NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:58

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire drepne etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekrefter at fleire har blitt skytt under fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Ein mann er arrestert mistenkt for skytinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langley, Vancouver, CBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, drepne, etter, skyteepisodari , Vancouver
NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

NRK - 09 nov 22 kl. 11:58

Minst 64 barn vart drepne i Storbritannias militæroperasjonar i Afghanistan

Minst 64 barn under 18 år vart drepne i Storbritannias i Afghanistan, ifølgje ei undersøking. Det er over fire gonger så mange som tidlegare kjent. Alle vart drepne i kampar som involverte britiske styrkar mellom 2006 og 2014.

NRK - 03 sep 22 kl. 12:06

Minst 20 sivile drepne etter Al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst 20 menneske er drepne i eit terrorangrep i Hiiraan-regionen i Somalia, ifølge myndigheitene i landet. Islamistgruppa al-Shabaab seier dei står bak. Talet på drepne har auka sidan tidlegare i dag, då det var minst 18 drepne.

NRK - 07 apr 22 kl. 20:33

To drepne etter skyting i Tel Aviv

To personar er drepne og åtte såra etter ein væpna person opna eld i sentrum av Tel Aviv, skriv avisa The Jerusalem Post. Hendinga fann stad i Dizengoff-gata torsdag kveld, ifølge avisa. Ambulansetenesta Magen David Adom har rapportert om skyting fleire stader i den travle gata.

NRK - 07 apr 22 kl. 20:33

To drepne i skyting i Tel Aviv

To personar er drepne og åtte såra etter ein væpna person opna eld i sentrum av Tel Aviv. Hendinga fann stad i Dizengoff-gata torsdag kveld, ifølge avisene The Jerusalem Post og Haaretz. Ambulansetenesta Magen David Adom har rapportert om skyting fleire stader i den travle gata.

NRK - 29 apr 24 kl. 00:57

Minst 13 drepne i angrep mot tre hus i Rafah

Minst 13 personar skal vere drepne i eit angrep mot tre hus i Rafah, heilt sør på Gazastripa, ifølgje helsepersonell i Gaza. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Ifølgje det statlege palestinske nyheitsbyrået Wafa er det 15 drepne i åtaka, skriv Al Jazeera.

NRK - 28 apr 23 kl. 18:00

Menneskerettsgruppe: 136 drepne i massakre i Burkina Faso

Minst 136 vart drepne av menn i militæruniformer i Burkina Faso 20. april, ifølgje ei menneskerettsgruppe. Det er over dobbelt så mange som først antatt.

NRK - 30 apr 23 kl. 20:24

Minst ti drepne i nytt gjengangrep i Ecuador

Minst ti menneske blei drepne i eit nytt væpna bandeangrep laurdag kveld i hamnebyen Guayaquil i Ecuador. Skytinga skjedde i ein verkstad sørvest i byen der vitne fortel at fleire menneske sat og drakk då væpna menn kom på motorsykkel og begynte å fyre laus. Etterpå låg lik strødd i blodpølar utover fortauet, medan folk rundt gråt og heldt om kvarandre, ifølge politiet.

NRK - 08 sep 23 kl. 10:30

Fire drepne og fleire titals såra i rakettangrep i Ukraina

Fire drepne og fleire titals såra i russiske rakettangrep i Ukraina fredag. – Eit russisk luftangrep drap tre sivile, to kvinner og ein mann, i Odradokamyanka, seier innanriksminister Ihor Klymenko. Odradokamyanka ligg om lag 60 kilometer utanfor Kherson by.

NRK - 17 okt 23 kl. 19:15

Hamas: Israelsk åtak ved sjukehus – fleire hundre døde

Fleire palestinarar er drepne og skadde etter eit israelsk luftåtak nær eit sjukehus i Gaza, melder ein talsmann for det Hamas-kontrollerte innanriksdepartementet. Tala varierer mellom 200 og 500 drepne. Ein talsperson Hamas-kontrollerte helsestyresmakter opplyser at minst 500 er drepne i åtaket som skjedde ved Al-Ahli Arab Baptist-sjukehuset i Gaza by.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 45 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 3 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com