NRK > Nyheter

Sunday, 17 October, 23:59

NRK - 19 sep 21 kl. 21:42

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka. Dei blir no følgt opp av helsepersonell. Det er trafikale utfordringar på staden, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukås, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Firei , trafikkulykkei , Bergen
NRK - 05 jul 21 kl. 15:42

Alvorlig trafikkulykke i Ulstein

Flere kjøretøy er involvert i en trafikkulykke i Ulstein. Politiet omtaler den som en alvorlig trafikkulykke. Det vil bli trafikale problemer på stedet ei god stund framover, melder politiet..

NRK - 27 aug 21 kl. 14:55

129 nye smittede i Bergen

Det er registrert 129 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Nå forlenger kommunen den gjeldende koronaforskriften fram til onsdag 1. september.

NRK - 21 aug 21 kl. 23:15

Kvinne (18) døde i trafikkulykke

En 18-årig kvinne omkom i en trafikkulykke på Osterøy ved Bergen lørdag kveld. En annen kvinne på 18 år er fraktet til Haukeland sykehus med ambulanse. De pårørende er varslet, opplyser Vest politidistrikt..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Osterøy: Kvinne (18) omkom i trafikkulykke

En 18 år gammel kvinne omkom lørdag kveld i en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen. En annen ung kvinne er sendt til sykehus..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Kvinne (18) omkom i trafikkulykke: - Ufattelig tragisk, sier ordfører

OSTERØY: En 18 år gammel kvinne omkom lørdag kveld i en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen. En annen ung kvinne er sendt til sykehus..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Kvinne (18) omkom i trafikkulykke: – Ufattelig tragisk

OSTERØY (VG) En 18 år gammel kvinne mistet livet i en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen lørdag kveld. En annen ung kvinne er sendt til sykehus..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Kvinne (18) omkom i trafikkulykke: – Slik skal ikke skje

OSTERØY (VG) En 18 år gammel kvinne mistet livet i en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen lørdag kveld. En annen ung kvinne er sendt til sykehus..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Kvinne (18) omkom i trafikkulykke: – Slikt skal ikke skje

OSTERØY (VG): En 18 år gammel kvinne mistet livet og en annen er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen lørdag kveld. Ved ulykkesstedet er det lagt ned blomster og tent lys..

NRK - 21 sep 21 kl. 11:50

Fire innlagt med korona i Bergen

Til sammen fire pasienter er nå innlagt med korona på sykehus i Bergen. To av dem er innlagt på Haukeland universitetssjukehus. En av disse får intensivbehandling, melder Helse Bergen.

NRK - 13 sep 21 kl. 15:18

Trafikkulykke i Horten

Fire personer er involvert i en trafikkulykke mellom to biler i Holtandalen i Horten. Ambulanse og politiet er på stedet, men har foreløpig ingen opplysninger om skadeomfanget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 1 time siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 1 time siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 1 time siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 2 timer siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 2 timer siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 3 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.

NRK - 3 timer siden

Forhandler grunnlov i Syria

Representanter fra den syriske regjeringen og opposisjonen i landet skal de neste dagene samarbeide om et utkast til en ny grunnlov, ifølge FNs Syria-utsending, Geir O. Pedersen. Forsøkene på å lage en ny grunnlov for det krigsherjede landet har pågått i to år, men de tidligere samtalene som overvåkes av FN, har ikke lyktes På en pressekonferanse søndag, sa Pedersen at hans samtaler med representanter for både regjeringen og opposisjonen søndag, var «seriøse og ærlige».

NRK - 3 timer siden

insekter forsvinner fra Maldivene

Turisme og urbanisering fører til et massivt tap av insekter på tropiske øyer, ifølge en studie utført på Maldivene. På øyene med stor urbanisering, dokumenterte forskere fra Bayreuth-universitetet i Tyskland i gjennomsnitt 48 prosent færre insektarter enn på ubebodde øyer. På turistøyene ble det dokumentert omtrent 66 prosent færre insektarter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt