NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:23

NRK - 22 juni 19 kl. 05:13

Flere døde i bygningskollaps

Tre skal være døde og flere titalls fryktes begravd etter en bygningskollaps i Kambodsja. Ifølge det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua var det et sjuetasjes bygg under oppføring som raste sammen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kambodsja, Xinhua

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, dødei , bygningskollaps
VG - 12 okt. 19 kl. 17:42

Flere skadet og én død etter massiv bygningskollaps i New Orleans

Personer løp for livet da bygningen kollapset i byen New Orleans i USA. Det meldes om at én har dødd, at flere ikke er gjort rede for og at det er flere skadede..

VG - 12 okt. 19 kl. 17:42

Én død og flere skadet etter massiv bygningskollaps i New Orleans

Personer løp for livet da bygningen kollapset i byen New Orleans i USA. Det meldes om at én har død, at flere ikke er gjort rede for og om flere skadede..

VG - 12 okt. 19 kl. 17:42

Flere skadet etter massiv bygningskollaps i New Orleans

Hotellet som var under konstruksjon, kollapset i New Orleans i USA. Det meldes om flere skadede..

NRK - 06 jan. 20 kl. 04:45

Bygningskollaps i Indonesia

En fem etasjer høy bygning kollapset mandag i Indonesias hovedstad Jakarta. Flere skal være skadd. Minst åtte personer skal være fanget i det som er igjen av den sammenraste bygningen, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 24 juni 21 kl. 09:19

Frykt for mange omkomne etter stor bygningskollaps i Miami

En bygning med flere etasjer har rast delvis sammen i Surfside i Miami..

NRK - 08 mai 19 kl. 20:55

En skadd i bygningskollaps

En person er meldt skadd etter en bygning i Birmingham i England har kollapser. Det melder BBC. Foreløpig er det ikke kjent om det var andre inne i bygget, eller hvorfor det kollapset.

NRK - 08 mai 19 kl. 20:55

To skadd i bygningskollaps

En person er sendt til sykehus, og en annen behandlet for småskader etter en bygning i Birmingham i England kollapset. Det melder BBC. Foreløpig er det ikke kjent om det var andre i bygget, eller hvorfor det kollapset.

Aftenposten - 23 juni 19 kl. 07:12

17 funnet døde etter bygningskollaps i Kambodsja

Redningsarbeidere har funnet 17 døde og reddet ut 24 overlevende etter at en bygning under oppføring kollapset i byen Sihanoukville i Kambodsja lørdag..

Hegnar.no - 23 juni 19 kl. 08:12

17 funnet døde etter bygningskollaps i Kambodsja

Redningsarbeidere har funnet 17 døde og reddet ut 24 overlevende etter at en bygning under oppføring kollapset i byen Sihanoukville i Kambodsja lørdag..

NRK - 24 juni 19 kl. 06:19

24 døde etter bygningskollaps

Redningsarbeidere lette mandag fortsatt etter døde i ruinene av blokka som raste over opptil 50 sovende arbeidere i byen Sihanoukville i Kambodsja. Dødstallet har mandag steget til 24 personer. Et tilsvarende antall mennesker er meldt skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 45 minutter siden

Kontakt mellom Nord- og Sør-Korea

Leiarane i Nord-Korea og Sør-Korea er samde om å ta opp att den direkte kommunikasjonen og å forbetre banda mellom landa. Nord-Korea kutta alle kommunikasjonskanalar med Sør-Korea i juni i fjor og sprengde også eit kontor for samarbeid med Sør-Korea. Bakgrunnen var at sørkoreanske aktivistar sende løpesetlar med kritikk av den nordkoreanske leiinga over grensa med ballongar.

NRK - 45 minutter siden

14 sivile drepne i Niger

Væpna menn på motorsyklar drepne 14 menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 1 time siden

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken.

NRK - 1 time siden

35 nye smittede i Oslo

Det er registrert 35 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 12 flere enn samme dag i forrige uke. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner og St.

NRK - 1 time siden

300 uten strøm i Agder

300 husstander i Agder er fortsatt uten strøm etter nattens uvær, ifølge Agder Energi som har hatt feilrettere ute i hele natt. Strømbruddet skyldes sraftig regn, lyn og torden over Sør-Norge. I løpet av de siste 12 timene er det registert over 20.

NRK - 3 timer siden

Over 20.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 24.000 lynnedslag de siste 12 timene, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 10.000 lynnedlsag mandag, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 3 timer siden

Miller endte på 24. plass

OL-debutant Lotte Miller endte på en 24.-plass i triatlon for kvinner i OL i natt. Flora Duffy fra Bermuda vant.

NRK - 4 timer siden

Havnet på taket etter vannplaning

En bil havnet på taket på E18 i Bærum etter at sjåføren trolig mistet styringen på grunn av store vannmengder i veien mellom Strand og Lysaker. Føreren og passasjeren kom seg selv ut av bilen, men er kjørt til sykehus for kontroll, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt