NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 08:42

NRK - 24 feb 22 kl. 06:10

Fleire stengte fjellovergangar

Det er stengt på fleire fjellovergangar mellom aust og vest torsdag morgon. Både Rv 7 Hardangervidda, Fv 50 Hol-Aurland og Rv 15 Strynefjellet er stengt. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekøyring, men der melder Vegtrafikksentralen at det kan verta stengt på kort varsel. Også Rv 13 Vikafjellet og Fv 53 Tyin-Årdal er stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rv, Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet, E134, Haukelifjell, Vegtrafikksentralen, Vikafjellet, Fv, Tyin-Årdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, stengte, fjellovergangar
NRK - 06 jan 23 kl. 07:29

Fleire stengde fjellovergangar

Vegtrafikksentralen vest skriv på Twitter at fleire fjellovergangar er stengt i dag. Desse inkluderer E134 Haukelifjell, rv. 52 Hemsedalsfjellet, rv.

NRK - 06 jan 23 kl. 07:29

Fleire stengde fjellovergangar i Sør-Noreg

Vegtrafikksentralen vest skriv på Twitter at fleire fjellovergangar er stengt i dag. Desse inkluderer E134 Haukelifjell, rv. 52 Hemsedalsfjellet, rv.

NRK - 11 jan 23 kl. 10:27

Hemsedalsfjellet opnar etter snøras – framleis fleire stengde fjellovergangar

Riksveg 52 Hemsedalsfjell er igjen opna etter snøraset i morgontimane i dag. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Framleis er fleire fjellovergangar i Sør-Noreg stengde.

NRK - 09 feb 22 kl. 06:48

Mange fjellovergangar i Sør-Noreg er stengde

Ei rekke fjellovergangar mellom aust og vest i Sør-Noreg er stengde onsdag morgon på grunn av uvêr. Ifølgje Vegtrafikksentralen er riksveg 7 over Hardangervidda, fylkesveg 50 mellom Hol og Aurland, fylkesveg 53 mellom Tyin og Årdal, riksveg 13 over Vikafjellet og riksveg 15 over Strynefjellet stengde. Også E134 over Haukelifjell er stengd grunna snø og vind som gir dårleg sikt.

NRK - 16 okt 22 kl. 09:06

Snø og slapseføre på fjellovergangar

Det er snø og slapseføre på alle fjellovergangar i Sør-Noreg. Det melder Statens vegvesen. Dei skriv at dersom du har sommardekk, må du ikkje leggja ut på tur over fjellet..

NRK - 08 jan 23 kl. 12:22

Opne fjellovergangar

Alle fjellovergangar i Sør-Noreg er no opne..

NRK - 21 feb 23 kl. 07:00

Stengde vegar i fjellet

Status for fjellovergangar i Vest: Rv15 Strynefjellet: Stengt Rv13 Vikafjellet: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt Fv50 Aurland-Hol: Stengt Rv7 Hardangervidda: Stengt Rv52 Hemsedal: Kolonnekøyring E16 Filefjell: Open E134 var stengd over Haukelifjell på grunn av uvêr i natt, men vegen er no open for kolonnekøyring. Sjå status for alle fjellovergangar her..

NRK - 17 mar 23 kl. 05:27

Fleire stengde fjellovergangar pga. uvêr

Fleire vegar er stengde på grunn av uver i fjellet. Dette er status på fjellovergangene: Rv. 7 Hardangervidda, rv.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:14

Stengte gater bekymrer brannvesenet

Stadig flere stengte gater i Oslo skaper trøbbel for brannvesenet. Da kommunen stengte deler av hovedgata gjennom Grønland i juni, skapte det bekymringer, sier hovedbrannstasjonens innsatsleder til Dagsavisen. Helt eller delvis stengte gater gjør at de mister dyrebar tid på utrykning, noe som kan få alvorlige konsekvenser ved brann, advarer innsatslederen..

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 30 minutter siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 30 minutter siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.

NRK - 1 time siden

Mer enn halve befolkningen har flyktet fra Nagorno-Karabakh

65.036 personer har flyktet fra Nagorno-Karabakh etter at Aserbajdsjan i forrige uke tok kontroll over området. Det opplyser en talsperson for Armenias statsminister til Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com