NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:26

NRK - 24 feb 22 kl. 06:10

Fleire stengte fjellovergangar

Det er stengt på fleire fjellovergangar mellom aust og vest torsdag morgon. Både Rv 7 Hardangervidda, Fv 50 Hol-Aurland og Rv 15 Strynefjellet er stengt. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekøyring, men der melder Vegtrafikksentralen at det kan verta stengt på kort varsel. Også Rv 13 Vikafjellet og Fv 53 Tyin-Årdal er stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rv, Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet, E134, Haukelifjell, Vegtrafikksentralen, Vikafjellet, Fv, Tyin-Årdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, stengte, fjellovergangar
NRK - 09 feb 22 kl. 06:48

Mange fjellovergangar i Sør-Noreg er stengde

Ei rekke fjellovergangar mellom aust og vest i Sør-Noreg er stengde onsdag morgon på grunn av uvêr. Ifølgje Vegtrafikksentralen er riksveg 7 over Hardangervidda, fylkesveg 50 mellom Hol og Aurland, fylkesveg 53 mellom Tyin og Årdal, riksveg 13 over Vikafjellet og riksveg 15 over Strynefjellet stengde. Også E134 over Haukelifjell er stengd grunna snø og vind som gir dårleg sikt.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:14

Stengte gater bekymrer brannvesenet

Stadig flere stengte gater i Oslo skaper trøbbel for brannvesenet. Da kommunen stengte deler av hovedgata gjennom Grønland i juni, skapte det bekymringer, sier hovedbrannstasjonens innsatsleder til Dagsavisen. Helt eller delvis stengte gater gjør at de mister dyrebar tid på utrykning, noe som kan få alvorlige konsekvenser ved brann, advarer innsatslederen..

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

NRK - 20 feb 22 kl. 17:22

Kolonnekøyring i Sør-Noreg

Søndag er det kolonnekøyring ved fleire fjellovergangar i Sør-Noreg. Statens vegvesen ventar mykje trafikk i samband med vinterferien. *E134 ved Haukelifjell mellom Liamyrane og Haukelitunnelen er kolonnekøyrd på grunn av uver.

NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 unge festar i Frognerparken

Politiet melder at dei er i Frognerparken i Oslo med fleire patruljar i samband med ordensforstyrringar og slåsting. Opp mot 2000 personar er samla i parken, ifølgje politiet, og mange av dei er mindreårige. Politiet ber foreldre hente heim barn dersom dei veit at dei er i Frognerparken no.

NRK - 22 okt 21 kl. 11:02

FHI fordrar fleire til 3. dose

FHI meiner fleire bør ta tredje dose med koronavaksine, skriv NTB. Til no har fleire enn 60.000 menneske tatt tre dosar vaksine, men FHI seier at fleire som tilhøyrar sårbare grupper bør vaksinere seg..

NRK - 22 okt 21 kl. 11:02

FHI ber fleire ta ein tredje dose

FHI meiner fleire bør ta tredje dose med koronavaksine, skriv NTB. Til no har fleire enn 60.000 menneske tatt tre dosar vaksine, men FHI seier at fleire som tilhøyrar sårbare grupper bør vaksinere seg..

NRK - 22 feb 22 kl. 20:56

Politiet har frigjort fleire personar etter gisselaksjon

Politiet sette i verk ein stor politiaksjon i Amsterdam sentrum mot ein væpna mann som haldt fleire personar som gislar i ein Apple-butikk. Reuters skriv at nederlandsk politi har frigjort fleire personar frå butikken der ein mann haldt fleire som gissel..

NRK - 09 mar 22 kl. 09:56

Fleire døydde i 2021

Talet på døde i Noreg har sidan 2015 lege stabilt på rundt 40.700, men i fjor døydde det 42.002 personar – 1391 fleire enn i 2020, ifølgje tal frå Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 09 mar 22 kl. 11:44

Fleire tok imot foreldrepengar i fjor

140.000 personar tok imot foreldrepengar i fjor. Det er ein auke på 2,6 prosent frå året før, viser nye Nav-tal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 30 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 30 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 1 time siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 1 time siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 2 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 3 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com