NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 15:01

NRK - 11 maj 21 kl. 12:44

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff. Politiet er også på veg, dei vart varsla av AMK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voss, Vest, AMK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, personari , flyet, alle, ute
Klartale - 06 aug 23 kl. 06:00

Flyselskaper sliter med passasjerer som oppfører seg dårlig

Flere som reiser fører også til flere problemer. Det viser tall fra flyindustriens organisasjon IATA.Videoer av vulgære, fulle og voldelige folk er det blitt flere av.

Klartale - 05 sep 22 kl. 08:58

Fly med fire personer om bord styrtet

Flyet skulle ha landet i Köln i Tyskland. Men det fortsatte i stedet for mot svensk luftrom. Flygelederen fikk ikke kontakt med piloten, melder avisa Dagens Nyheter.

Klartale - 29 aug 23 kl. 08:29

Fly styrtet på Toten. To menn døde

To menn døde da flyet styrtet. De to mennene var rundt 30 år og 50 år, ifølge avisa VG. De pårørende er varslet og får hjelp.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

Klartale - 22 jun 22 kl. 13:30

Skal du ut å fly? Dette har du krav på hvis det går galt

Mange har allerede startet sommerferien sin. Derfor er også mange bekymret for hva de skal gjøre om flyet er forsinket. hva har du egentlig krav på?

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - 09 okt 21 kl. 09:27

100 døde etter båtvelt i Kongo

Over 100 personar er døde eller sakna etter ein båtvelt i Kongo. Det opplyser myndigheitene til AFP. 51 døde personar har blitt funne sidan båten søkkte natt til tysdag.

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

WSJ: China Eastern-fly vart styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrka i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9.

NRK - 17 maj 22 kl. 22:04

Kinesisk fly truleg styrta med vilje

Flyet frå China Eastern som styrta i ei fjellside i Kina i mars, vart truleg styrta med vilje av nokon om bord, trur amerikanske etterforskarar. – Flyet gjorde som det vart bede om av nokon i cockpiten, seier ei kjelde med kjennskap til etterforskinga til Wall Street Journal. Dataa viser at nokon om bord, piloten eller nokon som hadde trengd seg inn i cockpiten, styrte flyet i eit stup frå 9000 meter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Juridisk fakultet avsluttar avtale med israelsk universitet

Styret ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen har bestemt å avslutte utvekslingsavtala med Universitetet i Tel Aviv, melder Bergens Tidende. – Eg er veldig glad for vedtaket. Det er eit viktig og riktig vedtak ut ifrå situasjonen i Gaza og angrep på akademisk fridom for palestinarar på Vestbredden, seier professor Terje Einarsen ved UiB til BT..

NRK - 15 minutter siden

Aftenposten: Nortura vant eggsak i retten

Forrige uke skrev E24 at Den Stolte Hane har saksøkt Nortura for å få dem til å levere egg. Saken gikk i Oslo tingrett fredag, og tirsdag kom kjennelsen. Den Stolte Hane vant ikke frem, skriver Aftenposten.

NRK - 30 minutter siden

Vil ha bakkeangrep i Rafah

Den eneste måten å ødelegge Hamas på i Rafah er med bakkeangrep av Israelske styrker, mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Budsjettenighet i USA

Lederne for Representantenes hus og Senatet i USA sier de har kommet til en enighet som vil holde statsapparatet i gang ut budsjettåret. Mike Johnson, som er leder for Representantenes hus der det er republikansk flertall, og Chuck Schumer, leder for Senatet der det er demokratisk flertall, uttalte seg om avtalen tirsdag morgen. Avtalen må bankes gjennom før helgen for å unngå en nedstenging av det amerikanske statsapparatet.

NRK - 45 minutter siden

Lanes-drapet: Ny politimetode kan gi ferske beviser mot drapstiltalt

Kripos mener at de har en helt ny metode for å få tak i innhold på låste mobiltelefoner, ifølge statsadvokaten. Det gir politiet nytt håp om helt nye opplysninger i drapet på Bård Lanes (33) som skjedde i på Kilen industriområde i Tønsberg for snart tre år siden. En del av politiets etterforskning har dreid seg om digitale beviser, og det har blitt beslaglagt en rekke mobiltelefoner.

NRK - 30 minutter siden

Kunnskapsministeren om omstridt russebuss: – Ganske harry

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) sier hun synes den omstridte russebussen fra Bryne er «ganske harry». – Kunnskapsministeren vurderer normalt ikke dekorasjoner på russebusser, men om jeg skal mene noe personlig, så er det jo i ungdommens natur å provosere og sjokkere. Selv synes jeg dette var ganske «harry», men jeg er kanskje heller ikke i målgruppen til Bryne-russen, sier Nessa Nordtun til NTB.

NRK - 1 time siden

Iraks tidligere forsvarsminister pågrepet i Sverige

Ifølge svenske TV4 ble Iraks tidligere forsvarsminister pågrepet i Sverige mandag. Han ble pågrepet da han landet på Arlanda flyplass utenfor Stockholm, ifølge avisen. Den tidligere ministeren har vært mistenkt for flere grove økonomiske lovbrudd i Sverige.

NRK - 1 time siden

WMO: – Kode rød

2023 satte rekord for havtemperatur, havnivåstigning, issmelting i Antarktis og tilbaketrekking av isbreer. Det slår en ny rapport fra Verdens meteorologorganisasjon (WMO) fast. Les mer her:.

NRK - 2 timer siden

Spiegel: To menn pågrepet for terrorplanlegging mot Riksdagen

To menn er pågrepet i Tyskland mistenkt for å ha planlagt terrorhandlinger mot Riksdagen i Sverige, skriver Der Spiegel. Mennene er mistenkt for å planlegge angrep med skytevåpen mot politi og andre som befant seg ved den svenske Riksdagen. Planene skal angivelig ha hatt tilknytning til ekstremistisk islamisme, skriver nyhetsbyrået TT.

NRK - 1 time siden

Hongkong innfører strengere straffer

Hongkong har vedtatt en ny lov for nasjonal sikkerhet. Loven innebærer livstid i fengsel for lovbrudd relatert til forræderi og opprør. I tillegg innebærer loven en straff på 20 år i fengsel for tyveri av statshemmeligheter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com