NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:35

NRK - 19 sep 21 kl. 10:33

Flåklypaspillet tilbake

Spillet er basert på Ivo Caprinos dukkefilm Flåklypa Grand Prix. Originalen av spillet som kom i 2000, er fortsatt Norges mest solgte dataspill, og en oppfølger har vært etterspurt i mange år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ivo Caprinos, Flåklypa Grand Prix, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flåklypaspillet, tilbake
Aftenposten - 21 jul 21 kl. 18:20

Fløya-børsen: «Skapte mye trøbbel for Kvik-forsvaret med sin fysikk, men venter fortsatt på sin første Fløya-scoring

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i kampen mot Kvik Halden..

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 17:24

Fløya-børsen: «Fløya-veteranen vartet opp med en scoring som vil bli husket lenge»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i cupkampen mot TUIL..

VG - 24 aug 21 kl. 08:54

Tre personer omkom i trafikkulykke i Flå: - En stor tragedie

FLÅ (VG) Både Flå og Krødsherad kommune har satt krisestab etter at en lastebil og en personbil var i en møteulykke mandag kveld. Tre personer, som var i personbilen, er bekreftet omkommet..

VG - 24 aug 21 kl. 08:54

Tre personer omkom i trafikkulykke i Flå: - Jeg står med tårer i øynene

FLÅ (VG) Både Flå og Krødsherad kommune har satt krisestab etter at en lastebil og en personbil var i en møteulykke mandag kveld. Tre personer, som var i personbilen, er bekreftet omkommet..

NRK - 24 aug 21 kl. 15:10

Ordførere om ulykke: – En tragedie

Både Flå og Krødsherad har satt krisestab etter ulykken på riksvei 7. Ordførerne sier det fortsatt er for tidlig å gå ut med navn på de tre omkomne. – Det er en stor tragedie som har rammet Flå og Krødsherad sent i går kveld.

VG - 25 aug 21 kl. 12:22

Politiet: Tre brødre omkom i ulykke på Flå

FLÅ/KRØDSHERAD (VG) Politiet mener at det var tre brødrene 17, 18 og 20 år som omkom i trafikkulykken i Flå sent mandag kveld..

Aftenposten - 05 sep 21 kl. 18:30

Fløya-børsen: «Fløya ble fullestendig utklasset på ærverdige Melløs»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i kampen mot Moss..

NRK - 16 sep 21 kl. 21:12

Norsk havørn til Irland og Spania

21 norske havørnunger ble tidlig i sommer fløyet til Irland, mens 9 ble fløyet til Spania. Målet er å gjenetablere arten i Europa. Ungene som ble fløyet til Irland ble satt ut i midten av august, og de 9 som skal etablere seg i Spania slippes fri i oktober.

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:15

Isbreene krymper stadig raskere

Isbreene i Norge krymper hvert år. Og de krymper raskt. Det gjelder blant annet Styggedalsbreen.

E24 - 16 aug 21 kl. 13:22

Slik skal Flåm få turismen på beina igjen: – På tide vi får et spa

Tallet på turister som besøker Flåm har vært i fritt fall siden koronaepidemien startet. Nå legger de nye planer for å komme tilbake..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 30 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 1 time siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Dansar og koreograf er død

Den internasjonalt anerkjende koreografen og dansaren Kjersti Alveberg er død, 73 år gamal. Alveberg var ein av landets fremste koreografar i siste del av 1900-talet. Ho markerte seg med særprega oppsetjingar og produksjonar, ofte i tett samarbeid med mellom anna NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt