NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:33

NRK - 28 jul 23 kl. 17:08

Fire biler involvert i kjedekollisjon på E16 – veien stengt

Ulykken har skjedd på E16 ved Tanberg i Ringerike, skriver politiet på Twitter. En person fremstår lettere skadet og blir kjørt legevakt. To av bilene trenger bilberger. Politiet etterforsker hendelsen videre og snakker med de involverte. Ett felt er åpent for trafikk..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Tanberg, Ringerike, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, biler, involverti , kjedekollisjon, E16, veien, stengt
NRK - 09 maj 23 kl. 15:08

Ni biler involvert i kjedekollisjon på E18

Nødetatene er på E18 ved Holmen mot Asker hvor ni biler er involvert i en trafikkulykke. Ifølge ambulanse personell på stedet er det ikke alvorlig skadde personer etter ulykken, men det skal være store trafikkproblemer. – Ifølge vegtrafikksentralen er det ni biler involvert i ulykken.

NRK - 11 jul 23 kl. 16:37

Kjedekollisjon med fem biler på Hop i Bergen

Nødetatene har rykket ut til Troldhaugtunnelen i Bergen etter melding om en kjedekollisjon med fem biler involvert. Vest politidistrikt skriver på Twitter at det ikke er snakk om en ulykke, men at en bil har stanset i tunnelen fordi fører mest sannsynlig har fått et illebefinnende. Fører blir sjekket av helsepersonell.

NRK - 21 maj 23 kl. 14:11

Kjedekollisjon på E18

Fire biler er involvert i en kjedekollisjon i nordgående retning på E18 i Bentsrudkrysset Holmestrand. Alle skal være ute av bilene og politiet er fremme på stedet. Trafikken flyter greit forbi stedet.

NRK - 28 jul 23 kl. 17:08

Fire biler involvert i kjedekollisjon på E16 - veien stengt

Ulykken har skjedd på E16 ved Tanberg i Ringerike, skriver politiet på Twitter. Veien er helt stengt. Fire biler er involvert i ulykken..

NRK - 05 maj 23 kl. 19:56

Kø på E18 etter kjedekollisjon

Hemtunnelen på E18 er åpnet etter et trafikkuhell i sørgående løp. Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon. En mann i 20-åra er anmeldt for uaktsom kjøring.

NRK - 11 aug 23 kl. 16:45

Kjedekollisjon på E6 ved Lillestrøm

Nødetatene rykker ut til kjedekollisjon på E6 sydgående mellom Kløfta og Grankrysset ved Lillestrøm. – Fire biler involvert, ikke meldt om alvorlige personskader. Bilene står i venstre felt, trafikken passerer i høyre felt.

NRK - 20 sep 23 kl. 08:08

Kjedekollisjon i Kristiansand

Fire biler var involvert i en kjedekollisjon på Varoddbroa i retning Kristiansand, skriver politiet. Trafikken står i ett felt og det er kø på stedet. Alle er ute av bilene og fremstår uskadd.

NRK - 05 apr 23 kl. 13:10

Ny kjedekollisjon på E6

Onsdag ettermiddag har det vært en ny kjedekollisjon på E6 i Akershus. Brannvesenet melder på Twitter at kollisjonen har skjedd ved Djupdalstoppen. Tidligere i dag ble det meldt om en kjedekollisjon ved Grankrysset.

VG - 02 jul 23 kl. 18:37

Flere biler involvert i alvorlig trafikkulykke i Ås

Fire biler skal være involvert i en kjedekollisjon på E6..

NRK - 25 nov 23 kl. 13:35

Ni personer involvert i kjedekollisjon ved Lillehammer

Ni personer er involvert i en kjedekollisjon med påkjørsel bakfra ved E6 Vingrom-Lillehammer. Det er mindre materielle skader på kjøretøyene. Trafikken dirigeres forbi stedet mens man venter på bilberging, melder politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 15 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 15 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 45 minutter siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 45 minutter siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp klarte heller ikke i dag å bli enige med SV om en budsjettavtale for 2024. Samtalene ble løftet til partiledernivå for et par dager siden. De tre partienes toppolitikere satt sammen i hele går, uten å komme i havn med en avtale.

NRK - 45 minutter siden

18.000 Nordea-kundar råka av BankID-feil

Ein teknisk feil gjer at rundt 18.000 Nordea-kundar har problem med Bank-ID fredag, fortel pressesjef Cathrine Graff til VG. Det skal berre vera kundar som tidlegare var i Nordea Direct som er påverka..

NRK - 30 minutter siden

Mindreårige i Stavanger forsøkt rekruttert av svenske kriminelle-nettverk

Organiserte kriminelle nettverk frå Sverige har fleire gongar prøvd å rekruttere mindreårige gutar i Stavanger-regionen, ifylge politiet. Så langt er det avdekka at forsøka skjer fysisk ved at svenskane tek kontakt i utemiljø der unge oppheld seg. NRK kjenner til at ein svensk statsborgar på 24 år for tida sit i varetekt i Sør-Rogaland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com