommen fra Oslo tingrett stående. Mannen, som er hjemmehørende i Moss, ble i tingretten dømt for å ha lurt 77 småsparere til å låne ut omkring 54 millioner kroner i den tro at de investerte i eiendomsprosjekter på Østlandet.

NRK - 14 okt 22 kl. 23:01

Grunnleggeren av Nikola kjent skyldig i bedrageri av investorer

Grunnleggerne av lastebilprodusenten Nikola er i USA kjent skyldig i bedrageri av investorer knyttet til påstander om produksjonen av utslippsfrie kjøretøy. En jury i en føderal domstol i New York avsa kjennelsen fredag etter fem timers overveielser. I rettssaken tegnet påtalemyndigheten et bilde av Nikola-grunnlegger Trevor Milton som en svindler.

E24 - 15 okt 22 kl. 08:02

Grunnleggeren av Nikola kjent skyldig i bedrageri av investorer

Grunnleggeren av lastebilprodusenten Nikola er i USA kjent skyldig i bedrageri av investorer knyttet til påstander om produksjonen av utslippsfrie kjøretøy..

NRK - 25 jan 23 kl. 12:49

Forbrukertilsynet politianmelder Tinde Energi AS

I desember varslet Forbrukertilsynet overtredelsesgebyr mot Tinde Energi AS for brudd på markedsføringsloven. Etter grundige undersøkelser har tilsynet nå politianmeldt selskapet for mulig bedrageri og forsøk på bedrageri. Det skriver Forbrukertilsynet i en pressemelding.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Regjeringen: Gir elever rett til videregående på ubestemt tid

Kunnskapsminister Tonje Brenna og regjeringen foreslår rett til videregående opplæring frem til elevene fullfører, pluss rett til å bytte studieretning..

VG - 4 timer siden

Valgforskere om hovedmotstanderne: Ikke lett å se forskjell

Høyre tjener på å la kritikken mot Støre-regjeringen gå sin gang og ikke være for konkrete på egne alternativer, mener valgforskere. De forstår at vanlige folk sliter med å se forskjell..

VG - 16 timer siden

Massiv interesse for gammel tomt: Solgt for seks ganger mer enn prisantydning

Det gamle tunet har hverken strøm eller innlagt vann. Nå er det solgt – til seks ganger mer enn prisantydning..

VG - 16 timer siden

Politiet: Kvinne har blitt utsatt for vold og kjørt bort i bil

Kvinnen skal ha vært utsatt for slag i ansiktet. Politiet ber eventuelle vitner melde seg..

VG - 17 timer siden

Lekkasje fra Høyre: Skattelette til de med lavest inntekt

En enstemmig resolusjonskomite i Høyre går inn for å gi skattelette til de med lavest inntekt og å lette på importvernet for å senke matvarepriser..

VG - 19 timer siden

Elever får bestemme på skolen - med loven i hånd

HERSLEB SKOLE (VG) Regjeringen gir landets 820.000 skoleelever lovfestet rett til å medvirke i alle skolebeslutninger som angår dem selv..

VG - 20 timer siden

Stortinget tar «gullkort»-grep: Forbyr påvirkningsarbeid

Stortinget vil innføre forbud mot at tidligere stortingspolitikere bruker det såkalte «gullkortet» til å drive politisk påvirkningsarbeid..

VG - 23 timer siden

Unge Høyre vil slåss for Nato-baser i Norge

Unge Høyre skal denne helgen prøve å overbevise moderpartiet om å tillate fast stasjonering av amerikanske fly, tanks og droner i Norge..

VG - Igår: 11:06

Mehl varsler strakstiltak for Bredtveit fengsel

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl ser svært alvorlig på situasjonen for kvinner som soner i fengsel – spesielt på Bredtveit. Nå varsler hun tiltak..

VG - Igår: 10:31

Stortinget forbyr Tiktok og Telegram på tjenestetelefoner

Stortingets presidentskap forbyr appene Tiktok og Telegram på alle enheter med tilgang til Stortingets systemer. Representantene bes avinstallere appene «så raskt som mulig»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com