Klartale > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:14

Klartale - 25 aug 23 kl. 16:30

Fikk pris for innsatsen deres i idretten

Trysil-Knutprisen deles ut av lokalt næringsliv og politikere fra Hedmark. Juryen ledes av tidligere Sigbjørn Johnsen. Han er statsråd for Arbeiderpartiet.Prisen er oppkalt etter Trysil-Knut. Han er et nasjonalt symbol på mot og evne til å mestre utfordringer.
Les mer på Klartale


Les mer om:
knutprisen, Hedmark, Sigbjørn Johnsen, Arbeiderpartiet, Trysil-Knut, Marit Bjørgen, Sonja, Aksel Lund Svindal, Birgit Skarstein, Jesper Saltvik Pedersen, Saltvik Pedersen, Ullevaal, Oslo, Norge, NTB, Skarstein, Paralympics, Tokyo, Pedersen, Beijing, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, pris, for, innsatsen, deresi , idretten
Klartale - 21 aug 23 kl. 11:00

Disse filmene fikk Amandapris

Lørdag var det utdeling av Amandapriser. Amandaprisene blir delt ut under filmfestivalen i Haugesund hvert år. Odd-Magnus Williamson ledet årets utdeling.

NRK - 07 mar 24 kl. 16:00

Regjeringen skal evaluere Afghanistan-uttrekkingen

Stortinget ber regjeringen om å evaluere de siste årene av den norske innsatsen i Afghanistan, skriver Dagens Næringsliv. Partiet Venstre har bedt om evaluering av den norske innsatsen og uttrekkingen i Afghanistan de siste årene. Stortinget behandlet forslaget torsdag, og i utenrikskomiteens innstilling slutter alle partier seg til en intensjon om at regjeringen skal evaluere Afghanistan-innsatsen i løpet av de to neste årene.

Klartale - 16 jan 24 kl. 08:46

Sikret seg seks priser

Det var fest i Hollywood natt til tirsdag norsk tid. Fjorårets beste skuespillere og TV-serier ble hedret med Emmy priser. Serien «Succession» fikk pris for beste dramaserie.

NRK - 17 jun 24 kl. 04:09

Daniel Radcliffe fikk sin første Tony-pris

Daniel Radcliffe, mest kjent for rollen som den unge trollmannen Harry Potter, nådde en ny milepæl i karrieren da han søndag fikk sin første Tony-pris. Prisen, som er Broadway og scenekunstens svar på Oscar, ble delt ut i New York. Radcliffe fikk prisen som beste skuespiller i en musikal for sin innsats i «Merrily We Roll Along».

Klartale - 05 maj 23 kl. 13:30

Vil ha billigere strøm i Norge

Jan Christian Vestre er nærings-minister for Arbeiderpartiet (Ap). Partiet har i disse dager landsmøte. Vestre har ledet arbeidet med kraft-politikken på landsmøtet.

Klartale - 05 feb 24 kl. 14:10

Disse fikk Grammy-pris

Grammy-prisene hedrer god musikk. Taylor Swift fikk prisen for årets album. Det er fjerde gang hun får prisen.

Klartale - 30 okt 23 kl. 06:00

På denne skolen har de ikke lekser

– Jeg synes det er bra. Mange stresser allerede på skolen med å gjøre oppgaver. Så må de gjøre ekstra oppgaver hjemme.

NRK - 12 apr 24 kl. 07:30

Fritt Ord-pris til krigsfotograf Harald Henden

VG-fotograf Harald Henden er tildelt Fritt Ords Pris for sin svært sterke innsats for ytringsfriheten. Det er første gang en stillsfotograf får utmerkelsen. – Først og fremst får Harald Henden denne prisen fordi han er enestående som krigs- og katastrofefotograf: Han har i nær 35 år, med risiko for eget liv, dekket ekstremt tøffe konflikter og naturkatastrofer, med et spesielt blikk for sivilbefolkningen, sier styreleder Grete Brochmann i Fritt Ord til NTB.

NRK - 13 maj 24 kl. 08:56

BAFTA TV-pris til «Squid Game: The Challenge»

Søndag var tiden kommet til TV-delen av British Academy of Film and Television Arts-prisutdelingen, bedre kjent som BAFTA. Netflix' «Top Boy» vant som beste dramaserie, foran blant annet «Happy Valley» og «Slow Horses». Sarah Lancashire, som spiller politibetjent Catherine Cawood i «Happy Valley», en av seriene NRKs Filmpolitiet kåret til årets beste i fjor, fikk BAFTA-pris for beste kvinnelige hovedrolle.

Klartale - 02 jul 24 kl. 16:30

– Plutselig hørte jeg fra baksetet: – Vi skal ikke sende et brev til kongen?

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - Igår: 06:00

Hva skjer med kroppen når vi blir for varme?

Det har vært hetebølger flere steder i verden. Hellas opplevde sin varmeste juni på over 60 år. Muslimer på pilegrimsferd opplevde også en ekstrem varme.

Klartale - Igår: 15:30

Ber utlendinger dra fra Sudans hovestad

Utlendinger bør forlate Khartoum og regionen rundt. Det sier politiet. Khartoum er hovedstaden i Sudan.

Klartale - I førrgår: 11:33

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo. De er mellom 15 år og 19 år. Det skriver politiet i en pressemelding fredag.

Klartale - I førrgår: 10:50

Politikere på Stortinget har mindre tillit til mediene

Kanalen NRK har spurt politikere på Stortinget hva de tenker om media. 102 av 169 politikere har svart.69 prosent svarte at de har mistet tillit til mediene de siste fem årene.

Klartale - I førrgår: 10:38

Rundt 1700 dør av korona hver uke

Verdens helseorganisasjon (WHO) ber folk ta vaksine mot covid-19.I verden dør rundt 1700 personer av viruset hver uke, ifølge WHO. Tedros Adhanom Ghebreyesus er sjef i WHO.

Klartale - I førrgår: 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

Klartale - I førrgår: 06:00

Uføre har mistet bostøtte

Fra desember 2021 til og med mars i år fikk flere bostøtte. Det er en økonomisk hjelp til å betale for et hjem. Nå er satsene justert tilbake.

Klartale - I førrgår: 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

Klartale - I førrgår: 13:21

Døde og siktede var kjærester

En kvinne ble knivstukket og drept. En mann ble pågrepet og siktet for drapet. Det skjedde på Stora Lee Camping i Østfold tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com