NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:48

NRK - 28 jan 24 kl. 21:24

Flere flyselskap kansellerer alle avganger nord for Trondheim

Søndag kveld opplyser Widerøe at de kansellerer alle flyvninger nord for Trondheim frem til klokken ni mandag morgen. Rett før midnatt sier også SAS og Norwegian at de ikke flyr som normalt i nord på mandag morgen. Årsaken er den kraftige vinden. – Vi vil ta en ny vurdering klokken 7 i morgen tidlig, og gjør løpende vurderinger, opplyser Lina Lindegaard Carlsen i Widerøe til NRK. Norwegian innstiller på sin side morgenfly fra Oslo til Bodø og Evenes, opplyser kommunikasjonsdirektør Grete Kruse Roald til TV 2.
Les mer på NRK


Les mer om:
Widerøe, Trondheim, SAS, Norwegian, Lina Lindegaard Carlsen, NRK, Oslo, Bodø, Evenes, Grete Kruse Roald, TV, Kirkenes, Longyearbyen, Tromsø, Carlsen, Meteorologisk, Noer, Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, flyselskap, kansellerer, alle, avganger, nord, for, Trondheim
NRK - 03 feb 24 kl. 08:34

Havila kansellerer deler av ruten

Grunnet varsel om storm med opp til orkan styrke i kastene over Hustadvika på lørdag, så kansellerer kystruteskipet Havila Pollux seilasen Trondheim – Bergen – Trondheim. Det melder rederiet i en pressemelding. Havila Pollux ankom Trondheim rundt midnatt natt til lørdag 3.

NRK - 09 okt 23 kl. 10:17

Flere asiatiske flyselskap kansellerer flyvninger til Tel Aviv

Flere asiatiske flyselskaper kansellerer flyvninger til og fra Israel på grunn av krigssituasjonen. Det er rundt 570 sørkoeranske statsborgere bosatt i Israel og ytterligere 360 turister i landet, ifølge utenriksdepartementet i Sør-Korea, melder CNN. Flere andre flyselskaper verden over har kansellert flyvninger, eller vurderer å kansellere..

NRK - 02 jan 24 kl. 12:30

Oda kansellerer alle ordre på Sørlandet

Matleverandøren Oda kansellerer alle ordre på Sørlandet onsdag, opplyser de til Fædrelandsvennen. Kanselleringene gjelder i Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Kristiansand, Lillesand, Birkeland, Vennesla, Flekkerøy og Søgne. – Det er vi oppriktig lei oss for, og vi beklager de ulempene dette får for kundene våre.

NRK - 28 jan 24 kl. 21:24

Widerøe kansellerer alle avganger nord for Trondheim

Widerøe kansellerer nå alle avganger nord for Trondheim til i morgen tidlig. – Vi varsler full til sterk storm, kan hende blir det også orkan, sier statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt, Gunnar Noer til NRK. Han sier at det går mange år mellom hver gang man ser et så kraftig uvær, som det som er på tur innover Nord-Norge.

VG - 28 jan 24 kl. 21:21

Widerøe kansellerer alle avganger nord for Trondheim

Widerøe kansellerer nå alle avganger nord for Trondheim til i morgen tidlig..

NRK - 24 mar 24 kl. 12:37

Color Line kansellerer Kiel-tur etter sykdomsutbrudd

Color Line opplyser i en pressemelding at 1800 passasjerer som skulle reise fra Oslo til Kiel søndag klokken 14, ikke får reise. På grunn av et sykdomsutbrudd som har rammet mer enn 70 passasjerer, har Color Line valgt å kansellere avgangen. Det skal være snakk om en magesyke, opplyser cruiseselskapet.

E24 - 09 okt 23 kl. 17:02

Norwegian kansellerer flyginger til og fra Tel Aviv

På grunn av situasjonen i Israel kansellerer Norwegian alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv til og med søndag 15. oktober..

NRK - 10 okt 23 kl. 16:17

Norwegian kansellerer flyvninger til og fra Tel Aviv ut året

Norwegian kansellerer alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv til og med 19. desember 2023 på grunn av situasjonen i Israel. – Vi kontakter berørte passasjerer direkte og fortsetter å jobbe med å finne løsninger for passasjerer som befinner seg i Israel, skriver pressevakt Anna-Lena Nordling i Norwegian i en e-post til NTB..

E24 - 10 okt 23 kl. 16:16

Norwegian kansellerer flyginger til og fra Tel Aviv fram til desember

Norwegian kansellerer alle flyginger fra København og Stockholm til Tel Aviv til og med 19. desember 2023 på grunn av situasjonen i Israel..

NRK - 09 okt 23 kl. 13:04

Israelsk flyselskap setter opp flere flyvninger for få israelske menn hjem

Det nasjonale, israelske flyselskapet El Al sier i en uttalelse at de ikke kansellerer noen flyavganger til og fra Israel, men setter opp flere flyvninger til Israel. Det melder Reuters. – Vi legger til flere flyvninger for å få guttene våre hjem fra hele verden slik at de kan bli med å kjempe i denne krigen, sier en talsperson for flyselskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 45 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com