Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:10

Klartale - 26 sep 22 kl. 09:00

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.– Gjennom våren valgte flere å vende tilbake til arbeidsplassen. Men høsten ser så langt ikke ut til å følge samme trend, sier Nora Clausen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Nora Clausen, Opinion, Norsk, Norge, Clausen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerehar , hjemmekontor
Klartale - 19 dec 22 kl. 08:43

Folk liker å jobbe hjemmefra

Noen må være fysisk på jobb. Mens andre kan fint jobbe hjemmefra. Mer enn fire av ti som kan, har jobbet hjemmefra den siste måneden.

NRK - 19 jun 23 kl. 09:13

Fortsatt populært med hjemmekontor

44 prosent av alle sysselsatte jobbet fra hjemmekontor i 2022. De fleste jobbet hjemmefra mindre enn halvparten av tiden. Næringen informasjon og kommunikasjon hadde den høyeste andelen av hjemmekontor i 2022, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 26 sep 22 kl. 02:15

Koronaundersøkelse: Flere har hjemmekontor nå

22 prosent av de spurte har hovedsakelig hjemmekontor nå, ifølge Norsk koronamonitor. Det er 10 prosentpoeng flere enn i juni. Gjennom første del av året falt tallet på folk med hjemmekontor jevnt og trutt, fra 42 prosent i januar til 12 prosent i juni.

VG - 24 nov 22 kl. 22:35

Ut mot LO om hjemmekontor: – Undervurderer kvinner

LO har advart om at mer hjemmekontor kan ende opp med å bli en likestillingsfelle som går utover småbarnsmødre. – Tvert om, svarer Akademikerne, som mener mer hjemmekontor faktisk kan gi mer likestilling..

NRK - 16 feb 23 kl. 04:49

Studie: En tredel av arbeidstakerne i eurosonen vil jobbe mer hjemmefra

Nesten en tredel av arbeidstakerne i eurosonen sier de vil jobbe oftere hjemmefra enn arbeidsgiveren lar dem, viser en studie fra den europeiske sentralbanken. Mange sier de er villige til å bytte jobb for å kunne jobbe mer på hjemmekontor, viser studien. Det er forhandlinger mellom bedrifter og ansatte i mange land om mulighetene for å jobbe hjemmefra.

NRK - 05 apr 23 kl. 07:18

Krever regler for yrkesskade på hjemmekontor

Folk som jobber på hjemmekontor, må sikres bedre erstatning etter yrkesskade. Det mener både Fagforbundet og Akademikerne. En kvinne fra Alta anker nå til Høyesterett etter at skaden hun pådro seg på vei fra hjemmekontoret, ikke ble regnet som en yrkesskade.

NRK - 06 aug 23 kl. 20:50

Oppfordrer til hjemmekontor

Både NHO og Viken fylkeskommune anbefaler hjemmekontor mandag og tirsdag. Da er det venta at ekstremværet «Hans» vil treffe Sør- og Østlandet. På et ekstraordinært møte hos Statsforvalteren i dag, der representanter fra blant annet berørte kommuner var tilstede, ba både NHO og Viken fylkesmannen om å komme med et klart råd om hjemmekontor.

NRK - 07 aug 23 kl. 22:39

Raymond Johansen oppfordrer til hjemmekontor

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen (Ap), oppfordrer til bruk av hjemmekontor på tirsdag som følge av uværet i Oslo. Det skriver han på Facebook. – Vi anbefaler at de som kan, og som har sin arbeidsplass i Oslo, bør ha hjemmekontor i morgen for å unngå belatning på vei og kollektiv, skriver han.

NRK - 14 okt 22 kl. 06:22

Oppfordrer til hjemmekontor på grunn av køfare

Statens vegvesen oppfordrer folk til å ha hjemmekontor fredag, på grunn av fare for ekstra kø på E18 inn mot Oslo. Det østgående løpet ved Strand i Bærum skal flyttes over i en ny trase, noe som vil gi dårligere plass til biltrafikken, ifølge vegvesenet..

VG - 21 nov 22 kl. 13:05

Frykter mer hjemmekontor: Kan skade småbarnsmødre

Mer hjemmekontor kan hjelpe barnefamilier i tidsklemma, mener Venstre. Men nå advarer LO mot en likestillingsfelle..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 13 timer siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - Igår: 15:30

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - Igår: 13:30

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - Igår: 11:00

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - Igår: 10:49

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - Igår: 10:19

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - Igår: 09:02

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - Igår: 08:58

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - I førrgår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com