Klartale > Nyheter

Friday, 17 September, 18:05

Klartale - 23 jul 21 kl. 13:59

Flere må i karantene på hotell

Mange har reist på ferie fra Norge til Kreta, Spania og Nederland. Fra mandag må de i karantene på hotell når de kommer hjem til Norge..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Kreta, Nederland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleremå i , karantene, hotell
Klartale - 07 maj 21 kl. 14:25

Enda flere reisende må i karantene på hotell

Reglene for karantene når folk kommer til Norge blir strengere. Fra søndag blir det krav om karantene på hotell for enda flere..

NRK - 19 aug 21 kl. 11:14

Elever i Bergen i karantene

Flere hundre elever på skoler i Bergen har enten karantene eller hjemmeskole. Det er registrert koronasmitte ved 11 skoler i kommunen, skriver Bergens Tidende. Ved Gimle oppveksttun er 70 elever er satt i karantene, mens Minde skole opplyser at 45 elever og ti ansatte er satt i karantene.

NRK - 01 maj 21 kl. 22:30

Stengjer to barnehagar

Dei to barnehagane Jugendbyen og Veslefrikk i Ålesund stengjer på grunn av koronasmitte. Alle barn og tilsette med familiar ved Jugendbyen barnehage i Ålesund er sett i karantene etter at ein tilsett har testa positivt. Ein person tilknytt Veslefrikk barnehage er også smitta, og også her er barn og tilsette i karantene.

NRK - 27 aug 21 kl. 14:07

Over 500 elever i karantene

546 elever på Foss videregående skolei Oslo er i karantene. Det har bydelsoverlegen bestemt. Nå er 110 elever bekreftet smittet at koronavirus, opplyser skolen.

NRK - 27 aug 21 kl. 15:08

Kan ikke teste seg ut av karantene

Bydelsoverlege i bydel Grünerløkka, Lars Erik Hansen, sier at de nå har vedtatt et hastevedtak som sier at 17 klasser ved Foss videregående skole skal i karantene og ikke kan teste seg ut av den. – Som kjent er det nå eksplosjon i antall smittede og øker fra dag til dag. Test i stedet for karantenereglene som gjelder nå fanger ikke opp smitten godt nok så nå går vi tilbake til det som var før med karantene, sier bydelsoverlegen.

NRK - 24 maj 21 kl. 20:51

Flere klasser i karantene

På grunn av påvist smitte på Berg skole i Trondheim er alle ansatte og flere klasser satt i karantene, skriver ledelsen ved skolen i en melding til foresatte. Elever på fire av trinnene ved skolen er nå i karantene, i tilegg til deres husstandmedlemmer..

NRK - 08 sep 21 kl. 04:38

Stordalen selger hotell i København

Petter Stordalen selger et hotell i Vesterbro i København til amerikanske Starwood Capital for 840 millioner kroner. – Vi skal fortsette å drive Comfort Hotel Vesterbro, men har solgt eiendommen til Starwood Capital, sier Stordalen til Finansavisen. I fjor solgte han et annet hotell i byen til samme kjøper..

NRK - 15 maj 21 kl. 12:22

900 i karantene på Tynset

I alt 33 personer er smittet og 900 er i karantene på Tynset, melder kommunen lørdag. De nye positive svarene kommer etter tester fra personer som allerede satt i karantene, opplyser kommunen. Smitteutbruddet er sporet til ett eller flere religiøse arrangementer i månedsskiftet april/mai..

NRK - 11 apr 21 kl. 16:48

Anslagsvis 2000 i karantene

Kommuneoverlege i Steinkjer, Sunniva Rognerud, anslår at i alle fall 2000 personer er satt i karantene i kommunen. – Nesten alle av de smittede er skoleelever, og da blir karantenetallet såpass høyt fordi hele kohorter settes i karantene, sier hun..

NRK - 23 apr 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Har skrevet barnebok om rasisme

Skuespiller og forfatter Tinashe Williamson har selv opplevd rasisme. Nå håper hun boka skal gjøre det lettere å snakke om..

Klartale - 2 timer siden

Økokrim har kontaktet Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten. Årsaken er saken om at KrF-lederen har unngått å betale skatt for boligen han har fått fra Stortinget..

Klartale - 4 timer siden

– Vi nærmer oss en normal hverdag

Helseministeren sier samfunnet snart åpner enda mer. Men at vi fortsatt må vaske hendene grundig..

Klartale - 5 timer siden

Vil han åpne Norge mer?

Fredag har Bent Høie hatt møte med kommunene i Norge om en normal hverdag. Klokka 13 skal han si mer til alle andre..

Klartale - 6 timer siden

Innrømmer at han forsøkte å unngå og betale skatt

Partileder Kjell Ingolf Ropstad innrømmer å ha lurt seg unna skatt. Han skal ha sagt at han betalte på foreldrenes bolig, uten at han gjorde det..

Klartale - 7 timer siden

Føler seg lurt av politikerne

Folk som jobber med kultur har lenge måtte holdt stengt og fulgt strenge smitteverns-regler. Mandag hadde politikerne sin.

Klartale - 8 timer siden

Frykt for hva mer smitte i Afrika kan føre til

Bare 3,6 av folk som bor i Afrika er ferdig vaksinert mot korona. Nå er det en fjerde runde med smitte på kontinentet. Det kan få følger for hele verden..

Klartale - 8 timer siden

Kan bruke lenger tid på å lære vanskelige språk

Nå kan du bruke fire år på å ta en bachelor i kinesisk, japansk og arabisk..

Klartale - 12 timer siden

Forvirrer velgerne for å få stemmer

Færre velgere stemmer ved valget i Russland. Partiet til Vladimir Putin prøver alt for å få folk til og stemme. De tilbyr gaver og prøver å forvirre velgerne..

Klartale - Igår: 15:30

Dette skjer før Støre blir statsminister

Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ble største parti etter valget. Dette er hva han må gjøre for å få makten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt