NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:41

NRK - 25 jan 23 kl. 09:12

Flere konkurser etter at koronastøtten opphørte

Det ble registrert 12 prosent flere konkursåpninger i Norge i 2022 enn i året før. I Troms og Finnmark var økningen på hele 31 prosent. Totalt ble det åpnet 3.713 konkurser i fjor, 388, flere enn i 2021. Den største prosentvise økningen er i Troms og Finnmark, mens Oslo hatt størst økning i antall konkurser, 75 flere enn i 2021.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Troms, Finnmark, Oslo, Statistisk, SSB, Erik Fjærli, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, konkurser, etterat , koronastøtten, opphørte
NRK - 27 okt 22 kl. 09:01

Økning i antall konkurser

Antall konkurser i 3. kvartal økte med 26,5 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). I perioden var det 835 konkurser.

Klartale - 20 jan 23 kl. 10:19

Aasland lover ingen endring i strømstøtten

– Vi ønsker å ha en ordning for strømstøtte som er relevant. Og det har vi nå, sier Aasland til nyhetsbyrået NTB. Han er olje- og energiminister fra Arbeiderpartiet (Ap).

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 20:13

Kulturrådet delte ut millioner for mye i koronastøtte – vet ikke hvor mange det gjelder

Aftenposten avdekker: Arrangøren som søkte flest ganger, fikk millioner for mye i koronastøtte..

Aftenposten - 02 okt 22 kl. 20:02

Koronastøtten: 3,12 milliarder støttekroner kunne vært tilbakebetalt

Rundt 30 prosent av kontantstøtten til bedriftene under koronapandemien kunne blitt tilbakebetalt uten at selskapene….

NRK - 06 okt 22 kl. 09:29

Støtten til Noah fjernes i statsbudsjettet

Regjeringen foreslår å kutte all støtte til dyrevernorganisasjonen Noah i statsbudsjettet for 2023. MDG mener det er smålig av regjeringen. – Det var ingen ambisjon om å kutte støtten helt til null, men i et stramt budsjettår har jeg prioritert medlemsorganisasjoner.

Klartale - 30 nov 22 kl. 09:51

Dette er de enige om i statsbudsjettet

Partiene i regjering og Sosialistisk Venstreparti (SV) har forhandlet om statsbudsjettet for neste år. Først mandag ettermiddag var de enige. Budsjettet skal bestemmes i Stortinget.

NRK - 25 okt 22 kl. 21:26

Høyre vil plusse på strømstøtten til næringslivet

Høyre foreslår å øke strømstøtten med 800 millioner kroner som skal komme på toppen av avtalen som regjeringspartiene og SV har kommet fram til. Høyre mener strømstøtten ikke er god nok og foreslår å øke potten med 800 millioner kroner. Avtalen utgjør ingen forbedring for bedrifter og næringsliv, mener energipolitisk talsmann Nikolai Astrup.

NRK - 24 okt 22 kl. 09:24

Øker støtten til arbeid for menneskerettigheter

Norge undertegnet mandag en ny samarbeidsavtale med FN. I avtalen står det at Norge skal øke støtten til FNs menneskerettighetsarbeid. Støtten øker fra 165 millioner til 197 millioner kroner per år.

NRK - 28 nov 22 kl. 17:47

Nato forventer at allierte øker støtten til ukrainsk luftforsvar

Utenriksministrene i Nato-landene skal tirsdag møtes i Bucuresti, hvor Nato-sjef Jens Stoltenberg vil be dem om å trappe opp støtten til Ukraina. Stoltenberg holdt mandag en pressekonferanse sammen med Romanias president, Klaus Iohannis. Der sa Stoltenberg at «én av beskjedene» til utenriksministrene på tirsdagens Nato-møte vil være at de må øke støtten til luftvåpensystem, ammunisjon, reservedeler og trening av soldater i Ukraina.

NRK - 21 timer siden

Slik ble strømstøtten i januar

På Øst- og Sørlandet ble snittprisen på strøm 126,59 øre/kWh i januar, mens den på Vestlandet ble på 128,76 øre. Dermed ble stømstøtten på drøyt 60 øre/kWh. På Østlandet og Sørlandet endte strømstøtten på 63,66 øre per kilowattime, mens den på Vestlandet endte på 66,11 øre per kilowattime, skriver NVE.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 5 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 15 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 30 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 30 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 45 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com