NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:19

NRK - 23 feb 22 kl. 19:31

Flere fjelloverganger stengt

Uvær og stor fare for snøskred preger trafikkforholdene i særlig Sør-Norge. Flere fjelloverganger og veier holder stengt onsdag. Mellom Vest- og Østlandet er E134 Haukelifjell, fylkesvei 50 Hol – Aurland og riksvei 7 Hardangervidda stengt onsdag. E16 Filefjell, riksvei 15 Strynefjell og riksvei 52 Hemsedalsfjellet er fortsatt åpne. Flere veier på Vestlandet stenges onsdag kveld på grunn av rasfare, opplyser Veitrafikksentralen vest på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Vest, E134 Haukelifjell, Hol, Hardangervidda, Filefjell, Strynefjell, Hemsedalsfjellet, Vestlandet, Veitrafikksentralen, Twitter, Veitastrond, Dragsvik, Fresvik, Menes, Sørlandet, E6, Dovrefjell, Venabygdsfjellet, Tyin, Vikafjellet, Valdresflye, Norge-Norge, Snefjord, E6 Saltfjellet, Ifjordfjellet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, fjelloverganger, stengt
NRK - 10 apr 22 kl. 21:53

Oversikt over fjelloverganger i sør

I formiddagstimene i dag var det kun to fjelloverganger som bandt øst og vest sammen, men utover dagen i dag har flere åpnet. I 21-tiden var dette status, ifølge NTB. Åpne fjelloverganger i Sør-Norge: E16 Filefjell, E134 Haukelifjell, riksvei 13 Vikafjellet og riksvei 15 Strynefjellet.

NRK - 10 apr 22 kl. 15:02

Uvær rammer påsketrafikken på fjellovergangene

Flere fjelloverganger mellom Vest- og Øst-Norge forblir stengt utover kvelden, skriver NTB. I formiddagstimene var det kun to fjelloverganger som bandt øst og vest sammen, men utover dagen ble flere åpnet. I 15-tiden var dette status: Åpne fjelloverganger: E16 Filefjell, E134 Haukelifjell, riksvei 52 Hemsedalsfjellet, riksvei 13 Vikafjellet.

NRK - 10 apr 22 kl. 07:55

Flere fjelloverganger stengt mellom øst og vest

Været fortsetter å skape problemer for påskeutfarten. Kun to fjellovergang er søndag morgen helt åpen mellom Øst- og Vest-Norge. Det er fjellovergangene over Filefjell og Haukelifjell.

NRK - 10 apr 22 kl. 21:53

Oversikt over fjellovergangene

I formiddagstimene i dag var det kun to fjelloverganger som bandt øst og vest sammen, men utover dagen i dag har flere åpnet. I 21-tiden var dette status, ifølge NTB. Åpne fjelloverganger: E16 Filefjell, E134 Haukelifjell, riksvei 13 Vikafjellet og riksvei 15 Strynefjellet.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 28 mar 22 kl. 07:37

Dårlig vær på Hardangervidda

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt mandag morgen på grunn av dårlig vær. Allerede søndag kveld ble Hardangervidda stengt for personbiler mens det ble innført kolonnekjøring for større kjøretøy. Mandag morgen melder Vegtrafikksentralen at riksvei 7 over Hardangervidda nå er stengt for all trafikk.

Klartale - 19 maj 22 kl. 12:57

Her blir det buss for tog i sommer

Snart er det tid for sommer. For mange betyr det fri, og at de slipper å reise til jobb og studier. Da bruker Bane NOR muligheten til å gjøre en stor jobb.

NRK - 14 feb 22 kl. 20:48

Flere veistrekninger er stengt i Finnmark

Mange veier i Finnmark er stengt eller kolonnekjørt. I tillegg er det svært vanskelige kjøreforhold på de veiene som er åpne for trafikk. Det melder Vegtrafikksentralen.

NRK - 10 feb 22 kl. 16:24

Flere fjelloverganger holdes stengt

Både fv. 53 mellom Tyin og Årdal og rv. 13 over Vikafjellet holdes stengt frem til i morgen kl.

NRK - 10 apr 22 kl. 07:55

Kun én fjellovergang åpen mellom øst og vest

Været fortsetter å skape problemer for påskeutfarten. Kun én fjellovergang er søndag morgen helt åpen mellom Øst- og Vest-Norge. Ifølge Bergens Tidende er det fjellovergangen over Filefjell som er den ene veien som nå binder øst og vest sammen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 30 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 45 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 45 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com