NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:29

NRK - 03 apr 24 kl. 02:47

Flere bygninger skal ha rast sammen i Taiwan

Flere bygninger skal ha rast sammen øst i Taiwan som følge av et kraftig jordskjelv i området. Nyhetsbyrået Reuters skriver at flere mennesker er fanget i en sammenrast bygning i byen Hualien øst i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taiwan, Reuters, Hualien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, bygninger, skalha , rast, sammeni , Taiwan
NRK - 12 dec 23 kl. 19:20

FN: 18 prosent av bygningsmassen i Gaza er ødelagt

Satellittbilder viser at 18 prosent av alle bygninger og andre strukturer på Gazastripen har blitt ødelagt siden de israelske angrepene startet 7. oktober. Det skriver FN satellittsenter, Unosat, på X/Twitter tirsdag.

NRK - 10 apr 24 kl. 14:13

Deler av bygning har rast over taket på en bil

Deler av en bygning i Vest-Telemark har rast over taket på en bil, hvor det sitter en person inni. – Hendelsen fremstår som alvorlig, opplyser operasjonsleder Richard Skuggedal i politiet. Han kan ikke si noe om skadeomfanget til personen.

Klartale - 18 jan 24 kl. 06:00

Nå får mange bileiere brev fra Forsvaret

Bilen din kan bli regnet med som en del av landets beredskap. Beredskap betyr å være forberedt for alvorlige hendelser. Får du brev fra Forsvaret, betyr det at de kan bruke din bil hvis de har behov for det.

Klartale - 12 jan 24 kl. 09:05

Hvordan går det med ukrainske flyktninger i Norge?

Krigen i Ukraina har rast for fullt i snart to år. Imens har tusenvis av ukrainere søkt trygghet i Norge. Over 70.

NRK - 11 dec 23 kl. 10:14

SVT: Anleggsheis har rast 20 meter med flere ombord

Fire eller fem personer skal være i heisen som har rast tjue meter ned, på en byggeplass i Sundbyberg i Sverige. Flere av personene skal være alvorlig skadd, skriver SVT og siterer TT. Politi, redningstjenesten og ambulanse er på stedet..

Klartale - 02 jan 24 kl. 08:42

Flere døde etter jordskjelv i Japan

Jordskjelvet traff vestsiden av Honshu. Det er den største øya i Japan.Minst 30 personer er døde.

Klartale - 03 apr 24 kl. 08:46

Over 700 skadd i jordskjelv

Over 700 mennesker er skadd, ifølge myndighetene i Taiwan. Fire mennesker er bekreftet døde. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

NRK - 29 jan 24 kl. 09:45

Dansk ekspert: Ingen miljøkatastrofe etter Nordic Waste-ras

Danmark frykter omfattende forurensing etter et stort jordras fra et anlegg øst på Jylland. Men jordprøver viser at situasjonen er mindre alvorlig enn fryktet. Jorden som har rast ut fra et jordrenseanlegg ved Randers, inneholder oljerester, men ikke tungmetaller i høye konsentrasjoner, viser jordprøver.

NRK - 16 feb 24 kl. 06:13

Lagerbygg har rast sammen

Et lagerbygg i Kongsberg har rast sammen. Politiet er på vei dit for å undersøke om det er personer i det sammenraste bygget. Det var 110-sentralen som først mottok melding om det sammenraste bygget.

Klartale - 04 feb 24 kl. 06:00

Verdens største nettsted fyller 20 år

Året er 2004. Mark Zuckerberg er student på universitetet Harvard. Sammen med en gruppe medstudenter starter han en nettside.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com