NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:08

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Flere biler i brann i Langhus

Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen, som skal være under kontroll. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Politiet ønsker tips i saken på tlf. 02800. Beboere i område bør holde vinduer lukket på grunn av mye røyk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, bileri , branni , Langhus
NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Fem biler i brann i Langhus

Ved Langhus har det brent i fem biler natt til lørdag. Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen. Det er mistanke om at brannen er påsatt.

VG - 23 jan. 21 kl. 18:32

Mutantutbruddet i Nordre Follo: Sykehjemsledelsen holder pusten

LANGHUS (VG) Sent torsdag kveld ble den britiske coronamutasjonen påvist på Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo. Nå holder ledelsen pusten mens de venter på flere tester..

NRK - 16 feb. 21 kl. 00:45

Fem biler skadet i brann i Oslo

Brannvesenet i Oslo måtte slukke brann i tre biler ved Rosenholm/Holmlia natt til tirsdag. To andre biler i nærheten fikk varmeskader som følge av brannen i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 26 jan. 21 kl. 13:09

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

NRK - 16 feb. 21 kl. 00:07

Melding om biler i brann i Oslo

Brannvesenet i Oslo har rykket ut til Rosenholm etter melding om flere biler i brann, skriver Oslo 110-sentral på Twitter..

NRK - 12 jan. 21 kl. 13:28

To koronadødsfall i Nordre Follo

To eldre, koronasmittede beboere på Langhus bo- og servicesenter døde søndag og mandag. Tolv beboere og 17 ansatte og pårørende er foreløpig smittet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:26

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

En koronasmittet beboer ved Langhus bo- og og servicesenter, døde sent i går, melder Nordre Follo kommune. Det betyr at det pågående smitteutbruddet ved sykehjemmet har krevd sitt sjette liv. Totalt har 34 ansatte, pårørende og beboere fått korona..

NRK - 22 jan. 21 kl. 13:18

To døde på sjukeheim

To bebuarar ved Langhus bu- og servicesenter som var smitta av den britiske mutasjonen av koronaviruset, er døde. Det melder FHI. Dei to personane var over 90 år gamle.

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:06

Kontroll på utbrudd ved institusjon

Koronautbruddet i Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo er under kontroll, sier kommunen. 74 personer er smittet i alt. Av de er 17 smittet av det muterte viruset, én av disse er tilknyttet en barnehage i kommunen..

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 09:24

- Føltes veldig annerledes

Slik skjønte Langhus bo- og servicesenter at de hadde et utbrudd av det muterte viruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 5 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 30 minutter siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..

NRK - 45 minutter siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 1 time siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 1 time siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 1 time siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.

NRK - 1 time siden

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt