NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:24

NRK - 14 nov 22 kl. 13:20

Fleire fornærma i «ring på spring»-saka i Bergen

Etterforskinga mot mannen som er sikta drapsforsøk etter å ha angripe ein ungdom på Hjellestad i Bergen, har avdekka fleire fornærma. Angrepet skjedde etter at ungdommar ringde på fleire gongar hjå mannen. I ei pressemelding skriv politiadvokat Farzad Izadi at mannen også skal ha forsøkt å slå ein av dei andre ungdommane med øks, samt forsøkt å kasta stein. Mannen blir også etterforska for fleire forhold. I august 2022 skal han også ha kasta øks mot ein ungdom, utan å treffa.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hjellestad, Bergen, Farzad Izadi, Izadi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, fornærmai , ring, spring, sakai , Bergen
NRK - 14 nov 22 kl. 14:57

Drapsforsøksiktet mann i Bergen etterforskes for flere forhold

En mann i 30-årene er nå både siktet for drapsforsøk og under etterforskning for flere andre saker etter at han angrep en tenåring med øks i oktober. Det skriver Bergens Tidende. – Det ble som kjent beslaglagt en rekke økser hos siktede.

NRK - 08 jul 22 kl. 11:41

Kvinne dømt til sju års fengsel for drapsforsøk på Dombås

Ei kvinne i 20-åra er dømd til sju års fengsel for å ha knivstukke ein mann i slutten av 20-åra i halsgropa. Kvinna er i Vestre Innlandet tingrett også dømd til å betale oppreisningserstatning på 150.000 kroner til mannen som vart knivstukken og 40.

NRK - 10 aug 22 kl. 17:13

Fleire gjerningspersonar involverte i valdshending i Oslo

Etterforskinga så langt tyder på at det har vore fleire gjerningspersonar som har forsøkt å angripe to fornærma. Den andre fornærma er ikkje skadd. Det er for tidleg å seie noko om bakgrunnen bak hendinga, melder politiet..

NRK - 03 sep 22 kl. 10:13

Mann sikta for drapsforsøk etter knivstikking i Spydeberg

Ein mann i slutten av 20-åra er arrestert og sikta for drapsforsøk etter ei knivstikking i Spydeberg fredag kveld, opplyser jourhavende jurist til VG laurdag formiddag. Ein mann i 40-åra er kritisk skadd etter hendinga. – Fornærma er knivstukket fleire gonger.

NRK - 19 sep 22 kl. 12:00

Varetektsfengsla for drapsforsøk

Kvinna som er sikta for drapsforsøk i Aksdal i Tysvær laurdag er varetektsfengsla i fire veker, melder politiet i ei pressemelding. To av vekene er med full isolasjon. Bakgrunnen for varetektsfengslinga er at politiet fryktar bevis skal bli øydelagde.

NRK - 16 jan 23 kl. 14:13

To menn fengsla etter at person blei bortført mot sin vilje

To menn i 20-åra har sidan i fjor haust vore varetektsfengsla mistenkt for ei rekkje kriminelle hendingar i Sunnfjord. Dette gjeld grovt ran, ran, fridomsrøving og grove trugslar som skal ha skjedd i perioden haust 2021 til august 2022. – Fleire andre personar har også status som mistenkte i sakene, seier etterforskingsleiar Stine Mari Vårdal ved politistasjonen i Førde.

NRK - 16 jan 23 kl. 14:13

To menn fengsla etter at person blei bortført

To menn i 20-åra har sidan i fjor haust vore varetektsfengsla mistenkt for ei rekkje kriminelle hendingar i Sunnfjord. Dette gjeld grovt ran, ran, fridomsrøving og grove trugslar som skal ha skjedd i perioden haust 2021 til august 2022. – Fleire andre personar har også status som mistenkte i sakene, seier etterforskingsleiar Stine Mari Vårdal ved politistasjonen i Førde.

NRK - 29 nov 22 kl. 20:49

Lege sikta for å utnytta stillinga si til å ha sex

Legen frå Rogaland er sikta for å ha skaffa seg seksuell omgang ved «misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold», noko som kan gi opp til seks års fengsel. Han blei varetektsfengsla i ei veke, men anka fengslinga, i dag har lagmannsretten forkasta anken. Mannen nektar straffskuld, skriv forsvararen hans, Christina Marie Steensnæs Winsor, i ein SMS til NRK.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

NRK - 12 jul 22 kl. 21:07

Leiter etter namngitte gjerningspersonar etter valdshending i Trondheim

Politiet leiter etter to namngitte gjerningsperson etter ei valdshending i Trondheim tysdag kveld, opplyser politiet til NRK. Den fornærma skal ha blitt sparka, og er sendt til St. Olavs hospital, fortel operasjonsleiar Håvard Høyem.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 30 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 45 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com