NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:57

NRK - 14 aug 22 kl. 17:01

Fløyet til sykehus etter ulykke

Ved 16.30 tiden søndag rykket politiet ut til en motorsykkelulykke i Setskog i Aurskog-Høland. En mann og kvinne på samme MC var involvert i ulykken. Kvinnen ble fløyet til sykehus med luftambulanse. Hun skal ikke være livstruende skadd.
Les mer på NRK


Les mer om:
Setskog, Aurskog-Høland, MC, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fløyet, til, sykehus, etter, ulykke
Klartale - 27 maj 22 kl. 08:43

Stadig flere tar vaksine mot flått

I alt 22.494 personer har vaksinert seg mot flått i år. De har tatt til sammen 28.

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:38

Gutt fløyet til sykehus etter ulykke i Sogn

En gutt på sykkel ble påkjørt av en bil i Vik i Sogn onsdag formiddag. Gutten er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Førde. – Luftambulansen har fløyet til sykehuset i Førde.

NRK - 26 jun 22 kl. 08:52

Person fløyet til sykehus etter ulykke i Finnmark

En person er fløyet til sykehus for behandling etter en ulykke med to personbiler involvert på E69 mellom Honningsvåg og Nordkapp. Politiet fikk melding om ulykken klokka 7.34 søndag morgen.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

NRK - 10 sep 22 kl. 22:36

Mann fløyet til sykehus etter ulykke på hytte i Setesdal

En mann er lørdag fløyet til sykehus etter en alvorlig ulykke på en hytte i Setesdal i Agder. Politiet ble varslet om ulykken klokken 19.20.

NRK - 30 apr 22 kl. 17:56

Ble fløyet til sykehus etter ulykke

En mann i slutten av 50-årene ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på E16 i Begnadalen i Valdres. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget er ukjent..

NRK - 16 jun 22 kl. 18:45

Gutt fløyet til sykehus etter kanovelt

Gutten som ble funnet etter at en kano kantret i Tysnes, er fløyet til Haukeland sykehus. Skadeomfanget på gutten er ukjent. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter..

VG - 19 maj 22 kl. 21:23

Turgåer i Troms fløyet til sykehus - skal ha falt flere hundre meter

En turgåer er fløyet til sykehus etter å ha ramlet fra fjellet Mjeldskartinden i Troms torsdag kveld..

NRK - 01 sep 22 kl. 16:59

Arbeider fløyet til sykehus med alvorlig kuttskade

En arbeider på Karmøy har pådratt seg en alvorlig kuttskade og er fløyet til sykehus med luftambulanse. Det skriver politiet i Sør-Vest på Twitter. – På stedet ble det meldt om en alvorlig, men stabil situasjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Russland vil ha møte i Sikkerhetsrådet om Nord Stream

Russiske myndigheter sier de vil be om et møte i Sikkerhetsrådet om lekkasjene i Nord Stream- rørledningene..

NRK - 15 minutter siden

Nord Stream-operatør: Aktuelt å reparere rørledningen

En talsmann for selskapet Nord Stream AG sier de mener reparasjon på Nord Stream 1-gassrørledningen er en mulighet så snart skadeomfanget er klart. Talsmannen sier selskapet ønsker å gjennomføre en inspeksjon så snart myndighetene har lettet på adgangsrestriksjonene rundt lekkasjen utenfor Bornholm. Talspersonen ønsker ikke å kommentere kostnadene eller hvem som skal betale for en eventuell reparasjon.

NRK - 15 minutter siden

Tidligere forsvarssjef: Russland vil splitte vesten

Tidligere forsvarssjef Harald Sunde mener angrepet på Nord Stream-ledningen trolig kan ses som et forsøk fra Russland på å splitte vesten og spre usikkerhet. Dette sier han til Teknisk Ukeblad. Den tidligere forsvarssjefen sier all mistanke for angrepet mot Nord Stream-rørledningen går mot Russland.

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Styrket mistanke om en villet handling

– Informasjonen vi har fått i dag styrker mistanken om at skadene kommer av en villet handling, sier statsminister Jonas Gahr Støre sier om skaden i gassrørledningene Nord Stream. – Vi anser situasjonen som alvorlig. – Det er avgjørende at Nato og Europa står samlet..

NRK - 15 minutter siden

KS kritisk til regjeringens nye skattepakke

Regjeringens forslag om hardere beskatning av naturressurser vil få betydelige konsekvenser for kommuneøkonomien, mener KS. – Vi er kritisk til at regjeringen vil inndra 3 milliarder kroner fra kommuner og fylkeskommuner i høyprisområdene som har inntekter fra konsesjonskraft. Disse kommunene har også fått betydelig økte strømutgifter som det burde vært tatt hensyn til.

NRK - 30 minutter siden

9-åring påkjørt – mistenkt sjåfør pågrepet etter å ha stukket fra stedet

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse .Sjåfør av bilen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på en mistenkt sjåfør.

NRK - 30 minutter siden

Forskere: Katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset. – 2022 var et katastrofalt år for de sveitsiske isbreene.

NRK - 30 minutter siden

Se Støre om beredskap

NRK - 45 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com