Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:43

Klartale - 26 sep 22 kl. 09:00

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.– Gjennom våren valgte flere å vende tilbake til arbeidsplassen. Men høsten ser så langt ikke ut til å følge samme trend, sier Nora Clausen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Nora Clausen, Opinion, Norsk, Norge, Clausen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerehar , hjemmekontor
NRK - 26 sep 22 kl. 02:15

Koronaundersøkelse: Flere har hjemmekontor nå

22 prosent av de spurte har hovedsakelig hjemmekontor nå, ifølge Norsk koronamonitor. Det er 10 prosentpoeng flere enn i juni. Gjennom første del av året falt tallet på folk med hjemmekontor jevnt og trutt, fra 42 prosent i januar til 12 prosent i juni.

VG - 24 nov 22 kl. 22:35

Ut mot LO om hjemmekontor: – Undervurderer kvinner

LO har advart om at mer hjemmekontor kan ende opp med å bli en likestillingsfelle som går utover småbarnsmødre. – Tvert om, svarer Akademikerne, som mener mer hjemmekontor faktisk kan gi mer likestilling..

NRK - 14 okt 22 kl. 06:22

Oppfordrer til hjemmekontor på grunn av køfare

Statens vegvesen oppfordrer folk til å ha hjemmekontor fredag, på grunn av fare for ekstra kø på E18 inn mot Oslo. Det østgående løpet ved Strand i Bærum skal flyttes over i en ny trase, noe som vil gi dårligere plass til biltrafikken, ifølge vegvesenet..

VG - 21 nov 22 kl. 13:05

Frykter mer hjemmekontor: Kan skade småbarnsmødre

Mer hjemmekontor kan hjelpe barnefamilier i tidsklemma, mener Venstre. Men nå advarer LO mot en likestillingsfelle..

Klartale - 14 sep 22 kl. 07:05

Slik jobbet de for å få flere til å stemme ved valget

I helgen var det valg i Sverige. I mye i landet ble det meldt om at rekordmange svensker brukte sjansen til å stemme på forhånd.– Det er også inntrykket vi har her, sa Adina Mehmedovic til Klar Tale sist uke.

NRK - 24 maj 22 kl. 08:27

SSB: Endrede reisevaner i kollektivtrafikken

Antall kollektivreiser i 2021 var fortsatt mye lavere enn før pandemien, til tross for gjenåpning og flere reisende på senhøsten. I 2021 var det 34 prosent færre kollektivreiser sammenlignet med 2019, viser tall fra SSB. Året var i likhet med 2020 preget av koronatiltak og hjemmekontor for mange, noe som har påvirket folks reisevaner.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

NRK - 28 maj 22 kl. 12:33

Letter på koronatiltak i Beijing

Lokale myndigheter i Beijing melder lørdag at det bli letteleser i koronatiltak i enkelte bydeler i den kinesiske hovedstaden. Lettelsene vil tre i kraft søndag. I bydelene Fangshan og Shunyi fjernes hjemmekontor, og man går sakte, men sikkert tilbake til en vanlig hverdag.

Aftenposten - 17 okt 22 kl. 13:24

Norske ledere vil ha mindre hjemmekontor

Etter pandemien jobber flere hjemmefra. Mens de ansatte gjerne skulle jobbet oftere hjemme, vil lederne ha dem mer….

E24 - 17 okt 22 kl. 13:24

Norske ledere vil ha mindre hjemmekontor

Etter pandemien jobber flere hjemmefra. Mens de ansatte gjerne skulle jobbet oftere hjemme, vil lederne ha dem mer på kontoret..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 13 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 14 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com