NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:27

NRK - 07 mai 21 kl. 12:49

Firefelts vei på E39 i Lyngdal

Nye Veier har valgt å gå videre til konkretiseringsfasen for utbygging av ny firefelts vei på strekningen E39 gjennom Lyngdal. Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS skal bygge veien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veier, E39, Lyngdal, Implenia Norge AS, Stangeland Maskin AS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Firefelts, vei, E39i , Lyngdal
NRK - 12 mars 21 kl. 06:29

Over 1000 i karantene i Lyngdal

Over 1000 personer er satt i karantene i Lyngdal etter at fem elever på KVS Lyngdal har testet positivt på korona i en hurtigtest. De fem har alle symptomer på korona. I går kveld ble rundt 400 mennesker I Lyngdal massetestet..

NRK - 07 mai 21 kl. 15:48

Frigir navn på avdøde i Lyngdal

Kvinnen som ble funnet død i en bolig i Lyngdal torsdag, er 88 år gamle Aud Opsahl fra Lyngdal. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Kvinnens sønn er siktet for drap..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 22:34

1000 elever i karantene

Torsdag kveld ble det kjent at 1000 personer er i karantene i Lyngdal etter coronasmitte ved Kristen videregående skole (KVS) i Lyngdal..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 22:34

1000 personer i karantene

Torsdag kveld ble det kjent at 1000 personer er i karantene i Lyngdal etter coronasmitte ved Kristen videregående skole (KVS) i Lyngdal..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:34

Rødt nivå i Farsund og Lyngdal

De lokale smittevernmyndighetene i Farsund og Lyngdal kommune har i dag besluttet at Eilert Sundt videregående skole skal over på rødt nivå fra og med mandag 15. mars. Grunnen er smittesituasjonen i de to kommunene..

NRK - 13 mars 21 kl. 19:47

Ti nye tilfeller i Lyngdal

Ti personer har lørdag testet positivt for covid-19 i Lyngdal etter at 1.000 personer ble satt i karantene. Utbruddet har utgangspunkt i Kristen Videregående Skole, opplyser kommunen..

NRK - 16 mars 21 kl. 07:47

Lyngdal og Farsund strammer inn

Etter økt smitte forbyr sørlandskommunene Lyngdal og Farsund arrangementer, stenger treningssentre og innfører maksgrense på fem gjester i hjemmene. I tillegg blir det stans i innendørs idretts- og fritidsaktiviteter for voksne og barn over 16 år..

Klartale - 16 mars 21 kl. 09:19

Lyngdal og Farsund får strengere regler

Det er mer smitte i Lyngdal og Farsund i Agder. Kommunene får strengere regler om smittevern..

NRK - 16 mars 21 kl. 16:25

Nytt smittetilfelle ved KVS Lyngdal

I dag har enda en elev ved Kristen videregående skole i Lyngdal testet positivt på korona. Fra før av har tolv elever fått påvist smitte. Samtlige av disse har trolig fått en mutert variant..

NRK - 16 mars 21 kl. 16:25

Nye smittetilfeller ved KVS Lyngdal

I dag har enda flere ved Kristen videregående skole i Lyngdal testet positivt på korona, melder fvn.no. Det er to elever og én ansatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 45 minutter siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 45 minutter siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.

NRK - 1 time siden

Joe Biden sin hund er død

Presidenten i USA, Joe Biden, skriv på Twitter at hunden hans, Champ, er død..

NRK - 1 time siden

Rolig gjenåpning

Tønsberg og Færder tar en roligere gjenåpning av kommunene i minst en uke til. Det vedtok Formannskapet i dag. Det betyr at munnbindpåbudet, skjenkestans klokken 24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt