NRK > Nyheter

Tuesday, 17 May, 02:33

NRK - 11 jul 21 kl. 10:41

Flere branner kontrollert i Hellas

Greske brannmenn har brakt dusinvis av skogbranner under kontroll til tross for sterk vind, sier myndighetene søndag til AFP. Flere branner herjet i Hellas lørdag. 500 mennesker ble blant annet evakuert fra en kystlandby. Samtidig brant fire større branner andre steder i landet. Ifølge myndighetene er samtlige branner under kontroll lørdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
AFP, Hellas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, branner, kontrollerti , Hellas
NRK - 11 jul 21 kl. 10:41

Flere skogbranner i Hellas

Greske brannmenn har brakt dusinvis av skogbranner under kontroll til tross for sterk vind, sier myndighetene søndag til AFP. Flere branner herjet i Hellas lørdag. 500 mennesker ble blant annet evakuert fra en kystlandby.

Klartale - 06 apr 22 kl. 11:26

Lite lønn og dyre varer fører til streik i Hellas

Greske arbeidere streiker som en protest. De krever at det blir gjort noe med at de får lite lønn, mens varer koster mye mer. Det har ført til at folk flest i Hellas sliter med å betale for det de trenger.

NRK - 14 apr 22 kl. 07:40

Flere tusen flykter fra branner i USA

Flere tusen mennesker har måttet forlate hjemmene sine på grunn av flere branner i New Mexico og Colorado i USA. Minst 150 boliger og andre bygninger er ødelagt. En av brannene dekker et areal på drøyt 16 kvadratkilometer, nær byen Ruidoso i New Mexico.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:11

Undersøker om branner kan være påtent

Politiet undersøker om flere branner rundt Hovseter og Huseby i Oslo kan være påtent. Mandag har brannvesenet flere ganger rykka ut til brann og branntilløp i vegetasjon i området. Brannene er blitt slokka raskt.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 19 mar 22 kl. 08:30

Det brenner mer i USA

En rapport publisert i tidsskriftet Science Advances, viser at skog- og lyngbranner har blitt større og mer utbredt i USA siden år 2000, og det vil fortsette fremover. Forskere har undersøkt satellittbilder og data fra mer enn 28.000 branner som oppsto mellom 1984 og 2014.

NRK - 22 mar 22 kl. 12:48

Branner i nærheten av Tsjernobyl-kraftverket

Flere branner har brutt ut i terrenget rundt det avstengte området ved det tidligere kjernekraftverket i Tsjernobyl, ifølge den ukrainske nasjonalforsamlingen. Totalt skal sju branner i terrenget dekke et område på mer enn 2 kvadratkilometer i området rundt kraftverket, heter det i en uttalelse fra forsamlingen. Tsjernobyl har vært under russisk kontroll siden starten av invasjonen av Ukraina..

NRK - 04 aug 21 kl. 11:50

Tusenvis flykter fra skogbrann

Redningstjenesten i Hellas har evakuert flere tusen mennesker fra forsteder nord for Aten, etter at nye branner har blusset opp i området. Det skriver Deutsche Welle. Greske brannmenn bekjemper en større skogbrann rundt Aten, og Hellas rammes av en betydelig hetebølge.

NRK - 18 apr 22 kl. 00:00

Nye opptøyer og flere branner i Malmö

Ved 23-tiden søndag kveld ble flere branner påsatt i bydelen Rosengård i Malmö. De siste dagene har koranbrenning ført til opptøyer flere steder i Sverige. Det er mye folk samlet i Malmö-bydelen, og politiet har rykket ut med flere patruljer for å forsøke å spre den hissige folkemengden.

NRK - 27 jul 21 kl. 12:04

Flere branner ved Sandefjord

Politiet mottar meldinger om flere branner i tilknytning til jernbanen i Sandefjord. Det skal også være flere branntilløp langs selve jernbanesporet. Flere ressurser og nødetater på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Tenåring alvorleg skadd i Engerdal

Ein person er alvorleg skadd og køyrd til Hamar sjukehus etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. Ifølgje NTB skal bilføraren vere ein 19 år gamal mann. Dei to andre i bilen er lettare skadd, seier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innlandet politidistrikt.

NRK - 1 time siden

19 sivile drept i Donbas

Minst 19 sivile er mandag drept i russiske angrep i Donbas i Øst-Ukraina, ifølge ukrainske myndigheter. Lederen for de regionale myndighetene i Luhansk, Serhij Hajdaj, sier på Telegram at minst 10 mennesker ble drept av russiske granater i byen Sievjerodonetsk. I naboregionen Donetsk ble ytterligere ni drept i russiske angrep, ifølge Pavlo Kyrylenko, som leder regionsadministrasjonen.

NRK - 1 time siden

Hyller soldatene fra Azovstal

Soldatene som var på det beleirede stålverket i Mariupol blir hyllet av det ukrainske forsvaret for de 82 dagene de holdt stand på Azovstal. – De fulgte ordre og holdt ut mot en overmektig fiende, noe som ga den ukrainske hæren tid til å omgruppere seg, trene opp flere soldater og motta store mengder våpen fra andre land, sier Denys Prokopenko som leder Azovregimentet i en videotale ifølge avisa Kyiv Independent. Generalstaben i Ukrainas væpnede styrker sier at soldatene på Azovstal har fullført sitt kampoppdrag, og at de hadde fått ordre om å redde liv.

NRK - 1 time siden

USA letter på Cuba-restriksjoner

Ameikanske myndigheter letter på de strenge visum-restriksjonene som ble innført for kubanere under tidligere president Donald Trump, melder nyhetsbyrået AFP. Det skal bli enklere for kubanere å få tillatelse til å besøke familie i USA..

NRK - 1 time siden

Forhandler om krigsfangene

Avisa Kyiv Independent melder at det pågår forhandlinger mellom ukrainske og russiske myndigheter om fangeutveksling etter at over 260 ukrainske soldater mandag kveld ble hentet ut fra det beleirede stålverket i Mariupol. Soldatene skal ha blitt fraktet til sykehus i de russisk-okkuperte byene Novoazovsk og Olenivka, ifølge viseforsvarsminister Anna Malyar. I sin videotale til ukrainerne mandag kveld sa president Volodymyr Zelenskyj at «Ukraina trenger ukrainske helter i live».

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Lviv

Flere nyhetsmedier og byråer melder om nye eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina i morgentimene 17. mai. Ifølge CNN er det både hørt eksplosjoner og sett luftforsvar, men det skal ikke være meldt om skadde..

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person skal ha blitt stukket med en spiss gjenstand på Sørenga i Oslo, og vedkommende blir undersøkt av ambulansepersonell. Flere politipatruljer leter etter en gjerningsperson..

NRK - 2 timer siden

Over 260 evakuert fra Azovstal

Ifølge Reuters rapporterer ukrainske myndigheter nå at i alt 273 ukrainske soldater er evakuert fra det beleirede stålverket i Mariupol. 53 alvorlig sårede soldater er fraktet til sykehus i Novoazovsk og at mellom 211 og 220 soldater er fraktet ut til et annet sted, opplyser viseforsvarsminister Anna Malyar. Hun sier at alle soldatene skal få komme hjem gjennom fangeutveksling, og at slike samtaler pågår mellom partene.

NRK - 1 time siden

MC-fører kolliderte med elg

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. Det er ikke avklart hva slags skader MC-føreren har fått..

NRK - 1 time siden

Krangler om jordbruksoppgjøret

Striden i Småbrukarlaget om årets jordbruksavtale er ikke avklart. Mandag kveld møttes fylkeslederne for å vurdere om de skulle kreve et ekstraordinært landsmøte. Det kan føre til at leder for forhandlingsutvalget, Kjersti Hoff, blir kastet som leder i Norges Binde- og Småbrukarlag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt