Klartale > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:34

Klartale - 21 dec 23 kl. 13:56

Flere flyavganger er kansellert

Stormen «Pia» har kommet til Rogaland og deler av Agder. Det har fått konsekvenser for folk som skal ut å fly.Flyselskapet SAS har kansellert flere avganger. Norwegian og Widerøe flyr enn så lenge. Det skriver avisa VG.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Rogaland, Agder, SAS, Widerøe, VG, Oslo, Haugesund, Tonje Sund, Stavanger, Meteorologene, Twitter, Jæren, Peggjtqyo9

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, flyavgangerer , kansellert
NRK - 02 jan 24 kl. 19:54

100 flyavganger kansellert i Japan etter flykrasj

Rundt 100 flyavganger for selskapene Japan Airlines og ANA, er kansellert etter sammenstøtet mellom to fly på Haneda flyplass..

NRK - 20 okt 23 kl. 11:59

17 helikoptre til offshoresokkelen kansellert fredag

Det dårlige været hindrer deler av helikoptertrafikken til Nordsjøen fredag. Totalt er 17 helikoptre innstilt i løpet av fredagen viser en oversikt hos Heliport. I ettermiddag er det ventet vindkast på 28 til 36 meter i sekundet i deler av Agder, Rogaland og Hordaland.

NRK - 18 jan 24 kl. 11:10

Alle helikopteravganger fra Flesland kansellert

Alle helikopteravganger fra Bergen Lufthavn Flesland til Nordsjøen er kansellert, ifølge heliport.no. Årsaken er de store snømengdene.

NRK - 01 feb 24 kl. 09:24

Norske flyplasser må kansellere etter storstreik i Tyskland

Elleve av Tysklands største flyplasser rammes torsdag av streik, og flere av flyplassene har innstilt alle avganger. Det skaper trøbbel også for norske flyselskap. Sikkerhetspersonale i fagorganisasjonen Verdi streiker ved flyplassene i Frankfurt, Hamburg, Bremen, Berlin, Leipzig, Düsseldorf, Köln, Hannover, Stuttgart, Erfurt og Dresden.

NRK - 07 feb 24 kl. 11:22

Tysk flytrafikk lammet av streik

Lufthansas bakkemannskaper på fem tyske flyplasser streiker onsdag, noe som bringer landets flytrafikk i knestående. Flyselskapet har varslet at bortimot 90 prosent av dagens flyreiser blir avlyst på grunn av den 27 timer lange streiken. Det ligger an til at over 500 flyavganger blir kansellert Streiken fører til at halvparten av flyavgangene på München lufthavn innstilles.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:15

Color Line avlyser flere avganger

Color Line har kansellert flere avganger lørdag kveld. Dette skyldes værforholdene. Disse avgangene er kansellert: * Hirtshals - Larvik klokken 17.

Dagbladet - 22 dec 23 kl. 22:55

Fly kansellert: - Håpløst

Trygve Nilsen skulle fredag reist fra Oslo til Florø for å feire jul med kjæresten og familien. Etter flere timer på flyplassen kom meldinga om at flyet var kansellert..

E24 - 23 dec 23 kl. 13:40

Flere SAS-flyginger kansellert: – Vanskelig å finne ledige seter

SAS har kansellert seks flyginger til utlandet lille julaften på grunn av uværet denne uken. Flyselskapet sier det er vanskelig å finne ledige seter for passasjerene som er rammet..

NRK - 30 dec 23 kl. 10:13

Minst 14 Eurostar tog kansellert - reisende strandet

Oversvømmelse i en tunell sør i England har ført til at minst 14 Eurostar tog er kansellert lørdag. Det innebærer at flere tusen passasjerer er strandet like før nyttårsfeiringen. Det er tunellen nær Ebbsfleet internasjonale togstasjon i Kent som er oversvømt.

NRK - 22 jan 24 kl. 11:55

Alle helikopterflyvninger mellom Flesland og Nordsjøen kanselleres

Alle mandagens helikopteravganger mellom Flesland og Nordsjøen er kansellert på grunn av værforholdene, ifølge heliport.no. Også på Sola er flere avganger kansellert, og mange er forsinket..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 22 timer siden

– Jeg lurte på om jeg hadde blitt gal

– Du har egentlig ganske mye ting du kan ganske mye om. Og det du kan, har verdi for dem rundt deg. Det sier Kari Opsal når hun møter Klar Tales journalist.

Klartale - Igår: 06:00

Fem ting du ikke visste om flagget

17. mai er kanskje dagen de fleste tar frem flagget. Men vet du hvor gammelt flagget er?

Klartale - I førrgår: 16:00

– Folk må ta bedre vare på tingene sine

Seks av ti har hatt uhell med telefonen sin i Oslo. Blant folk under 29 år har to av tre opplevd det samme. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for Frende Forsikring.

Klartale - I førrgår: 13:29

– Vi demonstrerer ikke bare mot loven

– Det er mange som protesterer mot loven. Særlig unge mennesker, sier Zura Chichua til Klar Tale.Chichua er 28 år gammel.

Klartale - I førrgår: 12:50

Staten og bøndene er enige

Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag har forhandlet lønn med staten. Bondelagene krevde først 3,9 milliarder kroner. Statens tilbud var på 2,62 milliarder kroner.

Klartale - I førrgår: 10:45

Norske jøder opplever mer hets

Krigen mellom Israel og Hamas påvirker hverdagen til norske jøder. Politiet får inn flere saker om jødehets i år enn i fjor.Avisa Vårt Land har hentet ut tall fra januar til april i år og i fjor.

Klartale - I førrgår: 09:52

Hva er Ozempic og hvorfor bryr regjeringen seg om den?

Staten har brukt mer penger på legemiddelet Ozempic de siste årene. Staten kjøper medisiner. De bruker penger på dette gjennom folketrygden.

Klartale - I førrgår: 08:52

Unormalt mange smittet med kikhoste

I april ble 534 nordmenn smittet med kikhoste. Det er mange flere enn normalt. Vi må tilbake til 2012 for å finne like mange tilfeller.

Klartale - I førrgår: 08:33

Drepte fem av sine egne soldater på Gaza

Det er harde kamper nord på Gaza. Fem soldater fra Israel er drept. De ble drept av sine egne.

Klartale - I førrgår: 08:35

Prøvde å drepe Slovakias statsminister

Robert Fico ble skutt på nært hold onsdag. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Den slovakiske statsministeren hilste på tilhengere da det skjedde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com