NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:14

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:49

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politihøgskolen, Justis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, uteksaminertefår , jobb
NRK - 23 april 21 kl. 21:50

Færre uteksaminerte lærarar i år

1600 færre lærarar bli uteksaminerte i år. I 2017 vart lærarutdanninga utvida frå fire til fem år. Difor dukkar det opp eit hol i lærarrekrutteringa.

NRK - 12 feb. 21 kl. 10:20

FN: Fleire enn 350 arresterte

Fleire enn 350 personar har vorte arresterte i Myanmar sidan militærkuppet i landet, ifylgje FN. Fleire av dei arresterte risikerer å verte sikta som kriminelle på sviktande grunnlag, melder FN ifylgje Reuters..

NRK - 23 mars 21 kl. 00:19

1096 nye koronasmitta i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 1096 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 519 fleire enn dagen før og 231 fleire enn same dag i førre veka. Dei siste sju dagane er det registrert til saman 6730 nye smittetilfelle.

NRK - 15 minutter siden

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.

NRK - 14 april 21 kl. 07:46

Skaut mann i fjor, tilbake i jobb

Politibetjenten frå Wisconsin som skaut svarte Jacob Blake i Kenosha i august, er tilbake på jobb etter å ha vore i permisjon. Politisjefen i Kenosha seier han var tilbake på jobb 31. mars og at han ikkje vil få noka disiplinærstraff..

VG - 09 mai 21 kl. 09:13

Det er 15 år mellom disse to bildene: Nå forteller Frp-Siv hvorfor hun hopper av politikken

Siv Jensen (51) gir seg som toppolitiker fordi det ble for mye «jobb, jobb, jobb, jobb». Men hun åpner for å kunne bli toppsjef i et større selskap..

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:54

Etterlyser fleire etter storminga

Politiet i Washington D.C etterlyser fleire av opprørarane som var med på å storme Kongressen onsdag. Politiet ber folk som kjenner att personane på bilete frå hendinga om å tipse FBI..

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:38

Hol svelga fleire bilar i Napoli

Fleire bilar forsvann fredag ned eit stort hol på parkeringsplassen til det største sjukehuset i byen Napoli i Italia, men ingen personar skal ha vorte skada. Området som kollapsa er på rundt 500 kvadratmeter..

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:58

Reknar med fleire permitteringar

Bransjeorganisasjonen Virke fryktar opptil 18.000 fleire permitterte i januar, medan NHO trur det vert mellom 10.000 og 12.

NRK - 15 jan. 21 kl. 07:48

Høyrer rop frå ruinane

Dødstala stig etter jordskjelvet i Indonesia. Hundrevis er skadde og minst 26 personar har omkome. I byen Mamuju har fleire hundre bygg rast saman, og redningsmannskapane seier at fleire er sperra inne i dei samanraste bygga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tre måtte bergast

Redningsskøyta "Bergen Kreds" måtte i kveld rykke ut til ein seglbåt som hadde grunnstøytt nordvest av Atløy i Sunnfjord. Tre personar blei evakuert av redningsskøyta med bistand frå redningshelikopteret frå Florø..

NRK - 15 minutter siden

Tente på paller

Politiet har fått melding om at noen har tent på paller i parken ved Sandgata og Kongens Gate. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd..

NRK - 15 minutter siden

2700 over Marokko-grensa

Spanske myndigheter opplyser at 2.700 personer, rundt 1.000 av dem mindreårige, tok seg over grensa fra Marokko mandag.

NRK - 15 minutter siden

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.

NRK - 15 minutter siden

Beruset gutt til akuttmottaket

En overstadig beruset gutt er kjørt med ambulanse til akuttmottaket i Kristiansand. Ifølge politiet gikk gutten inn og ut av bevissthet da han ble funnet på gata av en patrulje..

NRK - 15 minutter siden

Sikre på at Hamas var i bygget

En talsmann for den israelske hæren (IDF) sier de er 100 prosent sikre på at Hamas bedrev planlegging av angrep fra mediebygget som ble bombet i Gaza by. Bygget huset blant annet det amerikanske nyhetsbyrået AP. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har sagt at Israel har gitt USA dokumentasjon på at Hamas brukte mediebygget, men det sa USAs utenriksminister Antony Blinken mandag at han ikke hadde sett..

NRK - 30 minutter siden

Politiet løyser opp stor samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger på Valuen badeplass. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 30 minutter siden

Mange unge samla i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at det er veldig mange ungdom i sentrum av Kristiansand. Mange er rusa, og smittevern er fråverande mange stader, skriv politiet. Dei oppmodar foreldre om å ta kontakt med borna sine og henta dei..

NRK - 30 minutter siden

Røde Kors: Reglene er krystallklare

Norges Røde Kors har kommet med en uttalelse i forbindelse med at Røde Halvmånes kontor i Gaza ble rammet av et israelsk angrep. «Krigens regler er krystallklare: Sivile er ikke lovlige mål, og hjelpearbeidere har krav på beskyttelse», skriver de..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner i Beirut

Hundrevis av Hizbollah-tilhengere samlet seg mandag sør i Libanons hovedstad Beirut for å vise solidaritet med palestinerne på Gazastripen. – Vi står sammen med våre palestinske brødre i én kamp, for ett mål og i én front, deres raketter er våre raketter, og hvis Gud vil, er deres seier vår seier, sa Hashem Seiffeddine, som leder Hizbollahs utøvende råd..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt