NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 07:38

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent. Det viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken. – Vi selger mye firehjulstrekkere, dieselbiler kombinert med hybrid.
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Troms, Opplysningsrådet, Alta Motorsenter, P4, agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finnmarkinger , valgte, dyrere, biler, enn, sørlendinger
Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 16 sep 21 kl. 20:46

Ber om fiskeriminister fra Finnmark

Flere lokallag fra Senterpartiet i Finnmark forventer at Geir Adelsten Iversen blir fiskeriminister. I en pressemelding skriver de at det er på tide at en finnmarking får denne statsrådsposten..

NRK - 01 sep 21 kl. 17:19

Norsk forsvarutstyr ble igjen

Da de siste norske soldatene forlot Kabul, ble mye utstyr stående igjen. Forsvaret valgte å ikke destruere utstyret. Amerikanerne har opplyst at alt amerikansk utstyr på flyplassen i Kabul ble ødelagt før de trakk seg ut.

VG - 24 jul 21 kl. 19:00

Over 100 danske biler utsatt for steinkast på svensk motorvei

De siste månedene har svensk politi registrert over 110 steinkast på biler på motorveien mellom Malmö og Ustad. I nesten alle tilfellene er danske biler målet..

NRK - 04 aug 21 kl. 02:30

Tre biler skadd i brann i Oslo

Totalt tre biler fikk skader i en bilbrann på Haugenstua i Groruddalen i Oslo natt til onsdag. En Audi ble helt utbrent. Bilen sto parkert inntil et par andre biler og disse har også fått skader, melder politiet i Oslo på Twitter.

NRK - 26 aug 21 kl. 04:44

Over hundre biler i brann i Sverige

Minst hundre biler sto i brann i et garasjeanlegg i Märsta nord for Stockholm natt til torsdag. Det er ikke meldt om personskader. Redningstjenesten fikk melding om røyk fra garasjen litt etter klokken 2.

NRK - 04 sep 21 kl. 03:09

Flere biler i brann i Oslo

Det brenner i flere biler på en parkeringsplass ved Lindeberg i Oslo natt til lørdag. Det er mulig spredningsfare til flere biler og vegetasjon i området, opplyser politiet i Oslo på Twitter. Brannvesenet har startet slukking, melder brannvesenet i Oslo..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:23

Tesla trekker tilbake biler

Tesla har oppdaget en feil i sine systemer som gjør at enkelte biler kan stoppe opp av seg selv, og kaller derfor tilbake 12.000 biler solgt siden 2017, melder Reuters. Alle fire Tesla-modeller – S, X, 3 og Y – er rammet av feilen, som ble oppdaget etter en programvareoppdatering 23.

VG - 28 jul 21 kl. 14:02

Senterpartiet vil øke prisen for nytt regjeringskvartal

Senterpartiets forslag for nytt regjeringskvartal blir ikke billigere. Det blir dyrere. Mye dyrere..

Klartale - 30 jul 21 kl. 10:03

Enda dyrere vannforsyning i Oslo

Prosjektet med ny vannforsyning i Oslo blir enda dyrere enn forventet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt