NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:50

NRK - 10 jul 24 kl. 12:20

Fire israelske angrep på skular på fire dagar

Fire israelske angrep på Gaza-skular har vorte stadfesta, på berre fire dagar. Det siste slo ned i ein flyktningleir. Minst 29 palestinarar er drepne i angrepet. Det israelske militæret (IDF) hevdar å ha brukt «presis ammunisjon» i dette området for å angripa «ein terrorist frå Hamas si militære fløy» som tok del i angrepet 7. oktober.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gaza, IDF, Hamas, awda, Telegram

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, israelske, angrep, skular, fire, dagar
NRK - 28 apr 24 kl. 08:31

Filippinane stenger skular på grunn av hete og streik

Filippinane stenger over 47.000 skular i to dagar på grunn av ekstrem hete og transportstreik, melder AFP. Utdanningsdirektoratet viser til at det er meldt rekordhøge temperaturar dei komande dagane.

NRK - 08 jun 24 kl. 13:33

Reuters: 50 palestinere drept i israelske angrep mot Nuseirat

50 palestinere drept i israelske angrep mot Nuseirat og andre områder sentralt i Gaza, ifølge Reuters. Angrepene skal ha skjedd i forbindelse med at fire gisler som ble kidnappet av Hamas 7. oktober er reddet.

NRK - 08 jun 24 kl. 13:33

Reuters: 55 palestinere drept i israelske angrep mot Nuseirat

55 palestinere er drept i israelske angrep mot Nuseirat og andre områder sentralt i Gaza, ifølge Reuters. Angrepene skal ha skjedd i forbindelse med at fire gisler som ble kidnappet av Hamas 7. oktober er reddet.

NRK - 14 apr 24 kl. 02:22

Israel hevder at Iran har sendt ut over 200 droner og raketter

Israel har med hjelp fra USA og Storbritannia skutt ned mer enn 100 droner før de kom seg inn i israelsk luftrom, sier det israelske militæret natt til søndag. Budskapet er gitt på den israelske militærradioen Galatz, ifølge Haaretz. Også jordanske fly har ifølge Reuters vært på vingene for å avskjære flere droner.

NRK - 25 apr 24 kl. 15:07

Israel trapper opp angrepene mot Rafah

Israel trappet opp angrepene mot Rafah tidlig torsdag, og minst seks palestinere ble drept, melder hjelpearbeidere. I den sjuende krigsmåneden gjenopptok israelske styrker også bombingen av nordlige og sentrale deler av Gazastripen, så vel som mot områder øst for Khan Younis lengst sør i enklaven. For andre dag på rad gjennomførte israelske kampfly angrep mot mål i nord, etter uker med relativ ro.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:39

Israelske styrker stormer sykehus i Khan Younis

Israelske styrker er nå i ferd med å storme Nasser-sykehuset i byen Khan Younis sør i Gaza, etter at mange er blitt evakuert derfra, ifølge myndighetene. Israel bekrefter angrepet. – Spesialstyrker opererer nå ved Nasser-sykehuset, opplyser det israelske militæret.

NRK - 29 feb 24 kl. 18:03

To israelere skutt og drept på Vestbredden

To israelske menn ble drept da en væpnet mann åpnet ild på en bensinstasjon på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske hæren og helsepersonell. Skytingen fant sted torsdag på den samme bensinstasjonen i bosetningen Eli der fire israelere ble skutt og drept av tre palestinere i juni i fjor. Gjerningsmannen ble «nøytralisert», opplyser hæren, som sier de jakter på andre mistenkte i området.

NRK - 21 apr 24 kl. 12:09

Palestinske sykehus: 14 barn drept i israelske angrep i Rafah

14 barn, en gravid kvinne og tre andre voksne er drept i israelske angrep mot byen Rafah sør på Gazastripen natt til søndag, ifølge opplysninger fra lokale sykehus. Israelske styrker gjennomfører angrep mot mål i Rafah nærmest daglig. I ett angrep natt til søndag ble 13 barn og to kvinner drept, ifølge opplysninger nyhetsbyrået AP har fått fra et lokalt sykehus.

NRK - 09 jul 24 kl. 00:50

Israels forsvar sier terrorister gjennomførte angrep fra Gaza-skole

Det israelske forsvaret (IDF) opplyser at israelske styrker har slått til mot terrorister som gjennomførte angrep fra en skole i Nuseirat på Gazastripen. – For kort tid siden gjennomførte det israelske luftvåpenet, basert på etterretningsopplysninger og med bruk av presisjonsvåpen, angrep mot flere terrorister som skjulte seg i en skolebygning i Nuseirat-området, der de gjennomførte terroraktiviteter, sto det i en uttalelse fra IDF natt til tirsdag. En kilde ved sykehuset al-Awda i Nuseirat sier til det franske nyhetsbyrået AFP at sykehuset hadde mottatt flere sårede mennesker etter et angrep mot en skole ledet av FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA).

Klartale - 22 maj 24 kl. 06:00

Palestinere på Vestbredden lever i frykt

Vestbredden er okkupert. Palestinere som bor der, lever i frykt. Landsbyen Duma ble angrepet i midten av april.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 10 minutter siden

Trump: – Viktigere enn noen gang at vi står samlet

Ekspresident Donald Trump skriver på hans sosiale plattform at han ber for ofrene etter skytingen på valgkampmøtet i Pennsylvania. Han ønsker de to mennene som ble kritisk skadet god bedring. – Det er viktigere enn noen gang at vi står samlet, skriver han..

NRK - 30 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 10 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com