NRK > Nyheter

Monday, 05 December, 00:11

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er store materielle skader og ambulansen jobber med en person som ligger på bakken. Trafikken er helt sperret forbi stedet, og tunnelen holder stengt i en tid fremover.
Les mer på NRK


Les mer om:
Operatunnelen, Vålerengtunnelen, Oslo, Twitter, Svartdalstunnelen, Ryen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, biler, involverti , trafikkulykkei , OsloE6 , stengt, en tid fremover
NRK - 20 nov 22 kl. 14:50

14 biler involvert i ulykker på 18 i Stokke – en person alvorlig skadet

Det har vært en trafikkulykke med tre biler involvert i nordgående løp på E18 i Stokke i Vestfold. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Da politiet kom frem smalt det i sørgående retning også.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:57

Flere biler involvert i trafikkulykke på E18

Politiet melder på Twitter at tre biler skal være involvert i en trafikkulykke på E18 ved Kopstad. Først meldte politiet at ti kjøretøy var involvert. Nå er antallet redusert til tre.

NRK - 14 aug 22 kl. 16:59

Fire biler involvert i ulykke på E6 ved Moss

Fire biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning utenfor Moss. Ulykken inntraff nord for Mosseporten. – Det er totalt fire biler involvert i ulykken.

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 31 jul 22 kl. 16:00

Flere biler involvert i trafikkulykke på E6 ved Rygge

Alle nødetater er på vei til en trafikkulykke på E6 nord for Rygge flyplass i Moss kommune søndag ettermiddag. Ulykken har skjedd i nordgående løp, og flere biler er involvert, opplyser Øst politidistrikt på Twitter. Ulykken fører til trafikale utfordringer, ifølge politiet..

NRK - 23 okt 22 kl. 19:31

Flere biler involvert i trafikkulykke i tunnel

Nødetatene er på vei til Blåkolltunnelen på Fjellhamar etter melding om en trafikkulykke hvor flere biler er involvert. Det skriver politiet på Twitter..

Klartale - 26 aug 22 kl. 08:28

Voldsom brann ødela biler og fylte hjem med røyk

Minst fem parkerte biler er ødelagt. Flere leiligheter er umulig å bo i. Det brant voldsomt på Enerhaugen i Oslo fredag morgen.

NRK - 08 apr 22 kl. 15:15

Trafikkulykke – to biler involvert

Nødetatene har rykket ut til melding om trafikkulykke i Kobbervikdalen i Drammen. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra i sydgående løp. Ifølge politiet er to biler og fire personer involvert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

14 drukna under dåpsritual

Et dåpsritual i ei elv enda tragisk i Johannesburg i Sør-Afrika, der sterk straum førte til at minst 14 menneske drukna. 33 menneske var ifølgje AFP samla til dåp i elva Jukskei i ein forstad til Johannesburg. Redningsmannskap leitar etter fleire som er sakna i flaumvatnet som truleg kom av kraftig regn..

NRK - 1 time siden

Ein til sjukehus etter ulykke i Brønnøy

Ein person er frakta til sjukehus etter at ein bil køyrde i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland søndag kveld. To andre som sat i bilen er køyrde til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 45 minutter siden

ANC drøftar Ramaphosas framtid

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa så ut til å ta det med ro mens ANC søndag drøfta den politiske framtida hans etter skuldingar om korrupsjon. Røyster i både partiet og opposisjonen krev at han går av som følgje av ein skandale som involverer funn av kontantar på garden hans. Presidenten var ikkje med på møtet i ANCs arbeidsutval, som fant stad nokre dagar etter at ein uavhengig parlamentarisk komité offentleggjorde ein rapport om at presidenten kan ha brote korrupsjonslova.

NRK - 45 minutter siden

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

NRK - 1 time siden

En til sykehus etter ulykke i Brønnøy

En person er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland. To andre som satt i bilen er kjørt til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 1 time siden

Mange branner fra sør til nord preget helgen

En rekke boligbranner kostet to menneskeliv og gjorde mange husløse den andre helgen i advent. Når vinteren melder sin ankomst, øker antallet branner. – Det er synd å si det er som normalt, men så vidt vi har registrert så langt, så er det slettes ikke uvanlig, sier administrerende direktør Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening til NTB.

NRK - 5 timer siden

Brann i enebolig i Kirkenes – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 3 timer siden

Brann i Bergen

Det brenn i eit hus i Osvegen ved Valle i Fana bydel. Huset skal vere under oppføring. Naudetatane er i gang med å sløkke brannen.

NRK - 3 timer siden

Brannen i Kirkenes under kontroll

Brannvesenet i Kirkenes skal nå ha kontroll på brannen i et hus på Prestøya, melder politiet i Finnmark. Alle nødetater rykker ut etter melding om brann i en enebolig. Ingen kom til skade i forbindelse med brannen, men huset er ikke beboelig i natt, sier Jørgen Haukland Hansen ved politiets operasjonssentral.

NRK - 2 timer siden

Brann i bygning i Holmestrand

Eit bygg under oppføring står fram som fullstendig nedbrent ved fylkesveg 312 på Grenneslinna i Holmestrand. Sløkkearbeidet held på framleis, men faren for spreiing skal minke. Brannvesenet er på staden og driv med nedkjøling av omkringliggande for å hindre spreiing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com