NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:18

NRK - 15 maj 22 kl. 20:00

Fire omkom i ulykke i Steigentunnelen

Seks voksne var involvert i den alvorlige trafikkulykken i Steigentunnelen i Nordland søndag. Fire av dem mistet livet, opplyser politiet i en pressemelding. I tillegg er to personer skadet. De er fløyet til Nordlandsykehuset. En traktor med henger ble påkjørt bakfra av en utenlandsk registrert bil midt inne i tunellen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Steigentunnelen, Nordland, Nordlandsykehuset, Statens Vegvesen, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomi , ulykkei , Steigentunnelen
NRK - 16 maj 22 kl. 09:25

Tsjekkere omkom i Steigentunnelen

Fire personer omkom og to ble skadet etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland søndag. En traktor med henger ble påkjørt bakfra av en utenlandskregistrert bil. VG melder at de omkomne er turister fra et større reisefølge, og politiet bekrefter mandag at de er tsjekkiske statsborgere.

NRK - 23 maj 22 kl. 17:28

Full analyse etter verste ulykke på 5 år

Ulykken der fire tsjekkiske turister omkom i Steigentunnelen i Nordland 15. mai er den verste på norske veier siden 2018. Nå starter Statens havarikommisjon arbeidet med full sikkerhetsanalyse.

VG - 15 maj 22 kl. 19:13

Fire personer omkommet i trafikkulykke i Nordland

Fire personer er død etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland..

Klartale - 16 maj 22 kl. 08:26

Sju personer døde i trafikken på bare én dag

Flere ulykker i trafikken endte tragisk søndag. Fire mennesker døde i Steigentunnelen i Nordland. Mens to døde i en ulykke på Voss i Vestland tidligere på dagen.

VG - 07 jun 22 kl. 14:24

Tsjekkisk kirurg blant de omkomne i Steigen-ulykken

Den fremstående kirurgen Libora Paši (63) var en av de fire tsjekkiske statsborgerne som omkom i ulykken i Steigentunnelen..

NRK - 15 maj 22 kl. 16:56

Alvorlig ulykke i Nordland

Flere personer er alvorlig skadet i trafikkulykke ved Steigentunnelen, melder politiet på Twitter. Nødetatene er fremme på stedet, livreddende behandling pågår. Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen er varslet og på vei til ulykkesstedet..

NRK - 16 maj 22 kl. 10:42

Ser nærare på dødsulukke

Havarikommisjonen har følgt opp dødsulukkkene i Voss og Steigentunnelen søndag. I alt seks personar omkom i ulukkene. Avdelingsdirektør Ingvild Ytrehus seier dei førebels ikkje vil starte undersøking av ulukka på Voss.

VG - 24 maj 22 kl. 12:13

Dødsulykken i Steigen: Hengeren var tungt lastet

Etterforskningen av ulykken i Steigentunnelen i Nordland, der fire tsjekkere mistet livet, er ikke ferdig, men har avdekket noen forhold rundt hendelsen..

VG - 18 maj 22 kl. 14:09

Lokale hjalp til i Steigentunellen

Innsatsstyrken som kom til dødsulykken i Steigentunnelen søndag, var alle lokale. Onsdag sier politiet at tre biler kan ha passert traktoren før ulykken..

VG - 18 maj 22 kl. 14:09

Lokale hjalp til i Steigen-tunnelen

Innsatsstyrken som kom til dødsulykken i Steigentunnelen søndag, var alle lokale. Onsdag sier politiet at tre biler kan ha passert traktoren før ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 30 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 45 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com