NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:51

NRK - 23 mar 24 kl. 18:59

Fleire har lagt ned blomster ved Windsor Castle

Fredag kveld kom nyheita om at prinsesse Kate er diagnostisert med kreft og får no cellegiftbehandling. Fleire har lagt ned blomster og helsingar til prinsessa utanfor Windsor Castle laurdag. Prinsesse Kate har fått mange støttehelsingar frå heile verda sidan nyheita kom. Dei siste månadane har derimot det britiske kronprinsparet fått sterk kritikk etter ein bildeskandale på Instagram. Prinsesse Kate hadde nemleg redigert eit familiebilde som ho la ut i høve morsdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kate, Windsor Castle, Instagram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleirehar , lagt, ned, blomster, ved, Windsor, Castle
VG - 21 feb 24 kl. 02:20

Folk som legger ned blomster til minne om Navalnyj blir identifisert: – Det er helt hysterisk

Putins talsmann sier det er «i samsvar med loven». Nesten 400 russere har pågrepet for å ha lagt ned blomster til minne om den døde regimekritikeren Aleksej Navalnyj..

Klartale - 13 jan 24 kl. 06:00

Hva skjer om du dropper ølen i én måned?

Vi har lagt bak oss en høytid fylt med kos. I jula slapper vi av og spiser vi store mengder god mat. Og maten skyller vi ned med god drikke.

Klartale - 24 feb 24 kl. 16:00

– Jeg trodde at jeg ville få jobb snart

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 01 mar 24 kl. 06:00

Skal legge blomster foran Russlands ambassade

Aleksej Navalnyj døde 16. februar. Han døde i en fangeleir i Sibir.

NRK - 30 nov 23 kl. 07:57

Polske lastebilsjåførar hindrar ukrainske lastebilar frå å kryssa grensa

Polske yrkessjåførar har i protest sperra fleire grenseovergangar mellom Ukraina og Polen. Dei siste dagane er det meldt om køar på begge sider av grensa på opp 25 km. Ifølgje Reuters har fleire av sjåførane stått i kø i fleire dagar.

NRK - 20 jan 24 kl. 15:49

Kjelder til nyheitsbyrå: Angrep mot amerikanske styrker i Irak

Den irakiske luftbasen Ain al-Asad i vestlege Irak skal ha blitt utsett for fleire luftangrep laurdag, der amerikanske styrkar skal ha vore målet, opplyser fleire kjelder til nyheitsbyrået Reuters. Nyheitsbyrået AFP har også snakka med kjelder, både amerikanske og iranske, som fortel det same. Eit medlem av dei irakiske sikkerheitsstyrkane skal ifølge amerikanske kjelder vera alvorleg skadd etter angrepet, opplyser ei amerikansk forsvarskjelde til AFP.

NRK - 24 mar 24 kl. 19:16

Kripos: – Redd for at vi får fleire drap enn tidlegare

Det sa kripos-sjefen Kristin Kvigne i Dagsrevyen. – Dette er ein grufull tragedie for familien, lokalsamfunnet og heile nasjonen. Kripos hjelper til i drapsetterforskinga i Ål i Hallingdal.

NRK - 16 apr 24 kl. 09:51

Fleire artistar droppar Eurovision-arrangement

Artistane Dotter og Titiyo skulle opptredd i Eurovision Village, men har no trekt seg. Det melder NTB. Eurovision Village er det offisielle festivalområdet knytt til Eurovision i Sverige.

NRK - 18 dec 23 kl. 11:48

45 skoler lagt ned i skoleåret 2022/2023

I løpet av skoleåret 2022/2023 ble 45 skoler lagt ned, mens det ble opprettet 16 nye skoler. Tallene kommer fram i Utdanningsdirektoratets statistikk, som ble publisert fredag. Det er særlig skoler med færre enn 100 elever, som blir lagt ned, skriver Nationen.

NRK - 27 apr 24 kl. 09:13

Streik rammer flytrafikken på Kastrup

Arbeidarar i selskapet SAS Ground Handling har lagt ned arbeidet ved Kastrup Lufthavn i København, melder Ekstra Bladet. Selskapet er eitt av fleire som handterer bagasje ved flyplassen. Arbeidarane la ned arbeidet klokka 7.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 45 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com