NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 03:06

NRK - 02 jul 21 kl. 12:33

Flere får komme til Norge

Fra og med 5. juli kan personer bosatt i utvalgte land på EUs tredjelandsliste besøke familie og kjæreste i Norge, deriblant fra USA og Australia, opplyser regjeringen. Dette gjelder utlendinger som har følgende relasjon til en person bosatt i Norge: * Voksne barn og stebarn og foreldre og steforeldre til voksne barn/stebarn * Besteforeldre, stebesteforeldre, barnebarn og stebarnebarn * Kjærester over 18 år og kjæresters mindreårige barn. Kjæresteforholdet må ha vart i minimum ni måneder, og partene må ha møtt hverandre fysisk tidligere. Landene det gjelder er: Australia, Israel, Japan, Libanon, New Zealand, Nord-Makedonia, Serbia, Sør-Korea, Taiwan, USA og Singapore..
Les mer på NRK


Les mer om:
EUs, Norge, USA, Australia, Zealand, makedonia, korea, Singapore

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerefår , komme, til, Norge
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 27 sep 22 kl. 14:45

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

Klartale - 14 feb 24 kl. 15:40

– Det kan komme snø, det kan komme regn, det kan komme sludd

Nord får mye vind torsdag og fredag, ifølge Marit Berger. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.– Her en en kuldegrad på gradestokken noe annet enn hva du kjenner på kroppen, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 12 jan 24 kl. 09:05

Hvordan går det med ukrainske flyktninger i Norge?

Krigen i Ukraina har rast for fullt i snart to år. Imens har tusenvis av ukrainere søkt trygghet i Norge. Over 70.

Klartale - 22 jul 22 kl. 11:30

Abdur vil få innvandrere ut på tur

For folk fra Norge er det vanlig å ta seg en søndagstur. Om det enten er en kort tur til parken eller en lengre tur til skogen.– Slike turer som nordmenn går, er ikke vi utlendinger vant til.

Klartale - 12 jul 22 kl. 16:30

Vi drakk så mye sprit at staten måtte ta kontroll

– Det var en skikkelig hjemme alene-fest.Slik beskriver Jens Nordahl Norge tidlig på 1800-tallet. Han jobber i Vinmonopolet.

Klartale - 02 maj 20 kl. 06:00

Gjør deg klar for fjord, foss og fjell

– Dette blir en spesiell sommer, sier Bente Bratland Holm til Klar Tale.Holm er direktør for reiseliv i selskapet Innovasjon Norge. Hun forteller om et reiseliv som har det svært tøft for tiden.

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

Klartale - 03 jul 23 kl. 06:00

Tyskerne koser seg i et litt billigere Norge

En snirklete tur med T-banen tar deg ut av Oslo sentrum. For hvert stopp, kommer du lenger opp i høyden. Oppe i Holmenkollen kan du nyte utsikten over Oslo.

Klartale - 06 sep 23 kl. 06:00

Denne byen var drømmen hennes

Turister fra utlandet ser ut til å elske Norge. De siste årene har det skjedd noe. Stadig flere kommer for å oppleve alt det norske.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Huseier får bot etter dødsbrann i Oppdal

Eieren av en bygning som brant i Oppdal i oktober 2022 får bot for ulovlig utleie og får inndratt 100.000 kroner, skriver Adresseavisen. Et polsk foreldrepar døde i brannen.

NRK - 30 minutter siden

Biden er dypt bekymret for Israels Rafah-planer

USAs president Joe Biden skal ha uttrykt dyp bekymring for Israels planer om en bakkeinvasjon av Rafah, melder Reuters. Det skal han ha sagt i telefonsamtalen han mandag hadde med den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu. Dette var første samtale de to hadde siden 15.

NRK - 30 minutter siden

Saudi-Arabias oljetopp avviser utfasing av olje og gass

– Verden bør forlate fantasien om å fase ut olje og gass, sier toppsjef Amin Nasser i den statlige saudiarabiske oljegiganten Aramco. Energiomstillingen er i ferd med å mislykkes, sa Nasser på en energikonferanse i Houston i Texas mandag, melder NTB. Ifølge det Paris-baserte Internasjonale energibyrået (IEA) kommer etterspørselen etter olje, gass og kull til å nå toppen i 2030.

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet etter vold i Stavanger

En mann er pågrepet etter en voldshendelse i Stavanger natt til tirsdag. Det melder Sør-Vest politidistrikt. En mann i 50-årene er frakta til sykehus med hodeskader, skadeomfanget er uavklart.

NRK - 1 time siden

13 arbeidere fanget i russisk gullgruve

13 gruvearbeidere er fanget etter at fjellmasser raste i en gullgruve i Amur-regionen i Russland, melder det russiske beredskapsdepartementet. Ulykken skjedde i en av de største gruvene i landet. Den ligger i en region sørøst i Russland, i nærheten av grensa til Kina.

NRK - 1 time siden

Palestinske myndigheter: 20 palestinere drept i luftangrep i Gaza

20 palestinere ble natt til tirsdag drept i israelske luftangrep mot Rafah og det sentrale Gaza, det opplyser de Hamas-styrte helsemyndighetene. 14 ble drept i grensebyen Rafah, mens seks ble drept i et luftangrep mot flyktningleiren Al-Nuseirat, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Pakistan

Et jordskjelv med styrke på 5,5 rammet Pakistan tirsdag. Det opplyser GFZ, som er et tysk forskningssenter. Skjelvet hadde en dybde på 10 km..

NRK - 1 time siden

USA har ødelagt raketter og droner i Jemen

Det amerikanske militære sier de har ødelagt sju missiler som var ment for ødelegge skip, tre droner og tre konteinere med våpen i de houthi-kontrollerte delene av Jemen. Ifølge USAs hovedkommando var disse våpnene en umiddelbar trussel mot handelsskip og den amerikanske marinen i området. Det melder Reuters natt til tirsdag.

NRK - 2 timer siden

Fire argentinske fotballspillere arrestert for voldtekt

Fire profesjonelle fotballspillere i Argentina ble mandag pågrepet for å ha voldtatt en kvinnelig sportsjournalist på et hotellrom tidligere denne måneden. Den 24-år gamle kvinnen sier hun ble med på et hotellrom med en av dem, sovnet, og ble voldtatt, melder AFP. Toppklubben Velez Sarsfield har suspendert de fire og satt i gang en intern etterforskning..

NRK - 2 timer siden

Meldt om eksplosjoner i Damaskus

Folk har hørt eksplosjoner i nærheten av Syrias hovedstad Damaskus, ifølge den iranskvennlig libanesiske TV-stasjonen Mayadeen. Meldingen kom tidlig natt til tirsdag. Det forelå ved 0.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com