NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:20

NRK - 09 jun 22 kl. 09:48

Fleire personar skal vera drepne i Kharkiv

Fem personar skal vera drepne og 12 personar skal vera skadde etter eit russisk åtak i regionen Kharkiv nordaust i Ukraina, ifølge gurvernøren Oleh Synegubov skriv avisa the New York Times. Regionen ligg rundt 40 til 50 kilometer frå grensa til Russland. Russiske styrkar klarte å ta seg heilt inn til dei sentrale delane av Kharkiv. Deretter blei dei slått tilbake av dei ukrainske styrkane. Byen Kharkiv har vore relativt roleg dei siste vekene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kharkiv, Ukraina, Oleh Synegubov, New York Times, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, personar, skal, vera, drepnei , Kharkiv
NRK - 03 maj 22 kl. 19:00

Minst 54 pass på avvegar – kan vera fleire

I helga fekk NRK tips om at fleire personar hadde fått feil pass i posten. Då var det snakk om fem personar. No har politiet fått meldingar om 54 pass på avvegar.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

NRK - 22 feb 22 kl. 20:56

Politiet har frigjort fleire personar etter gisselaksjon

Politiet sette i verk ein stor politiaksjon i Amsterdam sentrum mot ein væpna mann som haldt fleire personar som gislar i ein Apple-butikk. Reuters skriv at nederlandsk politi har frigjort fleire personar frå butikken der ein mann haldt fleire som gissel..

NRK - 11 aug 22 kl. 01:14

Satellittbilde viser øydelagde fly på russisk Krim-base

Satelittbilde bekrefter at fleire russiske fly gjekk tapt i eksplosjonen på Sakhi-flybasen på den annekterte Krim-halvøya. Russland nektar for dette. Russland hevdar eksplosjanene er skulda av eit uhell, men vestlege analytikarar seier at der er usannsynleg.

NRK - 04 aug 22 kl. 13:37

Ukraina: Åtte drepne ved busstopp etter russisk bombeangrep

Minst åtte personar skal vera drepne og fire skal vera skadde etter eit russisk bombeangrep i den austlege byen Toretsk i Donetsk-regionen i Ukraina, hevdar den regionale guvernøren Pavlo Kyrylenko på meldingstenesta Telegram, melder AFP. Bombene trefte eit busstopp, og tre barn skal vera blant dei såra. Russland har tidlegare nekta for målretta angrep mot sivile.

NRK - 04 mar 22 kl. 08:20

Mariupol skal framleis vera under ukrainsk kontroll

Ifølge det britiske utanriksdepartementet skal den sørvestlege havnebyen Mariupol i Ukraina framleis vera under ukrainsk kontroll, men vera omringa av russiske styrkar, melder Sky News. Departementet kom fredag med ein etterettningsoppdatering om krigen i Ukraina. Der skriv dei også at Mariupol har vore utsett for fleire intense åtak frå russiske styrkar..

NRK - 09 mar 22 kl. 11:44

Fleire tok imot foreldrepengar i fjor

140.000 personar tok imot foreldrepengar i fjor. Det er ein auke på 2,6 prosent frå året før, viser nye Nav-tal.

NRK - 18 mar 22 kl. 13:19

Lokale myndigheiter: Totalt 222 drepne i Kyiv inkludert 60 sivile

Ifølge lokale myndigheiter skal totalt 222 personar ha blitt drepne i hovudstaden Kyiv i Ukraina sidan starten av den russiske invasjonen 24. februar. Det melder The Kyiv Independant og Reuters.

NRK - 07 apr 22 kl. 15:08

To personar skal vera teke av skred i Lyngen i Troms

Det har gått eit nytt skred i Lyngen kommune i Troms. Minst to personar skal vera tekne av skredet, som skal ha gått ved fjellet Kavringtiden/Goalsevarri. Luftambulanse frå Tromsø og Harstad er på veg til staden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 30 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 30 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 1 time siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 1 time siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 2 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 3 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com