NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:14

NRK - 21 april 21 kl. 12:28

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sem, Tønsberg, Holt, Heimdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, pågrepet, etter, bilbrann
NRK - 21 april 21 kl. 08:55

Mann arrestert etter bilbrann

Ein mann er arrestert etter ein bilbrann på Sem i Vestfold i natt. Det melder Tønsbergs Blad. Det er førebels uvisst om bilbrannen har noko å gjera med drapet på ein mann i Tønsberg i går kveld..

NRK - 17 mars 21 kl. 17:16

Bilbrann stopper tog i Østfold

Togtrafikken på Østfoldbanen er stengt som følge av en kraftig bilbrann nær toglinja mellom Råde og Fredrikstad. Varebilen har gassflasker om bord, og det er derfor opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt bilen, opplyser politiet..

NRK - 21 mars 21 kl. 20:36

Bilbrann i Vikhammer

Politiet og brannmannskap er no i Vikhammer i Malvik for å sløkke ein bilbrann. Brannmannskapa har byrja sløkkinga. På Twitter opplyser politiet i Trøndelag om at det er full overtenning i bilen..

NRK - 18 april 21 kl. 00:08

Bilbrann i tunnel på E6

Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland er stengt på grunn av en bilbrann. Vegtrafikksentralen og politiet meldte om saken rundt klokka halv tolv lørdag kveld. Nødetatene er på vei til stedet, og folk bes holde avstand slik at de kommer til..

VG - 22 april 21 kl. 17:42

Politiet: Undersøker om bilbrann har sammenheng med drapet på Bård (33)

TØNSBERG (VG) Timer etter at Bård Lanes (33) ble skutt og drept ble tre personer pågrepet etter en bibrann i Tønsberg. Politiet jobber med å finne ut om det er en sammenheng mellom hendelsene..

Aftenposten - 22 april 21 kl. 17:42

Politiet: Undersøker om bilbrann har sammenheng med drapet på Bård (33)

TØNSBERG (VG) Timer etter at Bård Lanes (33) ble skutt og drept ble tre personer pågrepet etter en bibrann i Tønsberg..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 20:17

Mann siktet etter Tønsberg-drapet

Ble pågrepet etter bilbrann..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 20:17

Mann siktet etter Tønsberg-drapet

Ble pågrepet etter bilbrann..

NRK - 23 april 21 kl. 13:18

– Uforstående til siktelsen

Mannen som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg, stiller seg helt uforstående til siktelsen. Det sier forsvareren til NRK. 31-åringen ble pågrepet i forbindelse med en bilbrann kort tid etter drapet, men i går ble siktelsen utvidet til også å omfatte medvirkning til drap..

NRK - 18 april 21 kl. 01:34

To til sykehus etter tunnelbrann

To personer er fløyet til sykehus i Bodø etter å ha pustet inn røyk under en bilbrann i den 4,5 km lange Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland. En bil står fremdeles i tunnelen, og trafikken blir dirigert forbi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kontor i Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira i Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 10 minutter siden

Kontor på Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira på Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 15 minutter siden

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Biden skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittenedgang andre uke på rad

Verdens helseorganisasjon (WHO) opplyser at det forrige uke var global smittenedgang for andre uke på rad. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus advarer mot å være for optimistisk til tross for gladnyheten. – Det er en forskjell som vokser fram.

NRK - 30 minutter siden

Studie: Effektiv mot indisk variant

En foreløpig laboratoriestudie antyder at vaksinene fra Moderna og Pfizer er svært effektive også mot den indiske virusvarianten. Forskere har sett på to indiske virusvarianter, og slår fast at det ser ut som om mRna-vaksinene er effektive også mot disse variantene..

NRK - 45 minutter siden

Spesiell feiring på Jan Mayen

For dei 18 som er stasjonerte på Jan Mayen blir 17. mai-feiringa i år ekstra viktig. Stasjonssjefen fortel om eit annleis år.

NRK - 45 minutter siden

Må hjelpast ned frå Galdhøpiggen

Politiet har fått melding frå to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og gått feil ned mot Spiterstulen. Dei kjem seg ikkje vidare. Redningsressursar er varsla for å lokalisera dei, og hjelpa dei ned..

NRK - 45 minutter siden

Ungdom sprang fra politiet

Politiet er på Jessheim hvor det er mange mindreårige tenåringer som drikker alkohol eller inntar andre rusmidler. Flere av ungdommene sprang da politiet ankom, men noen var ikke i stand til å løpe vekk, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Steinblokk raste ut på vei

En steinblokk har rast ut på vegin mellom Rognes og Budal i Midtre Gauldal kommune. Adressa.no melder at veien blir stengt fram til geotekniker har vært på stedet for å vurdere rasfaren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt