VG > Nyheter

Saturday, 24 February, 15:01

VG - 29 nov 23 kl. 21:39

Filter Nyheter: Lederen av Alliansen tiltalt for hatefulle ytringer

Lederen i det høyreradikale partiet Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, er tiltalt for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd. Han nekter straffskyld..
Les mer på VG


Les mer om:
Alliansen, Jørgen Lysglimt Johansen, Nyheter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Filter, Nyheter, Lederenav , Alliansen, tiltalt, for, hatefulle, ytringer
NRK - 29 nov 23 kl. 21:40

Filter: Alliansen-leder tiltalt for hatefulle ytringer

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, partileder i Alliansen, er tiltalt for en rekke hatefulle ytringer. Det skriver Filter Nyheter. Han er også tiltalt for hensynsløs atferd overfor Ervin Kohn, daværende forstander i Det Mosaiske Trossamfund og nestleder i Antirasistisk Senter, bekrefter statsadvokat Carl Graff Hartmann til Filter.

NRK - 05 jan 24 kl. 20:37

Filter Nyheter: Justisministeren uten innvendinger til PSTs privatfinansiering

PST finansierte bombesikring av egne lokaler hos privat eiendomsselskap, viser dokumenter Filter Nyheter har fått innsyn i. Avisen avslører en hittil ukjent leieavtale på justisministerens ansvarsområde som innebærer finansiering i det private markedet med nedbetaling og millionkostnad i renter. Terrorsikringen av PST-kontoret kostet 7,8 millioner kroner.

NRK - 05 jan 24 kl. 20:37

Filter Nyheter: Justisministeren vil ikke svare på PST-finansiering

PST finansierte bombesikring av egne lokaler hos privat eiendomsselskap, viser dokumenter Filter Nyheter har fått innsyn i. Avisen avslører en hittil ukjent leieavtale på justisministerens ansvarsområde som innebærer finansiering i det private markedet med nedbetaling og millionkostnad i renter. Terrorsikringen av PST-kontoret kostet 7,8 millioner kroner.

NRK - 09 dec 23 kl. 00:09

Filter: Varsel om regelbrudd fra NSM allerede i fjor

Justisdepartementet ble i fjor varslet om at Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) ikke fulgte reglene i forbindelse med den nå omstridte leieavtalen. Sofie Nystrøm gikk fredag av som sjef for Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) fordi de hadde tatt opp ulovlige lån i forbindelse med leie av nye kontorlokaler. Filter Nyheter skriver at varsellampene gikk i Kommunaldepartementet allerede i fjor, før leieavtalen ble inngått.

NRK - 06 okt 23 kl. 14:50

Alliansen mister statsstøtten

Partiet Alliansen mister all statlig støtte, har Partilovnemnda bestemt, melder Filter Nyheter. Et ferskt vedtak fra Partilovnemnda slår fast at «Alliansen – Alternativ for Norge» ikke oppfyller minstekravene for å motta statlig partistøtte, ifølge nettavisen. Partiet, som ledes av Hans Jørgen Lysglimt Johansen, har siden 2017 fått om lag 1,5 millioner kroner i partistøtte.

Klartale - 16 okt 23 kl. 06:00

Sosiale medier bidrar til å spre falske nyheter

X er en sosial plattform. Tidligere het den Twitter.Enkelte mener at det blir spredt mye informasjon som er feil på plattformen.

VG - 28 jan 24 kl. 19:25

Kris Jenner får filterkritikk: «Mer filter enn i Marlboro Lights»

Fans beskylder TV-personligheten Kris Jenner (68) for å bruke filter i promoteringen av datteren Kim Kardashians nye sminkeserie..

NRK - 16 sep 23 kl. 08:29

Natos forsvarssjefer samlet i Holmenkollen

I helgen er Natos militærkomite samlet i Holmenkollen i Oslo for den årlige konferansen. Forsvarssjef Eirik Kristoffersen er vert for Natos forsvarssjefer. – Jeg er veldig fornøyd med å ha våre naboer Finland og Sverige her.

NRK - 10 dec 23 kl. 07:36

Norge med i ny allianse for bedre matsystemer

Norge skal sammen med Brasil og Sierra Leone lede den nye gruppa Alliance for Champions for Food Systems Transformation (ACF), ble det kunngjort søndag. Målet med alliansen, som også inkluderer Kambodsja, er å få hele myndighetsapparatet med på å endre verdens matsystemer slik at de sikrer bedre mat- og næringssikkerhet og tilpassing mot klimaendringene, skriver landene i en pressemelding. Kunngjøringen kommer etter at FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO) har kommet med flere dystre nyheter om verdens matsikkerhet.

NRK - 03 sep 23 kl. 16:55

Islam Net får åpne moské i Oslo

Den muslimske organisasjonen Islam Net har fått klarsignal fra Plan- og bygningsetaten i Oslo til å åpne moské i Groruddalen, melder Vårt Land. Etaten bekrefter overfor avisa at de kan gjøre det uten å søke kommunen om bruksendring. – Vi har hatt god dialog med Plan- og bygningsetaten (PBE) og er takknemlige for at de har snudd i sin vurdering, skriver leder Fahad Qureshi i Islam Net til Vårt Land.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Toten: Melding om takras

Det undersøkes om noen personer er tatt, skriver politiet..

VG - 1 time siden

Nye lærere lei av nedsnakking – forstår at Sarromaa slutter

Til tross for nedsnakking, ressursmangel, økt vold og mobbing: Eirik (26) og Mari (25) gleder seg stort til å jobbe i skolen..

VG - 2 timer siden

– Vi kommer til å vinne

Det mener president Volodymyr Zelenskyj, to år etter Russlands invasjon av Ukraina..

VG - 2 timer siden

– Gravide kvinnfolk gjør mæ glad!

Bråkmakeren fra kysten er ikke lenger. Men sitatene til Steinar Bastesen glemmer vi aldri..

VG - 5 timer siden

Ber regjeringen trappe opp Ukrainastøtten: – Situasjonen krever det

To år etter Russlands fullskalainvasjon av Ukraina, står landet fortsatt i en krevende situasjon. Venstre mener regjeringen må øke støtten..

VG - 5 timer siden

Ukrainere får mikrohus fra norske penger: – En veldig god løsning

Tetiana (56) fikk huset sitt bombet i stykker, men har nå flyttet inn i et mikrohus på sin egen eiendom. Prosjektet er ett av mange som er støttet fra Norge..

VG - 8 timer siden

Brann på smelteverket i Sauda under kontroll

Brannen inne på smelteverket i Sauda er lørdag morgen under kontroll, men to smelteovner måtte stenges ned..

VG - 9 timer siden

18-åring dømt til fengsel for overfallsvoldtekt i Asker

En 18 år gammel mann er dømt til to års fengsel etter en overfallsvoldtekt av en kvinne i Asker i fjor, men han kan være en fri mann allerede til sommeren..

VG - 11 timer siden

Meldinger om eksplosjoner og brann ved stålverk i Russland

En større brann brøt ut på et stålverk i en russisk by sør for Moskva og det ble eksplosjoner der, opplyser lokale myndigheter og ukrainske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com