NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 15:51

NRK - 10 dec 23 kl. 23:47

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang. Brannvesenet er inne i bygget. Flere beboere har evakuert seg selv, skriver politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovseter, Oslo, Voksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, evakuerte, seg, selvda det , branti en , boligblokk i Oslo
Klartale - 18 maj 24 kl. 06:00

– Jeg lurte på om jeg hadde blitt gal

– Du har egentlig ganske mye ting du kan ganske mye om. Og det du kan, har verdi for dem rundt deg. Det sier Kari Opsal når hun møter Klar Tales journalist.

NRK - 20 dec 23 kl. 14:44

Noen av de evakuerte i Ullensvang får ikke flytte hjem

Noen av de evakuerte i Ullensvang får fremdeles ikke flytte hjem. Det skriver ordfører Roald Aga Haug i en pressemelding. Total 11 personer ble evakuert i helgen på grunn av uvær og skred.

NRK - 18 nov 23 kl. 20:17

Flyet med evakuerte nordmenn fra Gaza er landet

Lørdag klokken 20.17 landet det første flyet med evakuerte norske borgere fra Gaza på Oslo Lufthavn. På Gardermoen blir de rundt 80 evakuerte møtt av blant andre statsminister Jonas Gahr Støre (Ap.

NRK - 22 nov 23 kl. 12:26

Har opprettet tipsmottak for norske evakuerte

Kripos har lagt til rette for at nordmenn som har blitt evakuert fra Gaza kan varsle dem om mulige krigsforbrytelser, opplyser leder for seksjon for internasjonale forbrytelser ved Kripos, Tone Lill Solstad til NRK – Et tipsmottak er opprettet som en innledende løsning, og er basert på hva som samlet synes hensiktsmessig og praktisk gjennomførbart ut i fra situasjonen og tilgjengelig informasjon. Dette vil selvsagt kunne endre seg, skriver Solstad i en e-post til NRK. Når de evakuerte fra Gaza ankommer Norge får de utdelt informasjon på norsk, engelsk og arabisk som leder dem til tipsmottaket, slik at de kan komme i kontakt med Kripos hvis de har informasjon.

NRK - 10 apr 24 kl. 12:40

Storflaumen råkar stadig fleire

Nesten 100.000 menneske i Kasakhstan har blitt evakuerte på grunn av flaumen som har råka steppelandet. Soldatar og frivillige jobbar intenst med å stogge vassmassane.

NRK - 09 jun 24 kl. 08:38

Sju personar evakuerte etter brann i Øygarden

Totalt sju personar vart evakuerte på grunn av ein brann i ein einebustad på Straume i Øygarden kommune i Vestland. Huset er å rekne som tapt, men ingen vart skadde. Meldinga om brannen kom klokka 21.

NRK - 02 jul 24 kl. 07:07

Over 70 evakuerte frå Kos etter brann

Ein stor skogbrann på ferieøya Kos i Hellas har ført til at turistar blir evakuerte. Reiseselskapet TUI seier til NRK at dei har evakuert 40 norske turistar i løpet av natta. Det vil seie at over 70 norske turistar er evakuerte til no..

Klartale - 05 maj 24 kl. 06:00

Pratesyke kunder er topp i denne butikken

– Hva gjør jeg?Malin Hallem Hjønnevåg pusser på en sort sko. Hun er ute etter et svar i form av et ord.

NRK - 18 jan 24 kl. 04:12

Brann ved bakeri i Brumunddal – en til legevakt

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann til bakeri ved Brumunddal i Ringsaker natt til torsdag. – Det brant inne på en fryselager, forteller operasjonsleder Sidsel Svarstad ved Innlandet politidistrikt til NRK. Nødetatene kom rask til stedet.

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 30 minutter siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 15 minutter siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 45 minutter siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 1 time siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 1 time siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 1 time siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 2 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina vil bli invitert inn i Nato etter krigen er over

President Volodomyr Zelenskyj sier mandag at Ukraina vil bli invitert inn i Nato så snart krigen tar slutt, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com