NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:46

NRK - 17 mar 19 kl. 06:33

Fire menn er pågrepet etter ran

Fire menn er pågrepet etter væpnet ran i en leilighet ved Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Politiet tror ikke ofrene er valgt tilfeldig. – Ifølge de fornærmede ble de truet med pistol, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aker Brygge, Oslo, Vidar Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, menner , pågrepet, etter, ran
P4 - 02 sep 19 kl. 05:14

Fire menn pågrepet for steinkasting og branner

Fire menn i 20-årene er pågrepet for steinkasting og branner i Lørenskog i Akershus. Rundt midnatt fikk Øst politidistrikt inn melding om steinkasting mot busser og det ble satt i gang omfattende søk med både helikopter og hunder, uten resultat. Noen timer senere fikk politiet inn melding om brann i søppelskur i samme område, og i den forbindelse ble de fire mennene pågrepet..

P4 - 05 aug 19 kl. 05:32

Flere menn søkte etter navnebytte

Flere menn søkte seg til helsesykepleier-utdanningen etter at den byttet navn fra helsesøster. Men det Det ga likevel ikke flere menn i utdanningen. For selv om flere menn søkte, så var det bare få menn som kom inn, skriver Khrono .

P4 - 15 jan 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten. Det svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift. Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.

P4 - 14 feb 20 kl. 10:30

Nesten alle rus-sjåfører er menn

Det er en voldsom overvekt av menn som anmeldes for ruskjøring. Av 9786 anmeldte i fjor, var hele 8523 menn, det utgjør 87 prosent, viser tall organisasjonen Rusfri Trafikk har hentet inn. De mener det handler om holdninger og at menn i større grad tar sjanser.

NRK - 06 sep 19 kl. 03:27

Fire menn pågrepet i Horten

Fire menn er natt til fredag pågrepet sør for Sandefjord, mistenkt for trusler med skytevåpen på en adresse i Horten. Politiet har gjort funn av et håndvåpen i bilen til de fire. Ifølge politiet dreier det seg om et oppgjør i et kriminelt miljø..

P4 - 24 maj 19 kl. 05:34

Fire polakker pågrepet etter bråk på fly

Fire polske statsborgere ble i natt pågrepet på Stavanger lufthavn etter å ha oppført seg truende overfor besetningen på et passasjerfly. De fire var med et fly som kom fra London. Det dreier seg om to menn og to kvinner rundt 30- 40 år.

P4 - 16 apr 20 kl. 16:45

Mann siktet etter skyting

Ytterligere en mann er pågrepet i Oslo og siktet etter skyteepisoden i Skien i går. Dermed er fire menn pågrepet i saken og siktet for grove trusler med skytevåpen, opplyser politiet. En mann har forklart at han ble oppsøkt av seks menn hjemme, som forsøkte å drepe ham.

NRK - 14 jan 20 kl. 20:06

Fire menn er siktet i Bergen

Politiet i Bergen har siktet fire menn etter at en mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet i går. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å bidra til å ødelegge bevis. To ble pågrepet i går og to i dag..

Aftenposten - 17 dec 19 kl. 08:39

Fire menn pågrepet etter vold mot kvinne i Drammen

Fire menn er pågrepet etter at en kvinne i 50-årene ble utsatt for en voldshendelse i en leilighet på Gulskogen i Drammen..

NRK - 14 maj 21 kl. 22:44

Fire pågrepet etter slåsskamp

Etter at en mann i 40-årene ble angrepet av åtte andre menn i Skien fredag kveld, har politiet pågrepet fire menn og satt dem i arresten. Politiet i byen forsøkte fredag kveld å få oversikt over hva som lå bak da den lokale mannen ble angrepet av de åtte i 20.40-tiden fredag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 10 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 30 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 45 minutter siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 45 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 45 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 1 time siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt