NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:25

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Fire uker varetekt etter skyting

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk. Tidspunkt for varetektsfengslingen er ikke bestemt ennå. Politiet har ønsket å avhøre siktede, men forsvarer Daniel Storrvik har informert politiet om at det ikke vil bli aktuelt å gjennomføre avhør av siktede i dag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skøyenåsen, Daniel Storrvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, uker, varetekt, etter, skyting
NRK - 01 mar 22 kl. 09:35

Nye seks uker i varetekt for siktet i Haugesund-drap

Den 20 år gamle britiske statsborgeren, som er siktet for drapet på Kjetil Andre Østhus nyttårsaften, er varetektsfengslet i seks nye uker. Påtalemyndigheten hadde egentlig bedt om åtte uker i varetekt, men retten mener det holder med seks. Retten venter nå på en sakkyndigrapport, som to rettsoppnevnte sakkyndige har fått frist til 1.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:34

Mordbrannsiktet løslates

Mannen i 60-årene som er siktet etter en rekkehusbrann på Skedsmokorset i august, blir løslatt fra varetekt. Etter at han ble varetektsfengsel for tre uker siden, har tingretten to ganger avvist videre fengsling. Politiet har anket begge gangene.

NRK - 01 okt 21 kl. 16:53

Varetektsfengsles etter ungdomsran

To av de åtte som ble pågrepet etter flere ungdomsran i Oslo tidligere i september ble fremstilt for varetekt fredag. Begge er nå fengslet. Vedkommende som er over 18 år skal sitte i varetekt i fire uker frem til 29.

NRK - 06 maj 21 kl. 19:23

Drapssiktet fengslet i fire uker

En 25 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter drapet på 33 år gamle Bård Lanes i Tønsberg. Den siktede må sitte i full isolasjon i to uker. En 31 år gammel mann sitter fra før i varetekt, siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet mann i Trondheim utvidet

En mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da politiet rykket ut til mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika.

NRK - 21 maj 22 kl. 10:39

Knivstikkingen i Nore: Politiet ber om fire ukers varetekt

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i Nore i Buskerud fredag, fremstilles for varetekt lørdag. Politiet ber om varetektsfengsling i fire uker. Det opplyser mannens forsvarer, advokat Anders Green, til NTB lørdag formiddag..

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

VG - 18 okt 21 kl. 15:32

Nav-drapet: – Ber om åtte nye uker i varetekt

BERGEN (VG) Politiet vil begjære åtte nye uker i varetekt for mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen 20. september..

NRK - 02 aug 21 kl. 10:24

Blir trolig fengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann på Lørenskog i helga, blir mest sannsynlig varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede mannen har samtykket til politiets begjæring om fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud..

NRK - 07 jun 22 kl. 05:52

Zeneskyj: 2500 i russisk varetekt

Over 2500 personer fra stålverket Azovstal i Mariupol kan nå sitte i russisk varetekt, ifølge Ukrainas president Volodymyr Zelensky. Soldatene skal sitte i russisk varetekt i de ukrainske regionene Donetsk og Luhansk. Separatistmyndighetene i Donetsk har snakket om å stille noen av dem som forskanset seg i Azovstal, for retten for angivelige menneskerettsbrudd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

18 migranter døde i Marokko

I Marokko mistet 18 migranter livet under et forsøk på å ta seg inn i den spanske enklaven Mellia fredag, opplyser marokkanske myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com