NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:04

NRK - 05 aug 22 kl. 13:16

Flere flytter på hytta for å få strømstøtte til fritidsboligen

Flere hytteeiere flytter permanent på hytta for å få rett på strømstøtte til tross for at regjeringen har bestemt at den kun skal gjelde husholdninger. – Vi har fått mange adresseforandringer den siste tiden fra byen til ulike hyttekommuner. Vi går ut fra at dette i stor grad gjelder folk som vil sikre seg strømstøtte i boligen de oppholder seg mest igjennom året, sier generalsekretær Audun Bringsvor i Norsk Hyttelag til Nationen. Regjeringens strømstøtteordning dekker en stor andel av strømregningen når den overskrider 70 øre per kilowattime. Denne strømstøtten er derimot kun rettet mot husholdninger, og ikke fritidsboliger.
Les mer på NRK


Les mer om:
Audun Bringsvor, Norsk Hyttelag, Nationen, Trond, Norges Hytteforbund, RME, NVE, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, flytter, hytta, forå få , strømstøtte, til, fritidsboligen
NRK - 24 sep 22 kl. 18:12

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 24 sep 22 kl. 18:12

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 13 sep 22 kl. 14:15

Nok en riking flytter til Sveits

Eiendomsinvestor Tord Ueland Kolstad fra Bodø gjør som flere andre rikinger og flytter til Sveits. Kolstad, som ifølge Kapital har en formue på 1,45 milliarder, sier til Avisa Nordland at han flytter til Luzern umiddelbart. – Det er ikke tvil om at den norske formuesskatten – og særlig den økningen det har vært på arbeidende kapital spiller inn, sier han til avisen.

NRK - 13 sep 22 kl. 14:15

Nok en milliardær flytter til Sveits

Eiendomsinvestor Tord Ueland Kolstad fra Bodø gjør som flere andre rikinger og flytter til Sveits. Kolstad, som ifølge Kapital har en formue på 1,45 milliarder, sier til Avisa Nordland at han flytter til Luzern umiddelbart. – Det er ikke tvil om at den norske formuesskatten – og særlig den økningen det har vært på arbeidende kapital spiller inn, sier han til avisen.

Klartale - 13 apr 22 kl. 16:30

Sammen på hytta for første gang på to år

– Beveg deg minst mulig og ha lite kontakt med folk. Velg aktiviteter som foregår utendørs. Det sa helseminister Bent Høie om påskeferien for ett år siden.

NRK - 18 aug 22 kl. 14:19

Hytte brant ned i Sandnes

En hytte brant ned i Espefjellet i Sandnes torsdag ettermiddag. Det var en stund fare for at brannen skulle spre seg til naturen rundt hytta. Brannvesenet ble varslet om brannen ved 13-tiden, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:57

Hytte solgt for 37 millioner i Hafjell

I Hafjell i Øyer er det solgt ei hytte for 37 millioner kroner. Ifølge GD er det ni millioner kroner mer enn forrige prisrekord for ei hytte i dette området og to millioner kroner mer enn den dyreste hytta som noensinne er solgt i Kvitfjell. Hytta til 37 millioner i Hafjell er noen millioner kroner unna tittelen Norges dyreste fjellhytte.

Klartale - 05 aug 22 kl. 13:50

Flytter på hytta for strømstøtte

Strømmen i Norge er dyr. Regjeringen har lovet mer i strømstøtte til folk flest. Men det gjelder bare for hus.

NRK - 14 sep 22 kl. 10:35

Aker-sjef: – Synd for Norge at Røkke flytter

Aker-sjef Øyvind Eriksen uttaler seg for første gang om at Kjell Inge Røkke flytter til Sveits. – For Aker er det «business as usual», for Norge er det veldig synd at eiere flytter ut landet, sier han til NRK..

NRK - 07 aug 22 kl. 10:11

Bålpanne antente terassegulv på hytte

Litt før klokka halv ti ble det meldt om brann på terrassen på ei hytte på Sjusjøen. De som var i hytta ble vekket av vitner og kom seg ut i god behold. – Det har vært fyrt opp i ei bålpanne og den har vært satt rett på tregulvet på terassen og treverket har tatt fyr, sier operasjonsleder Atle Bernhard von Obstfelder i politiet i Innlandet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.

NRK - 15 minutter siden

Russland krever svar fra USA om Nord Stream

– President Joe Biden er forpliktet til å svare på om Washington står bak gasslekkasjene fra Nord Stream- rørledningene fra Russland til Europa, sa talskvinne for det russiske forsvarsministeriet, Maria Zakharova, onsdag. Hun refererte til Joe Biden som skal ha sagt i februar, at dersom Russland invaderte Ukraina, så ville Nord Stream være «ferdig». – Nå må han svare på om USA har gjort alvor av trusselen, sa Zakharova..

NRK - 10 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tor Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene..

NRK - 45 minutter siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 45 minutter siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.

NRK - 1 time siden

Fortsatt rekordlav fyllingsgrad i vannmagasinene i Øst- og Sørvest-Norge

Fyllingsgraden i Øst- og Sørvest-Norge var i uke 38 på sitt laveste de siste 20 årene. Nivået totalt i Norge sank 0,3 prosentpoeng fra uken før. I Øst- og Sørvest-Norge ble det satt ny rekord da fyllingsgraden nådde sitt laveste nivå på denne tiden av året de siste 20 årene.

NRK - 1 time siden

Bank of England kjøper britiske statsobligasjoner

Den britiske sentralbanken Bank of England starter kjøp av britiske statsobligasjoner for å styrke markedets tillit etter et kraftig valutafall denne uka. – Formålet med disse oppkjøpene blir å få på plass ryddige markedsforhold, heter det i en uttalelse fra banken. Det er snakk om et midlertidig oppkjøp av langsiktige statsobligasjoner.

NRK - 45 minutter siden

PST justerer ned terrortrusselen i Norge

PST endrer nå terrortrusselnivå fra 4-HØY til 3-MODERAT på PSTs terrortrusselskala, skriver PST i en pressemelding. Terrortrusselskalaen uttrykker den samlede trusselen for all type ideologisk, politisk og religiøst motivert vold i 2022. PSTs trusselvurdering er basert på den informasjonen PST til enhver tid besitter, og vil alltid være beheftet med en viss grad av usikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

To drept i iransk droneangrep i Nord-Irak

Iran har startet en ny bombekampanje mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. To mennesker ble onsdag drept under et droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 1 time siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com