NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:20

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Fire uker varetekt etter skyting

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk. Tidspunkt for varetektsfengslingen er ikke bestemt ennå. Politiet har ønsket å avhøre siktede, men forsvarer Daniel Storrvik har informert politiet om at det ikke vil bli aktuelt å gjennomføre avhør av siktede i dag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skøyenåsen, Daniel Storrvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, uker, varetekt, etter, skyting
NRK - 15 sep 21 kl. 12:34

Mordbrannsiktet løslates

Mannen i 60-årene som er siktet etter en rekkehusbrann på Skedsmokorset i august, blir løslatt fra varetekt. Etter at han ble varetektsfengsel for tre uker siden, har tingretten to ganger avvist videre fengsling. Politiet har anket begge gangene.

NRK - 01 okt 21 kl. 16:53

Varetektsfengsles etter ungdomsran

To av de åtte som ble pågrepet etter flere ungdomsran i Oslo tidligere i september ble fremstilt for varetekt fredag. Begge er nå fengslet. Vedkommende som er over 18 år skal sitte i varetekt i fire uker frem til 29.

NRK - 06 maj 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 02 aug 21 kl. 10:24

Blir trolig fengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann på Lørenskog i helga, blir mest sannsynlig varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede mannen har samtykket til politiets begjæring om fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud..

VG - 18 okt 21 kl. 15:32

Nav-drapet: – Ber om åtte nye uker i varetekt

BERGEN (VG) Politiet vil begjære åtte nye uker i varetekt for mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen 20. september..

NRK - 10 sep 21 kl. 11:46

Tengs-anke oversendes fredag

Først ut i neste uke vil lagmannsretten avgjøre om 50-åringen som er siktet for å ha drept Birgitte Tengs, skal løslates fra varetekt. Den 50 år gamle mannen ble forrige fredag varetektsfengslet i fire uker av Sør-Rogaland tingrett. Han nekter straffskyld etter siktelsen og han anket beslutningen om varetekt til Gulating lagmannsrett.

NRK - 17 maj 21 kl. 08:13

Fremstilles for varetekt

En mann i 50-årene som er siktet for drap i Trondheim fremstilles for varetektsfengsing i dag. Fengslingsmøte vil bli avholdt i Trøndelag tingrett klokken11.30.

NRK - 10 sep 21 kl. 11:47

Vurderer varetektsanke neste uke

Først ut i neste uke vil lagmannsretten avgjøre om 50-åringen som er siktet for å ha drept Birgitte Tengs, skal løslates fra varetekt. Den 50 år gamle mannen fra Haugalandet ble forrige fredag varetektsfengslet i fire uker av Sør-Rogaland tingrett. Han nekter straffskyld, og anket beslutningen om varetekt til Gulating lagmannsrett.

Klartale - 12 maj 21 kl. 13:25

Fire nye uker varetekt etter drapet på Kjærvik

Sønnen til advokat Tor Kjærvik fengsles i fire nye uker. Den 36 år gamle mannen er siktet for å ha drept faren sin på Røa i Oslo i april..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt